- 27 Eylül 2009
- 295
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.621
kızlar selam ben şoktayım gülmeyin ama 5 haftalık hamileyim nasıl oldu anlamış değilim eşim istemiyor ben de korkuyorum açıkçası ikizlerle beraber nasıl olcak diye sanırım pazartesi kürtaj oluyorum :a015:
kızlar selam ben şoktayım gülmeyin ama 5 haftalık hamileyim nasıl oldu anlamış değilim eşim istemiyor ben de korkuyorum açıkçası ikizlerle beraber nasıl olcak diye sanırım pazartesi kürtaj oluyorum :a015:
möbleli ewi netcekler yaaa anlamadım bunlar istanbula mı yerleşiyo? we eşinmi önerdi onlara ew tutmayı
we nasıl olcak o iş size gelmedi mi bunlar misafirliğe.. bi detay wer bacımkafamçokkarıştı
eltim çocuklarını alıp kaçmıştı geçen sene akçayda ew tutmuşlar.. sonra barıştı kaynımla ewleri hala orda kendileri köyde ama.. bakalım eğer abisi gelirse burdaki ewe taşınırlar herhalde..
yazgıcım
seni görmem laızm bi şekilde oralara kadar gelmişken..sengözlerimebaksanab
:1shok:canım ne denirki bilemedim bende kürtaja pek olumlu bakmıyorum aslında karar senin tabiki ama bende seninkiler tüp bebekti diye hatırlıyorum şimdi kendiliğinden çıkagelen bir durum neyse yaa etkilemek istemem karışmak bana düşmez tabii hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.kızlar selam ben şoktayım gülmeyin ama 5 haftalık hamileyim nasıl oldu anlamış değilim eşim istemiyor ben de korkuyorum açıkçası ikizlerle beraber nasıl olcak diye sanırım pazartesi kürtaj oluyorum :a015:
ahahha desene bi arkadaşta gelio siteden:) bbebişiyle:)))
mahalle kalkıştı bizimle gelmeye,hasret eşimde onu diyo
sitedeki arkadaşlarından gelmek isteyenleride götürelim :))
gelirsen adam büyük bir şoke olur :))
nerelere gidiyon kız şimdide:)CADIARZU
ay selinus inanmıyorum bende tırstım şimdi korunuyoruz ama neolur neolmaz canım bende herkese katılıyorum evet ikiz bebek büyütmek zor bir durum ama sen yinede bir düşün diyorum.
ya ben pcye yükledim ama açmadı neyse yarın bidaha denerim iyigeceler kızlar
ayyy senin şu kaynın ne nazlı çıktı yaaa.cengiz ona gelsin dedi taa nezaman o hala gelmedi üstüne üstlük anası çıktı piyangodan.ne şimdi gurur mu yapıyor yok gelmem falan gibilerden sanki istemiyormuş gibi taktik bunlar taktik yaaaaaklava:.
bende seni görmeliyim inşaallah ya çok istiyorumolumunekankayizsmile.
:1shok:canım ne denirki bilemedim bende kürtaja pek olumlu bakmıyorum aslında karar senin tabiki ama bende seninkiler tüp bebekti diye hatırlıyorum şimdi kendiliğinden çıkagelen bir durum neyse yaa etkilemek istemem karışmak bana düşmez tabii hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.
ahahha desene bi arkadaşta gelio siteden:) bbebişiyle:)))
ya kocama msj attım uzalklaşmak stiyorum yoksa buiş yürümeyecek dedim.. sanırım erdeke gideceğim..
yok kızzzz cengo demiş ben çağırdığımda gelecek şimdi gelse bi işe yaramaz çünkü iş yok.. biz tatilden geldikten sonra çağırırm diodu... tatile gitcez sözde.. ben hiç istemiyorum onla bi yere gitmek.. bakalım nolcak daha waryani ağustos sonu falan gelir herhalde..
bnde tocişkomla küstüm :umursamaz:
sen neden küstün?
bendemi küssem acaba sinirlerim bozusempatiksalakcinnik,:)
Ya kızlar videolar ne kadar güzel olmuşlar. Ya ben 10 gün giremedim siteye neler olmuş, Bana ne beni de ekleyin oraya.Bu arada ben işe başladım bakıcımızda başladı tabi.
arkidişler ben bu videoları indirdim amma velakin nereye indirdim, nasıl bulcam?kaydirigubbakcemile3