2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu gıcık laptop alıntı yapmıyo yaa herkese tişkür ederiz... ewdeyis şimdilik kocamda ewde kızıyla oynuyor benim ağzımı bıçak açmıyor.. öyle takılıyoruz zeki müren agora meyhanesi dinliyorum... sırayla çalıyor tüm şarkılarını...

eline sağlık cnm

akannehir zaten kadın artık eşyamı kullanıcam diye seviniyo şu karının ettiği lafa bak. boşer cnm sen de tıka kulaklarını. onları sinir etmek istiyorsan sakinliğini koruyarak cevap ver. hiç sinirlenip bağırma, bu onların işine gelir.
Evet cumartesi pazar herkesler gezmelere gidiyo ya da kocalar evde olduğundan buraya pek kimse uğramıyoklava:

her türlü böcekten acayip huylanırım ben deeyvahedigeldismile sanırım bahçeli bi evdesiniz, mecbur alışıcan bunlara, yaz dedin mi hele pencereler açık her tür böcek giriyo işte

gidicen mi sen akşama?? konuştun mu cnm? ya bi de bişi dicem, bence aranı soğutma kocanla, bu şekilde yaptıramazsın ki istediklerini aksine onu avucuna almaya çalış. şu an başbaşasınız ya, başbaşa kaldığınızda çok mutlu olduğunuzu görsün, o da istemesin başkalarını yanınızda

meralllllll irmik tatlını deneyeceğim birazdan içine bir paket vanilya katsam mı ki nasıl olur???

he deseydin çeyizine saklarsın sana bırakcamaklinialirimsmile

yok gidemiyorum bırakmıyo kalmaya... konuşmicam onla kararlıyım.. boşwer o bildiğini yapsın en fazla kaybeder beni sonra yaşar kimi istiyosa ben göze aldım... kızım için burdayım.. şu an sewiyorum onu hatta sarılmamak içinde zor tutuyorum kendimi ama bi okadarda nefret ediyorum.. söyledikleri kulağıma gelince çekip gitmek istiorum.:çok üzgünüm:

yazgıcım pardon, çıkmıştım odadan. canım vanilya daq güzel olur petibör de. bazen borcamın dibine diziyorum ben petibör. ama hiçbişi koymasan öyle sade de güzel oluyor yani. üzerine tarçın ve ceviz serpersin cnm.
kaçmam lazım şimdik bye

alp uyuyor bende o uyurken uyuyayım diyorum yatıyorum o kalkıyor.ben kalkıyorum ağlayınca o uyuyorsempatiksalakcinnikafamçokkarıştıbu çocuk benim uyumamı istemiyor:mymeka:.

sağol canım benim yapıpta yiyeyim az kilom var ya yenilerini arıyorumsempatiksalakcinni
banada sülede bende yapam yazgı canım sıkılıyo şunla aynı ortamda oturmiyim neydiyon

irmik tatlısı şekerim.krizim geldi genedesempatiksalakcinni.
1 litre süt 1 bardak irmik bir bardak şeker hepsini kaynatıyorsun kaynayınca içine 2 kaşık tereyağı koyuyorsun 5 dakka daha kaynatıp altına ıslattığın borcama döküyorsun.ben bir pakette vanilya koyucam içine.

meralin tarifi hasretcima.s.

benimkide daha tam dönemiyorç..ayın 15 inde 5 aylık olaçağız..tembel bizimkiler..

ay kıyamam..korkma annesi bişey olmamıştır..ama sen yinede dikkatli ol...ben öyle bırakaçağım zaman..yastık koyuyorum yanlara...bariyer olsun diye...

meralcima.s.
arasına pötibör kırsam evde elma yok yada başka ne olurki???

pediporlu çok güzel oluyor.ben yapıyorum evde öyle..hatta eşim beni istmeye geldiğinde yapmıştım..:)))))))))

bizde alışverişten geldik kızlar carrefourdaydım bebek bezlerinin küçük boyları 4 numara 48 lşk olanlardan aldım ben..carrefour kartla 3 al 2 öde kampanyasında..paketi 10 tl ye geldi..hafta sonu içinmiş..diğer bedeblerdede var kampanya ...ihtiyaçı olan kaçırmasın derimm.........

kötükedihüso
daha öncede söylemiş miydim bilmiyorum hepimiz toplanıp cengize dalalım ağız burun olmaz mıklava::jeyyar:

şaka biryana soğumamaya çalış hasret kolay değil belki söylediklerini unutmak ama böyle sürekli düşünürsen sevginide yitireceksin gün gelecek ozaman aynı havayı solumak katlanılamaz olur.ki adım gibi biliyorum cengiz için canını verirsin.gitsen mutlu olacak mısın?ama şunu kabul etmeliyim tamamen gitmek değil ama biraz uzaklaşıp kafa dinlemeye ihtiyacın var çok değil bir hafta 10 gün.

pediporlu çok güzel oluyor.ben yapıyorum evde öyle..hatta eşim beni istmeye geldiğinde yapmıştım..:)))))))))
cokacimcoookebrum sen arasına mı kırıyorsun altına mı diziyorsun?birde evdeki pötibör sade kakaolu değil farkedermi?
noluyo burdaaaa pastamı yiyyozzzzzzzzzcokacimcoook

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

sempatiksalakcinniheeee tatlım az kilomuz varya daha nasıl alabiliriz diye çöüzm üretiyoruz:1ninca:

kesinlikle katılıyorum .........

canım ben bir sıra altına sonra ortasına diziyorum bisküvim çoksa ensonda üstüne fındık pedipor ve hindistan cevizini rondadan geçik üstüne serpiyorum hoş oluyor..ama azsa kafama göre bir sıra ya altına yada ortasına diziyorum..puding pastası yapar gibi....
bende evde nasıl varsa öyle bisküvi ile yapıyorum

yapmaya gidiyorum ozaman bencokacimcoook teşekkür ederim canıma.s.

SAMSUNLU LAVıNıAEBRUM yakın olsak yarın sana poğaça börek tatlı falan yapar getirirdim malum taşınıyorsunuz işiniz başınızdan aşkın olacak.bunu ciddi olarak söylüyorum haa laf olsun diye değil.ama nerdeeeeeolumunekankayizsmile

afiyet olsun hayatım......

aşşşkımmmmmmmboshayallersmile..samimiyetinden addım kadar eminimmmm.. a.s.canımsın...efeeeet yarın böyük gün enerjiye ihtiyacım ollceek bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…