2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hadi bakalım cnm hayırlısıyla. kızzz yeni eve internet bağlanana dek göremeyecek miyiz seni, özlicezzzz:1hug:
aşkımmmm olumunekankayizsmilesen merak etmee ben yemem içmeme önce internetimi baglattırırım..sizleri mahrum etmek istermiyim hiç kendimdeenn...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

merhaba kızlar nabersiniz.
ebrucum yeni evin hayırlıolsun canım.bak nasip meselesi herşey ummadık bir anda evi buluverdiniz.
----hasretcim ay allah korumuş canım ben kızdan tecrübeliyim salıncaktan saniyede benüstüne örtü alıncaya kadar atmıştı kendini hem direkt betona.aklım çıkmıştı hemen doktoru aradım bişey olmaz ama sen yinede takip et çok kusar ve devamlı uyursa hemen getir demişti.artık biyerden destek alıp kendilerini itiyolar seninkide çarşafı çeke çeke sürünmüştür.dikkatli ol canım neolu neolmaz.benimkide gece uykusunda bile dönüyo artık düz yatmıyo artık.

birazdn cıkarım anneme taksileri zengin ettim hee:)ewde tek duramıorum patlıorum anneme takılıom bende..yaplcak bişede yok aslında bi iki kolilik ıvır zıvır var ama koli yok akşam getrsin aşkıtom belki eqwe gecerim hallederim..annem dioki ewi pismi bırakcan arkandan ne pismiş derler diyo ama aynen ööle dedim onlar haketti temzlesinler eşşek gibi:eek:klava:

birazdn cıkarım anneme taksileri zengin ettim hee:)ewde tek duramıorum patlıorum anneme takılıom bende..yaplcak bişede yok aslında bi iki kolilik ıvır zıvır var ama koli yok akşam getrsin aşkıtom belki eqwe gecerim hallederim..annem dioki ewi pismi bırakcan arkandan ne pismiş derler diyo ama aynen ööle dedim onlar haketti temzlesinler eşşek gibi:eek:klava:

bence de bi de adamlara temizlik mi yapcan, boşverrr

bi ara danino lafı geçmişti ama emin değilim açıkçası cnm

Selam güzel anneler tatlu bebeklerr daninoyu ek gıdaalar topikinde 8. sayfada tartışılmış. bende hasreetin yazdığı ek gıdaları tarifleri facedeki gruba taşıdım oradan da faydalanabilirizz canım sıkıldııı kendi kendime iş yaptım

offf herkes sus pus ne bu böyle canım sıkılıyo oğluşum uyuyo kocamla kavgalıyım kafam kaldırmıyo artık kocam ve ailesi beni sinir hastası etti ya kayınvalidemde benim yemek masam ve sandığım falan var salak karı ne diyo hatice götürcen mi onları kalsın demez mi fıttırdım ya neyim ben

selam canlar kimseler yok gene bende bir görüneyim dedim.
gene uykusuz bir gece geçirdik Alp sağolsun kafam kazan gibi kendimi taşımakta zorlanıyorum.zaten iki gündür evimde 4 tane kocaman örümcek öldürdük sinirlerim bozuldu böğü müymüş neymiş.lanet şeyler offff yaaaa ev ev değil amazon ormanlarıohaoldumsmile:bbo:

HASRET çok geçmiş olsun canım kıyamam ceroşa çok korkmuştur çok şükür ki bişey olmamış Allah korumuş.

X