2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gecenlerde facede kürtajla ilgili bir yazı okudum tüylerim diken diken olmuştu çok zor olacak senin için ama bende cok karşıyım kurtaja 5 haftalıkta kalp atışları başlıyormuydu allah yardımcın olsun gercekten zor bi durum:sinifsinif:

ay selinus inanmıyorum bende tırstım şimdi korunuyoruz ama neolur neolmaz canım bende herkese katılıyorum evet ikiz bebek büyütmek zor bir durum ama sen yinede bir düşün diyorum.
ya ben pcye yükledim ama açmadı neyse yarın bidaha denerim iyigeceler kızlar

slm arkadaslar bayadir giremedim girdigimdede gecmisi okuyup cikmak zorunda kaldim.bizde sali gunu asiya gittik kizim az kilo almis ama doktor normal dedi bsey demedi. ek gidalarada baslayabilirmisim ama sebzeleri siz karisitirip veriyosunuz ya bana doktor tek tek ver dedi ben daha baslamadim kararsizim obur ay baslamyi dusunuyrum.mama aldim denemelik kizim sevdi ama daha 2 defa verdim arada vermek icin almistim zaten.bu arada slaytlar cok hos olmus ellerine saglik hanifecim.ebrucum bilgileri diger topige yaziyorum guncellersen sevinirim.

Allah kolaylik versin umarim en dogru karari verirsiniz.

Selincim ne hızlısın bacım, şaka bir yana gülünecek bir durum yok, hepimizin başına gelebilecek bir şey, Allah yardımcın olsun, zor bir karar olacak senin için, en iyi kararı verecek kişi yine sensin, eşler genelde istemezler zaten bu gibi durumlarda, artılarını eksilerini düşün öyle karar ver.

selınıus çok zor bi durum yaaa.şu anda bende de bi korku var ama kürtaj olmayı düşünemem bile.o da bi can sonuçta.biliyosun bebeği parça parça alıyolar ve o bebeğin çığlıkları dünyadan duyulsa insanlar o sese dayanamazmış.o senin yavrun iyi düşün.

yazgıcım
seni görmem laızm bi şekilde oralara kadar gelmişken..sengözlerimebaksanab

ayyy senin şu kaynın ne nazlı çıktı yaaa.cengiz ona gelsin dedi taa nezaman o hala gelmedi üstüne üstlük anası çıktı piyangodan.ne şimdi gurur mu yapıyor yok gelmem falan gibilerden sanki istemiyormuş gibi taktik bunlar taktik yaaaaaklava:.

bende seni görmeliyim inşaallah ya çok istiyorumolumunekankayizsmile.

:1shok:canım ne denirki bilemedim bende kürtaja pek olumlu bakmıyorum aslında karar senin tabiki ama bende seninkiler tüp bebekti diye hatırlıyorum şimdi kendiliğinden çıkagelen bir durum neyse yaa etkilemek istemem karışmak bana düşmez tabii hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

arkidişler ben bu videoları indirdim amma velakin nereye indirdim, nasıl bulcam?kaydirigubbakcemile3

mahalle kalkıştı bizimle gelmeye,hasret eşimde onu diyo
sitedeki arkadaşlarından gelmek isteyenleride götürelim :))
gelirsen adam büyük bir şoke olur :))

nerelere gidiyon kız şimdide:)CADIARZU
ahahha desene bi arkadaşta gelio siteden:) bbebişiyle:)))
ya kocama msj attım uzalklaşmak stiyorum yoksa buiş yürümeyecek dedim.. sanırım erdeke gideceğim..

yok kızzzz cengo demiş ben çağırdığımda gelecek şimdi gelse bi işe yaramaz çünkü iş yok.. biz tatilden geldikten sonra çağırırm diodu... tatile gitcez sözde.. ben hiç istemiyorum onla bi yere gitmek.. bakalım nolcak daha waryani ağustos sonu falan gelir herhalde..

yine kimse yok..
cengonun yeğeni bugün gtti burda değil e tabi kawgayı anlatması lazım babannesine halasına.. allah geri getirmesin dilerim:Saruboceq:

Ya kızlar videolar ne kadar güzel olmuşlar. Ya ben 10 gün giremedim siteye neler olmuş, Bana ne beni de ekleyin oraya.Bu arada ben işe başladım bakıcımızda başladı tabi.

söyledim :))) tmm oldu şimdi gidebilriz diyo:))

anamm selin hamile off ay ben kötü oldum şimdi ya kürtaj kötü bişi ya ama tabi kendileri bilir ama ben olsam aldırmam sonuçta bu benim e eşimin hatası o küçük yavrunun hiçbi günahı yok ben böyle düşünüyorum allah yardımcın olsun canım

sen neden küstün?
bendemi küssem acaba sinirlerim bozusempatiksalakcinnik,:)

dün çok pis kavga etim eşim bahsetmiştim elekt.elektronk. müh. yeni işe başladı bi hafta oldu gece mesailere başladı ben beyeefendiyi arıyorum yarım saat bi saat sonra beni arıyo dün akşam 6 da aradı mesayi var tamam dedim gece 12 oldu arayan soran yok ben aradım yarım saat sonra aradı bnde yalan söyledim oğlum hasta dedim sonra geldi hatice mahalleyi kaldırdı sinir krizi geçirdim kırdım döktüm arada kocamda kaynadı bana ev tutmuş ne nakliye firması bulmuş ne evi temizlemişim taşınıyoz diyo bulduğu ev her iki ailedende uzak bn gelmşyom dedim sen götür beni oraya at defol git işe arayayım arama sorma gelme kuura bakma gelmiyorum anneme yakın yerde tutcam en azından abim babam var dedim onlar bana erkeklik yapar sahip çıkar uyus pislik nefret ediyom şimdi ondan

ulan hatçe derdin ne anlamıyom... delilik yapıp wazgeçme taşın o bulduğun ewe bence..
kızım 40 dakikadır uyanık uyumamak için ısrar ediyo mama hazırladım yemiyo memede emmiyo.. uyumuyoda yatağında ayıcığı yakalamış yiyodu aldım elinden taktım emziğini hala uyuyacak konuşuyo kendikendine... offfff ben yatar saat 1i geçio..

ay çanım...çok üzüldüm ..korunmuyormuydunuz...?açıkası ben kürtaja karşıyım ama senin durumunda şu anda çok zor..hem ikiz doğum yaptın hem sezeryanla...kıyamam ben ona....Allah yardımçın olsun...inşallah doğru karar verirsin...

arkidişler ben bu videoları indirdim amma velakin nereye indirdim, nasıl bulcam?kaydirigubbakcemile3

ya bende indirdim ama nereye gitti bulamıyoum şimdi...

kızlar günaydın güzel haft sonları ben bişey soracağım zeynep ayın 22 sinde tam 5 aylık oluyor ama hala dönmüyor kafasını sağa sola çeviryor yan duruyor bir tarafının üstünde başını kaldırıyor kucağıma alacagımda elini tuttugumda doğruluyor ama daha sırttan yüze yüzden sırta dönmedi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…