- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.641
günaydın kızlar çok sinirlerim bozuk dün kızımı banyo yaptıracaktım yatağımın üstünde yatıyordu bi ara baktım yüzüstü döndü yatakörtüsünde ki gülleri sewiyor falan.. banyodan su doldurdum kowaya bi ağlama sesi emeklemiş gelmiş we yere düşmüşmafoldumben aklım çıktı emekler pozisyonda yerde ağlıyordu nasıl geldi de düştü anlamadım duwara bitişikti nerdeyse..neyse ki bişey olmadı kafası falan gelmedi yere ama çok korkmuştu yawrum.. ben yine kendimi suçladım tabii ama nerden bilebilirim sürüne sürüne uca gelip düşmüş kızım((( çok dikkatli olmalıyız kızlar emekliyorlarda artık offfff
kızlar günaydın güzel haft sonları ben bişey soracağım zeynep ayın 22 sinde tam 5 aylık oluyor ama hala dönmüyor kafasını sağa sola çeviryor yan duruyor bir tarafının üstünde başını kaldırıyor kucağıma alacagımda elini tuttugumda doğruluyor ama daha sırttan yüze yüzden sırta dönmedi??
günaydın kızlar çok sinirlerim bozuk dün kızımı banyo yaptıracaktım yatağımın üstünde yatıyordu bi ara baktım yüzüstü döndü yatakörtüsünde ki gülleri sewiyor falan.. banyodan su doldurdum kowaya bi ağlama sesi emeklemiş gelmiş we yere düşmüşmafoldumben aklım çıktı emekler pozisyonda yerde ağlıyordu nasıl geldi de düştü anlamadım duwara bitişikti nerdeyse..neyse ki bişey olmadı kafası falan gelmedi yere ama çok korkmuştu yawrum.. ben yine kendimi suçladım tabii ama nerden bilebilirim sürüne sürüne uca gelip düşmüş kızım((( çok dikkatli olmalıyız kızlar emekliyorlarda artık offfff
Canım hani marketlerde standlarda gorevli olanlar varya raf reyon falan duzeltiyorlar onlar işte benim eşimde satıs temsilcisi(
inşallah tez zamanda ölür o işgüzar ara bozan patawatsız aileleri inaşşallaaaaah!!!! yarın dedemin 40ı war cengiz uyuzluk etmeze bu akşamdan gideceğim...
Geçmiş olsun canım evet cok dikkat etmeliyiz artık ben didemi gunduz yer minderinde yatıriyorum gecen gun uyanmıs oda surune surune sanırım betona kapının onune gelmişti odum koptu benimde nasıl gelmiş diye. Birde bizim hanım artık donup yuz ustu yatıyor oyle yatmayı cok seviyor.günaydın kızlar çok sinirlerim bozuk dün kızımı banyo yaptıracaktım yatağımın üstünde yatıyordu bi ara baktım yüzüstü döndü yatakörtüsünde ki gülleri sewiyor falan.. banyodan su doldurdum kowaya bi ağlama sesi emeklemiş gelmiş we yere düşmüşmafoldumben aklım çıktı emekler pozisyonda yerde ağlıyordu nasıl geldi de düştü anlamadım duwara bitişikti nerdeyse..neyse ki bişey olmadı kafası falan gelmedi yere ama çok korkmuştu yawrum.. ben yine kendimi suçladım tabii ama nerden bilebilirim sürüne sürüne uca gelip düşmüş kızım((( çok dikkatli olmalıyız kızlar emekliyorlarda artık offfff
katılıyorum canım sana şustand görevlileri çok yılışık oluyolar hepsi koca arıyo sen takma kafana değişiklik yap saçını boyat şekillendir değişik kıyafetler al imkanın varsa makyaj yap ohhh kocanı kıskandır bende yapıyorum öyle kıskançlığından patlıo erkekleri boş bırakmaya gelmez
Canım hani marketlerde standlarda gorevli olanlar varya raf reyon falan duzeltiyorlar onlar işte benim eşimde satıs temsilcisi(
inşallah tez zamanda ölür o işgüzar ara bozan patawatsız aileleri inaşşallaaaaah!!!! yarın dedemin 40ı war cengiz uyuzluk etmeze bu akşamdan gideceğim...
meral tarifini dün denedim ımmmm ellerime sağlık çok güzel oldu tşk ederim yakın olsaydınız hepinize gönderirdim