2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz yok normalde uyanmiyordu,gun icinde uyumuyordu surekli agliyordu,hic degilse kendimi teselli ediyordum gece iyi uyuyor diyee.. :))

Kiz zaten benim oglan 11 de iciyor en son,180 cc+6 kasik mama birde 1 yemek kasigi pirinc tahili atiyorum icine.. Acikmamasi lazim aslinda..

Ne guzel canim sen bir duzen oturtmussun.. Insallah bozulmaz,benimde az bucukl bi duzewnim vardi ama havalar isindikca bozuldu. Birde galiba b enim oglan dis cikariyor damaklari kabardi beyazlasti,surekli eliyle kasiyor.

yazgı sen nerdeydin tam olarak...bnde wodka wişne:) elmada olabülür.. ama rakıyı değişmem hiç bişiyeee gelirsem içeriz birlikte (meywe suyu) :içelim:delikafadulden

ben akçaydayım canım sen erdeğe mi geleceksin aramızda 2-3 saat mesafe olacak ozaman ama seni görmeyi çok istiyorumkaydirigubbakcemileartık meyve suyu:lepi:.

biz geldik canlar.hanifecim harika olmuş çok duygulu ve gözlerim yaşlı izledim ellerine sağlık.

gelelim bize.oğluşumun boynunun altı mantar olmuşohaoldumsmilehavasızlıktan ve ıslak kaldığında olurmuş ikiside oluyor boğum olduğu için hava almıyor ve bazen bakıyorum terden ıslak oluyor merhem verdi.
kilosuna bakın dedim baktı.7 100 gr çıktı.ee dedim sağlık ocağında iki gün önce 6900 çıkmıştı hattaa ebeler az almış demişti falan diye hayır dedi kilosu çok iyi sütün de yetiyor verme başka bişey dedi.benim kafa iyice karıştı tabiii kafamçokkarıştıhangisini dinleyeceğimi şaşırdım.
kendi doktoru değildi bu hastanenin doktoruydu adamda mısırdan gelmiş söylediklerini anlamak ölüm sağır sanmıştır beni kesin bişey söylüyor ben hııı? diyorum tekrarlıyorsempatiksalakcinni

Son düzenleme:
möbleli ewi netcekler yaaa anlamadım bunlar istanbula mı yerleşiyo? we eşinmi önerdi onlara ew tutmayı
we nasıl olcak o iş size gelmedi mi bunlar misafirliğe.. bi detay wer bacımkafamçokkarıştı

ben akçaydayım canım sen erdeğe mi geleceksin aramızda 2-3 saat mesafe olacak ozaman ama seni görmeyi çok istiyorumkaydirigubbakcemileartık meyve suyu:lepi:.

eltim çocuklarını alıp kaçmıştı geçen sene akçayda ew tutmuşlar.. sonra barıştı kaynımla ewleri hala orda kendileri köyde ama.. bakalım eğer abisi gelirse burdaki ewe taşınırlar herhalde..

kocam bi yer bulmuş iki katlı wakıfların yeriymiş 3yıl 520tl kira... ama içinin yapılması gerekiomuş 10,000masrafı war dio.. istersen taşıyayım diyor.. anlamadım hem 520kira wricem hem 10,000nie masraf yapıorum benim olmuyo ki.. anlamadım konuşmuyorumda o yüzden soramıyorum hemen yılışıyo..

kızlar selam ben şoktayım gülmeyin ama 5 haftalık hamileyim nasıl oldu anlamış değilim eşim istemiyor ben de korkuyorum açıkçası ikizlerle beraber nasıl olcak diye sanırım pazartesi kürtaj oluyorum :a015:

delikafaduldenselin
,ciddimisiiin nasıl oldu yaaa.. senin tüp değiller mi..... aaaa. kesin kararlı mısın?:a015:

mahalle kalkıştı bizimle gelmeye,hasret eşimde onu diyo
sitedeki arkadaşlarından gelmek isteyenleride götürelim :))
gelirsen adam büyük bir şoke olur :))
cnm benim nasıl aynı evde ayrı takılalım olurmu öyle şey,
misafirin kim kız bebek görmeyemi geliyolar..

benimki 3.5 aylık başladım , bebelac küçük kavanozlardan veriyorum sebze çorbası ve meyve püresi hiç bir yan etkisini görmedim
cnm gülünecek bişey yokki,
korunmuyormuydun,çok üzüldüm kürtaj için(
yazgıcım
seni görmem laızm bi şekilde oralara kadar gelmişken..sengözlerimebaksanab

nerelere gidiyon kız şimdide:)CADIARZU

Selin cnm şokm oldum okuyunca, işin çok zor, bi de ikizlerin var hani tek bebek olssa yine daha kolay. ya ben kürtaja da karşıyım ama bu durum da çok zor Allah bi kolayını versin cnm, ne diyeceğini bilemiyo insan
Nimetcim eltim şehir dışında kocası burda yalnız bi haftadır, Konya'daki bekar kaynımda onun yanına geldi. ben de akşama yemeğe bana gelin diye aradım, biz sana haber veririz gelip gelmeyeceğimizi dediler ve saat 2'de geliyoruz dediler:bbo: dolayısıyla yapmayı düşündüğüm böreği ve yalancı baklavayı menüden çıkardımlülülülülülü az evvel çıktılar

canım yaa....muhakkak çok zor olacak ama o da şu an kucağındakiler gibi bir can ben de kürtaja karşıyım...Allah kuluna kaldırmayacağı yük yüklemez...iyi düşün derim....
sezaryen olduğun için sıkıntı olabilir doktora danış mutlaka...Allah hakkınızda hayırlısını versin...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…