- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.681
Selam güzel anneler tatlu bebeklerr daninoyu ek gıdaalar topikinde 8. sayfada tartışılmış. bende hasreetin yazdığı ek gıdaları tarifleri facedeki gruba taşıdım oradan da faydalanabilirizz canım sıkıldııı kendi kendime iş yaptım
offf herkes sus pus ne bu böyle canım sıkılıyo oğluşum uyuyo kocamla kavgalıyım kafam kaldırmıyo artık kocam ve ailesi beni sinir hastası etti ya kayınvalidemde benim yemek masam ve sandığım falan var salak karı ne diyo hatice götürcen mi onları kalsın demez mi fıttırdım ya neyim ben
selam canlar kimseler yok gene bende bir görüneyim dedim.
gene uykusuz bir gece geçirdik Alp sağolsun kafam kazan gibi kendimi taşımakta zorlanıyorum.zaten iki gündür evimde 4 tane kocaman örümcek öldürdük sinirlerim bozuldu böğü müymüş neymiş.lanet şeyler offff yaaaa ev ev değil amazon ormanlarıohaoldumsmile:bbo:
HASRET çok geçmiş olsun canım kıyamam ceroşa çok korkmuştur çok şükür ki bişey olmamış Allah korumuş.
bu gıcık laptop alıntı yapmıyo yaa herkese tişkür ederiz... ewdeyis şimdilik kocamda ewde kızıyla oynuyor benim ağzımı bıçak açmıyor.. öyle takılıyoruz zeki müren agora meyhanesi dinliyorum... sırayla çalıyor tüm şarkılarını...
offf herkes sus pus ne bu böyle canım sıkılıyo oğluşum uyuyo kocamla kavgalıyım kafam kaldırmıyo artık kocam ve ailesi beni sinir hastası etti ya kayınvalidemde benim yemek masam ve sandığım falan var salak karı ne diyo hatice götürcen mi onları kalsın demez mi fıttırdım ya neyim ben
gidicen mi sen akşama?? konuştun mu cnm? ya bi de bişi dicem, bence aranı soğutma kocanla, bu şekilde yaptıramazsın ki istediklerini aksine onu avucuna almaya çalış. şu an başbaşasınız ya, başbaşa kaldığınızda çok mutlu olduğunuzu görsün, o da istemesin başkalarını yanınızda
sağol canım benim yapıpta yiyeyim az kilom var ya yenilerini arıyorumsempatiksalakcinniyazgıcım pardon, çıkmıştım odadan. canım vanilya daq güzel olur petibör de. bazen borcamın dibine diziyorum ben petibör. ama hiçbişi koymasan öyle sade de güzel oluyor yani. üzerine tarçın ve ceviz serpersin cnm.
kaçmam lazım şimdik bye
banada sülede bende yapam yazgı canım sıkılıyo şunla aynı ortamda oturmiyim neydiyon
Hatice canım 1 litre süte 1 bardak irmik ve 1 bardak tozşeker ekle, ocakta kaynatmaya başla, kaynadıktan sonra içine 2 yemek kaşığı tereyağı kat, yaklaşık 5 dakika kaynadıktan sonra altını suyla ıslattığın borcama dök cnm. farklı bi lezzt eklemek istersen normal elmalı psta harcındaki gibi elma-ceviz-tarçın karışımı hazırlayıp irmiğin yarısını borcama döktükten sonra elmaları ekleyip sonra kalanını da ekleyebilirsin cnm. çok güzel oluyo
kızlar günaydın güzel haft sonları ben bişey soracağım zeynep ayın 22 sinde tam 5 aylık oluyor ama hala dönmüyor kafasını sağa sola çeviryor yan duruyor bir tarafının üstünde başını kaldırıyor kucağıma alacagımda elini tuttugumda doğruluyor ama daha sırttan yüze yüzden sırta dönmedi??
