2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amin..gerçekten çok ihtiyaım var..benim gibi sabırlı bir insanı bile tüketti...

boşandığın zaman yaşadığın hayatta çocukların ve sen daha mutlu olacaksan şayet boşanmak en iyi çözüm

ama değişen bir durum olmazsa ve ya daha da kötü olacaksa boşanmak çare değil...

sen daha iyi bilirsin artılarını eksilerini...

kimse yuvam yıkılsın istemez...
ama ben anneme çok demişimdir boşan bu adamı çekme bize de eziyet çektirme
ben en küçüğüm bana hep sen evlen boşanacağım derdi..
ben evlendim şimdi bu yaştan sonra el ne der diye boşamıyor...

PITIMI ÖZLEDİM:gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Selkie, canım yanlış anlama, benim haddime de düşmez belki, soruma cevap vermek zorunda da değilsin, 2. çocuğu niye doğurdun o halde, kafandan boşanma fikri geçiyorsa sık sık, en azından tek çocukla herşey daha kolay olurdu belki yada ne bileyim, sadece düşüneceğin tek çocuk olurdu..

Ebru Allah sana sabır versin...
Bu koşullarda yaşamak çok zor.
Ama bu devirde iki çocukla ne yaparsın adamı bıraksan, onu da iyi düşünmek lazım...
Bizim evimizden de hır gür eksik olmazdı ben çocukken ve ben çok ağlardım.
Şimdi kendi evimde bunların olmaması için herşeyi yaparım, özellikle de oğlumun hissedeceği şekilde olmaması için...
Evdeki huzursuzluk en çok çocukları etkiler, olan hep onlara olur...

Nilüfer haftasonunun ardından ne zor oluyor dimi...
Ne çok özlüyor insan.
Sabahtan beri durup durup gözlerim doluyor, içime akıtıyorum.
1 aydan fazla oldu, hala alışamadım...

Nehir hoşgeldinn...

arkadişler cuma günü haktanın aşısı vardı,hemşire demir ilacı verdi,bir yaşına kadar kullanacakmışız,.içirmeye başladım,ama dışkısı kapkara,.nedendir acep,,.sizler kullanıyomusunuz,.benneyaptımki

Canım demir ilacı büyüklerin dışkısını bile öyle kapkara yapar, normal o renk olması.
Ama doktora sormadan içirme derim ben.
Mesela bizim doktorumuz da Kadir Tuğcu da her bebeğe verilmesini gereksiz ve yanlış buluyorlar, eksiklik varsa verilmeli diyorlar...

net gidip gidip geliyor yaw salak net nolcak
ne anlatimki hala kaynananın evinde kalıyoruz en geç aralık en erken ekime kadar burdayız göçebe aile olduk bıktım valla,en geç aralıkta döncez evimize inşallah,Zeynep büyüdü maşşallah kocccaman oldu,neredeyse bir aydır ek gıdaya geçtim sabah akşam bebelac sebze-meyve püresinden veriyorum bir gün sebze bir gün meyve püresi veriyorum bir kavanozu iki öğüne bölüyorum,hala sütüm var çok şükür ama ek gıdaya geç kalmak istemedim,Zeynoda hiç zorlanmadan yiyor hatta seviyor,hiç yadırgamadı bazen de bebelac gece maması veriyorum geceleri haftada en fazla üç kere,yarından itibaren evde kendim yapmaya başlıcam ilk fırsatta yoğurt mayalıcam çorbasını meyvesini herşeyini evde kendim yapıcam,zeynep çok şükür hareketli kıpır kıpır ama çok huylu bir çocuk,gece uykumuz ilk baştan beri düzenli.......

benim haberimin olmadı neler oldu,yenji sayfalar mı açmışsınız f a c e b o o k ta bi yerler mi var bilgilendirir misiniz lütfen

hoşgeldin canım maşallah zeynebe annesini hiç üzmüyo eşinle arandaki problemleride düzelttiğine sevindim.göçebe möçebe huzurun varsa önemli değil

burcu canım geçmiş olsun..umarım ilaçlarını alınca tekrar düzelirsin canım....sabah okumuştum senin msj şimdi yok olmuş...

ebru allah sabır versin canım.evde huzur çok önemli.ama tek taraflı alttan alma olmuyo işte...

hasret nerelerde?

hoşgeldin canım maşallah zeynebe annesini hiç üzmüyo eşinle arandaki problemleride düzelttiğine sevindim.göçebe möçebe huzurun varsa önemli değil

tatlım eşimle aramda birebir bir sorun yoktu bu borçlar beni bunalttı eşime sardım iyiyiz çok şükür ödenmeye başlandı borçlar,sen nasılsın herkes nerde bçok özledim hepinizia.s.

bu arada bosna,canımcım gerçekten çok zor,.alışamadım halaaaaaaaaaaaaa

Alışılmıyor Nlüfercim...
Evde bekleyen bir melek olduğunu bilince olmuyor..

Canım maaşallah Zeynep kızımıza, hep böyle devam eder umarım...
İnşallah en kısa zamanda kendi düzeninize kavuşursunuz, önce sağlığınız olsun da, herşey yoluna girer yavaş yavaş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…