- 28 Şubat 2010
- 4.988
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.661
iyi haftasonları kızlarrrr...bu sidiklilerin ewinde son günüm ve gecem inşallah:)))kaydirigubbakcemile2
aşkımmmm olumunekankayizsmilesen merak etmee ben yemem içmeme önce internetimi baglattırırım..sizleri mahrum etmek istermiyim hiç kendimdeenn...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnihadi bakalım cnm hayırlısıyla. kızzz yeni eve internet bağlanana dek göremeyecek miyiz seni, özlicezzzz:1hug:
aşkımmmm olumunekankayizsmilesen merak etmee ben yemem içmeme önce internetimi baglattırırım..sizleri mahrum etmek istermiyim hiç kendimdeenn...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
laelaelaelaelae
slmmm kızlar nasılsınız bebişler nasıll??? Ek besine geçtinizmi neler veriyorsunuz kuzucuklara...
merhaba canım yoğurt veren var meyve veren var sebze veren var varda var yaniii
slmmm kızlar nasılsınız bebişler nasıll??? Ek besine geçtinizmi neler veriyorsunuz kuzucuklara...
üff daha pazara gidelecek sonra görüşürük.
:1hug:etme zaten güzelim,tez zamanda bekleriz
o küfür ne oliyyyy leyn??
saol filizim kolay gele sanadaaa.)üff daha pazara gidelecek sonra görüşürük.
birazdn cıkarım anneme taksileri zengin ettim hee:)ewde tek duramıorum patlıorum anneme takılıom bende..yaplcak bişede yok aslında bi iki kolilik ıvır zıvır var ama koli yok akşam getrsin aşkıtom belki eqwe gecerim hallederim..annem dioki ewi pismi bırakcan arkandan ne pismiş derler diyo ama aynen ööle dedim onlar haketti temzlesinler eşşek gibiklava:
ben kavanoz meyve sebze veriyorum..danino veren varmı
bi ara danino lafı geçmişti ama emin değilim açıkçası cnm