günaydın kızlar çok sinirlerim bozuk dün kızımı banyo yaptıracaktım yatağımın üstünde yatıyordu bi ara baktım yüzüstü döndü yatakörtüsünde ki gülleri sewiyor falan.. banyodan su doldurdum kowaya bi ağlama sesi emeklemiş gelmiş we yere düşmüşmafoldumben aklım çıktı emekler pozisyonda yerde ağlıyordu nasıl geldi de düştü anlamadım duwara bitişikti nerdeyse..neyse ki bişey olmadı kafası falan gelmedi yere ama çok korkmuştu yawrum.. ben yine kendimi suçladım tabii ama nerden bilebilirim sürüne sürüne uca gelip düşmüş kızım((( çok dikkatli olmalıyız kızlar emekliyorlarda artık offfff
meralcima.s.
arasına pötibör kırsam evde elma yok yada başka ne olurki???
yok gidemiyorum bırakmıyo kalmaya... konuşmicam onla kararlıyım.. boşwer o bildiğini yapsın en fazla kaybeder beni sonra yaşar kimi istiyosa ben göze aldım... kızım için burdayım.. şu an sewiyorum onu hatta sarılmamak içinde zor tutuyorum kendimi ama bi okadarda nefret ediyorum.. söyledikleri kulağıma gelince çekip gitmek istiorum.:çok üzgünüm:
cokacimcoookebrum sen arasına mı kırıyorsun altına mı diziyorsun?birde evdeki pötibör sade kakaolu değil farkedermi?pediporlu çok güzel oluyor.ben yapıyorum evde öyle..hatta eşim beni istmeye geldiğinde yapmıştım..:)))))))))
noluyo burdaaaa pastamı yiyyozzzzzzzzzcokacimcoook
kötükedihüso
daha öncede söylemiş miydim bilmiyorum hepimiz toplanıp cengize dalalım ağız burun olmaz mıklava::jeyyar:
şaka biryana soğumamaya çalış hasret kolay değil belki söylediklerini unutmak ama böyle sürekli düşünürsen sevginide yitireceksin gün gelecek ozaman aynı havayı solumak katlanılamaz olur.ki adım gibi biliyorum cengiz için canını verirsin.gitsen mutlu olacak mısın?ama şunu kabul etmeliyim tamamen gitmek değil ama biraz uzaklaşıp kafa dinlemeye ihtiyacın var çok değil bir hafta 10 gün.
cokacimcoookebrum sen arasına mı kırıyorsun altına mı diziyorsun?birde evdeki pötibör sade kakaolu değil farkedermi?
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
sempatiksalakcinniheeee tatlım az kilomuz varya daha nasıl alabiliriz diye çöüzm üretiyoruz:1ninca:
kesinlikle katılıyorum .........
canım ben bir sıra altına sonra ortasına diziyorum bisküvim çoksa ensonda üstüne fındık pedipor ve hindistan cevizini rondadan geçik üstüne serpiyorum hoş oluyor..ama azsa kafama göre bir sıra ya altına yada ortasına diziyorum..puding pastası yapar gibi....
bende evde nasıl varsa öyle bisküvi ile yapıyorum
afiyet olsun hayatım......yapmaya gidiyorum ozaman bencokacimcoook teşekkür ederim canıma.s.
SAMSUNLU LAVİNİAEBRUM yakın olsak yarın sana poğaça börek tatlı falan yapar getirirdim malum taşınıyorsunuz işiniz başınızdan aşkın olacak.bunu ciddi olarak söylüyorum haa laf olsun diye değil.ama nerdeeeeeolumunekankayizsmile
aşşşkımmmmmmmboshayallersmile..samimiyetinden addım kadar eminimmmm.. a.s.canımsın...efeeeet yarın böyük gün enerjiye ihtiyacım ollceek bilmiyorumkismileyapmaya gidiyorum ozaman bencokacimcoook teşekkür ederim canıma.s.
SAMSUNLU LAVıNıAEBRUM yakın olsak yarın sana poğaça börek tatlı falan yapar getirirdim malum taşınıyorsunuz işiniz başınızdan aşkın olacak.bunu ciddi olarak söylüyorum haa laf olsun diye değil.ama nerdeeeeeolumunekankayizsmile