2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar çok sinirlerim bozuk dün kızımı banyo yaptıracaktım yatağımın üstünde yatıyordu bi ara baktım yüzüstü döndü yatakörtüsünde ki gülleri sewiyor falan.. banyodan su doldurdum kowaya bi ağlama sesi emeklemiş gelmiş we yere düşmüşmafoldumben aklım çıktı emekler pozisyonda yerde ağlıyordu nasıl geldi de düştü anlamadım duwara bitişikti nerdeyse..neyse ki bişey olmadı kafası falan gelmedi yere ama çok korkmuştu yawrum.. ben yine kendimi suçladım tabii ama nerden bilebilirim sürüne sürüne uca gelip düşmüş kızım((( çok dikkatli olmalıyız kızlar emekliyorlarda artık offfff

ölürüm ben evet tepine tepine dolaşıyolar yatakta haklsıın tam şimdi dikkat zamanı geçmiş olsun allahtan kafasını vurmamış çok geçmiş olsun bakalım zeynep ne zaman dönecek:)

işin güzeli selin tüp bebek teadawisiyl ikizlere hamiş kalmıştı!!!! allahın işi işte kendiliğinden oluwermişşşşşş

şerifecim aman bırak biraz daha dönmesin al dönünce böyle pata küte düşüyorlar:gitme:
canım senin kide döner merak etme henüz keşfetmemiş olması doğal yatarken sen onu elinle çewir yüzüstü yap yüsüstüyken yan döndür falan... alışır öyle.. alışmasa daha güwenli ya neyseee

selinius gerçekten çok şaşırdım....senin için çok zor olacak canım....allah yardımcın olsun.iyi düşün kararını öyle ver.tabi hibirimiz kürtaj istemeyiz ama zor bir durum....eğer kürtaj olacaksan da acele et kalp atışları başlamadan...inşallah doğru kararı verirsin

okyay hadi hayırlı olsun canım....ben de bir bakıcıya baktıracak adayım.tecrübelerini paylaş bizimle...

hasretcim üzülme hiçbişiycik olmaz..onların kemikleri daha çok yumuşak...daha ne çok düşüp kalkacaklar.....ama tabi tedbirli olmakta fayda var...

Canım ben dönmeye çalışırken ona yardım ettim. Yan döndüğünde yüz üstüne dönmesi için destekledim öyle dönmeye başladı. Ama doktor aylık kontrolünde gelişim belirtisi olarak dönüyor mu diye sormadı bana yüz üstüyken başını kaldırabiliyor mu onu sormuştu.

Aman canım doktora dönüyoruz dediğimde asla yatak, koltuk üstünde bırakma döne döne ilerler düşer demişti. Olmadı kenarlarına yastık koy demişti. Geçmiş olsun.

Günaydınlar .. Guzel bir gun olsun bugun herkes için
Ben hala tam iyileşemedim didem de birazdaha iyi sadece burun tıkanıklıgı kaldı temmuzun ortasında su sıcaklarda nerden usuttuk bız boyle anlamadım burası o kadar sıcakkı kızlar insan oturdugu yerde terliyor.
UUfff canım cok sıkkın sanki dogumdan sonra eşimle aramızda bir şeyler oldu benimle daha az ilgileniyor sanki artık bana sinirleniyor birazda biliyorum ailesine oyle davrandıgım için ama ne yapayım elimde değil kayınvalidem de lafını sozunu bilse biraz olmazmı .Ha birde su mörş mudur her ne b.k sa işte o kızlardan da hala nefret ediyorum pis cıvıklar laubali laubali konusmalar canım benim falan ayy canın cıksın tovbe yarabbim yaa sinirlendim yine yaa ben sanırım kendime bakamamaya basladım değişim lazım değişmem lazım kızlar yaaa

Günaydın canikolara.s.
Eylül canım mörş ne ki ilk kez duydum walla? merak etme erkekler bebeği ilk aşamada kolay kabullenemiyorlar,çünkü sen ondan çok artık bebekle ilgileniyorsun ama herşey zamanla rayına oturur cnm. ama sen de kendini salma tabi

Canım hani marketlerde standlarda gorevli olanlar varya raf reyon falan duzeltiyorlar onlar işte benim eşimde satıs temsilcisi (

Canım hani marketlerde standlarda gorevli olanlar varya raf reyon falan duzeltiyorlar onlar işte benim eşimde satıs temsilcisi (

katılıyorum canım sana şustand görevlileri çok yılışık oluyolar hepsi koca arıyo sen takma kafana değişiklik yap saçını boyat şekillendir değişik kıyafetler al imkanın varsa makyaj yap ohhh kocanı kıskandır bende yapıyorum öyle kıskançlığından patlıo erkekleri boş bırakmaya gelmez

inşallah tez zamanda ölür o işgüzar ara bozan patawatsız aileleri inaşşallaaaaah!!!! yarın dedemin 40ı war cengiz uyuzluk etmeze bu akşamdan gideceğim...

Geçmiş olsun canım evet cok dikkat etmeliyiz artık ben didemi gunduz yer minderinde yatıriyorum gecen gun uyanmıs oda surune surune sanırım betona kapının onune gelmişti odum koptu benimde nasıl gelmiş diye. Birde bizim hanım artık donup yuz ustu yatıyor oyle yatmayı cok seviyor.

senağlama haklısın değişim şart

aman hasretcim çok dikkat etmek lazım artık sürüne sürüne gidiyorlar kenarlarına yastık koy mutlaka çok geçmiş olsun çok şükürki kafasını falan vurmamış allah korumuş kızçeni...

haaaa, ay onlar cidden acayip yılışık oluyolar yaaa, sinir oluyorum ben de adamlarla öyle cıık cıvık konuşan kadınlara. hadi bakalım değişime saçlardan başla,sonra kılık kıyafet,akşamları azıcık makyaj tamamdır:lepi:

inşallah tez zamanda ölür o işgüzar ara bozan patawatsız aileleri inaşşallaaaaah!!!! yarın dedemin 40ı war cengiz uyuzluk etmeze bu akşamdan gideceğim...

kız hasret öyle beddua etme. bu akşamdan gidersen bebeğinle kalabalıkta rahat edebilecek misin gece?
bi de geçmiş olsun cnm, bu bebeler artık tehlikeli çağa geldiler sürekli gözümüzün üzerlerinde olması lazım walla

meral tarifini dün denedim ımmmm ellerime sağlık çok güzel oldu tşk ederim yakın olsaydınız hepinize gönderirdim

afiyet olsun şekerim,ellerine sağlık. ayyy ben de mi yapsam acaba canım istedi şimdicokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…