2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerde ulan hiç bişey yazmadınızmı 3 gündürrrr nerde geçmişşşşşş
sadece mihribanın hamile olduğunu gördüm.. canım hayırlı olsun sanırınm istiosun bu bebşi tekrar mı mart ennesi oluyorsun şimdi

hoşgeldin hasret,kız nasıl rakı içtin geçenlerde kocişim hadi bişiler içelim dedi olmaz kızımı emziremem sonra dedim nasıl içtin kızı naptın formülüne söylede ben de yapam çok özledim rakı votka valla

canım sitede bir problem olmuş 3 gün boyunca yazılan herşey silinmiş.heee gene mart annesi olcek

selkiecim hiç canını sıkma ablanlar gelsin gitsin ondan sora filizin dediğini kesinlikle uygula bence ama yaptıktan sonra sakın hemen yelkenleri suya salma o zaman daha iyi olucak bence inşallah

saolun kızlar ewet değişiklik oldu.. cengizde ewet anladı sanırım dün sabah geldiğinde çok özlediğini çok iyi şekilde belli ettisempatiksalakcinni hiç ayrı kalmamıştık onunla iyi oldu:) tekrar gideceğim oralar fena sardı beni ortamda yaptım:)

biri bana bu konuyu kopyalasa.... ebrucumu yine neen üzmüş o odun!!!!!

valla pek bişey yok.ebru kocasıylan kavga etmiş.....öznur işi bırakıcakmış....burcunun kaynanasıgil kamp kurmuşlar onun eve...olcayın oğlan suçiçeği çıkarmış kıza bulaşmasından korkuyo artı bu ay 200 gr almış benim bildiklerim bukadar

EBRUCUM ALLAH SABIR VERSİN HAYIRLISI NE İSE O OLSUN İNŞALLAH HAKKINDA....YAA BU KOCALARDAN ÇEKTİĞİMİZ NE ALLAH AŞKINA BİZDE ÇOK FAZLA BİRBİRİMİZİ YİYORDUK ÇIKTIM GELDİM 1,5 AYDIR İSTANBUL ANTALYA GEZİYORUM AYRI KALMAK İYİ GELDİ BENCE SİZDE BİR SÜRE AYRI KALMAYI DENEYİN ANNENLERİN YAZLIĞINA AL ÇOCUKLARINI GİT NE İŞİ VARMIŞ ONUN HEM İSTEMİYOR HEMDE TATİL YAPMAYAMI GİDİYOR klava:klava:SİNİR OLDUM

işte kavga sebebi
ben yeri geldi oğlumun yanında bana bağırsada yuttum kavga büyümesin çoçuk etkilenmesin diye..ama adam bağırmaya başladımı kolay susmaz...başka odaya geçerim çoçukları alıp peşime gelir konuşmaya devam eder...

az önçede aramış çumartesi için idodan biletleri al diyor bende kendin alırsın sonra dedim..dün kavgamızda bu sebebden çıktı zaten ..ben dedimki idodan al biletleri..o dediki kara yolundan gidelim annemlerde kalırız dönüşte ve giderken..bende çoçukla çok yoruçu oluyor...istersen bizi bırakır sen gidersin annenlere dedim...oda dediki sen benimkileri istemiyorsun ...senin sülalen bundan sonra bu eve girerse ağzına s.... senin dedi.bende nankör sen mısırdayken benimle kalan annemdi senin çoçuklarınıda büyüten benim annem seninkiler hangi gün arayıp sordular beni dedim.hakkını nasıl ödersin annemin dedim......bu arada benim annem gelir bir tek bana sülalemden kaç senelik evliyiz amçamları bike tanımaz...
eskiden hiç itiraz etmeden gidiyordum ben annesi gile ,,,ben onun ailesine bişey demedimki...ben arabamız kuçük valizle sıgamıyoruz ben eşyaları poşetlere dolduruyorum sıgabilmek için...arabanın içinde sıkışıyoruz havada sıçak çoçuk bunalıyor...huysuzlanıyor ben uğraşıyorum arkada..gemiyle daha rahat oluyoruz ama ...

şimdide bilet al diyor..utanmadan akşam evine istemediği annemin evinde tatil geçirmeye çalışıyor...

sürteceğim onun burnunu bana rahat yok çünkü yoksa....beyfendi garantide görüyor kendini..anki bulunmaz hint kumaşı

hoşgeldin kız..nasıl geçti tatil...

en iyisini yapmışsın..bende kaçmıştım ma emirhan hasta oldu diye dönmek zorunda kaldım..keşke kalsaydım...işte laf edecek diye geldim..zaten hasta ettiniz çoçuğu diye konuştu durdu...
ablamlat gelmiyor olsa dönmeyeecğim kalaçağım orda ama onlar geliyor...lmaz kalama orda..ama o görecek....

felaket tellalı gibin oldun kız filiz...

selkiecim hiç canını sıkma ablanlar gelsin gitsin ondan sora filizin dediğini kesinlikle uygula bence ama yaptıktan sonra sakın hemen yelkenleri suya salma o zaman daha iyi olucak bence inşallah
topladım kendimni biraz size anlatmak iyi geldi...ama sürteceğim onun burnunu sırası geldiiğinde...
biri bana bu konuyu kopyalasa.... ebrucumu yine neen üzmüş o odun!!!!!

odun odunluğunu gösterdi yine hasretciğim filiz kopyalamış sebebi...

sen ablanlar gidince ona güzel bir ders ver bu salak adamların yalnız kalınca akılları başlarına geliyor

Merhabalar kızlar
Nehir yoktun çoktandır hoşgeldin..Maşallah kızına...Valla nazarm deymesin senin kızın uslu oluşuna doğduğundan beri imreniyorum...Bizimkininde adı Zeynep ama seninki ile alakası yok inatçı aksi ve sinirli anamı ağlatıyo bütün gün

sürteceğim onun burnunu bana rahat yok çünkü yoksa....beyfendi garantide görüyor kendini..anki bulunmaz hint kumaşı

hoşgeldin kız..nasıl geçti tatil...
ebru geçen mama sandalyesi bakıyodunya 200 ytllik 600 de var dedin alsana onu maddi sıkıntınız yok madem o çalışsın sen çatır çatır ye yol adamı bütün gün internetten alışveriş yap bencekötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…