- 8 Temmuz 2009
- 2.534
- 12
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.601
Canım izledim azönce çoook tatlı olmuşşş..Ellerine sağlık..Kızımla birlikte izledik kafayı tutmaya çalışıp şaşkın şaşkın bakıyoduuu
sağol canım...yerler onu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım izledim azönce çoook tatlı olmuşşş..Ellerine sağlık..Kızımla birlikte izledik kafayı tutmaya çalışıp şaşkın şaşkın bakıyoduuu
canım ya bırak bi kerecikte uyansın yawrucak daha bebeğin küçük ne zamandır gece beslenmesini kestin onlar büyük insan gibi değiller ki deliksiz uyusunllar acıkırrrrrr!!! bence gece beslenmesini ihmal etme biliyorsun uykuda büyüyolar.. zaten 4,5 aydan sonra kendisi deliksiz uyumaya başlayacak.. yazık yawrucak açlıktan uyanıyor demekki delü anasıda emzikle kandırıyor kuzucuğu.. mihriban öldüresim geldi seniiiikötükedihüso
Selam Merlike, benim kızım anne sütü almıyor artık, aptamil mama yerine emzirenler anne sütü koyabilir yazıyor tarifte, Milupanın sitesinden aldım tarifi, kızım 3,5 aylıkken yavaş yavaş başladım ek gıdalara, hiç gaz sorunumuz falan olmadı, çok seviyor benim kızım bu çorbayı ve her öğlen bir kase içiyor.
Canım teşekkürler, çorbayı dene bakalım, inşallah senin kızda sever.
Benim kızım gündüz 3 defa en az 30 dk. en fazla 2 saat olmak üzere uyuyor, gece de 10-11 gibi uyuyor ve ya 1 kere yada hiç uyanmıyor, ama sabah 6 gibi uyanıp oyun oynamak isityor, sonra tekrar 8 de uyuyor, ben bir yerde okumuştum, gündüz iyi beslenen bebekler gece uzun süreli uyurlarmış, mantıklı geldi bana.
yazgı sen nerdeydin tam olarak...bnde wodka wişne:) elmada olabülür.. ama rakıyı değişmem hiç bişiyeee gelirsem içeriz birlikte (meywe suyu) :içelim:delikafadulden
hanifecim videoları eşim seyretti babalarla niye yok dedi.kıskandı benim beyy
möbleli ewi netcekler yaaa anlamadım bunlar istanbula mı yerleşiyo? we eşinmi önerdi onlara ew tutmayıSelam arkadaşlarım,
İşim çoktu, daha yeni girebiliyorum.
Hanifecim, videoları bitirmişsin, şirketten göremiyorum, akşam evden bakıcam, şimdiden ellerine, emeğine sağlık arkadaşım...
Kızlar evde ciddi ciddi soğuk savaş başladı valla. Ben de çektim kılıçlarımı, inceldiği yerden kopsun. Haftaya görümcem de geliyormuş, eşime dedim ki, ben iyi değilim, bu iş kötüye gidecek, bir çare bul. Mobilyalı daire tutalım dedi, bakalım halledebilecek mi...
Bu arada irmik süt mü yapıyormuşş?
ben akçaydayım canım sen erdeğe mi geleceksin aramızda 2-3 saat mesafe olacak ozaman ama seni görmeyi çok istiyorumkaydirigubbakcemileartık meyve suyu:lepi:.
kızlar selam ben şoktayım gülmeyin ama 5 haftalık hamileyim nasıl oldu anlamış değilim eşim istemiyor ben de korkuyorum açıkçası ikizlerle beraber nasıl olcak diye sanırım pazartesi kürtaj oluyorum :a015:
kızlar selam ben şoktayım gülmeyin ama 5 haftalık hamileyim nasıl oldu anlamış değilim eşim istemiyor ben de korkuyorum açıkçası ikizlerle beraber nasıl olcak diye sanırım pazartesi kürtaj oluyorum :a015:
mahalle kalkıştı bizimle gelmeye,hasret eşimde onu diyoahahahahah kazanın içinde kaynayan benim kaynanam dimikötükedihüso
şekeri az koymuş olmayasın.. biraz daha kaynat gelir kıwama..
bizimkide akşam uzun uyursa 10da uyuyor uyumamışsa 9gibi uyuyor.. gece 12,1 gibi besleyip yatıyorum 4,5 arası uyanıp karnını doyurup tekrar uyuyor sabah 7,30-8 arası uyanıyor...
esrin senin bi şekilde müdahale etmen lazım bu duruma sürekli kucak kucak bakıcıyıda bıktırır bu kız walla:jeyyar:
nirdesin sen yaaaa
nereye gidionuz tatil.. kocamla konuşmuyorum beni gönder bi yere uzaklaşmam lazım yoksa yürümeyecek dedim.. benide götürsene nimet..
cnm benim nasıl aynı evde ayrı takılalım olurmu öyle şey,Ebrucum şimdiden iyi günlerde oturun diyeyim cnm
Yazgı ve mihriban bi tane de bende var o sabaha kadar uyumayan modelden malesef( inşallah bi düzene girdiklerini görebiliriz. Yazgıcım geçmiş olsun aynı zamanda cnm, onlar da canını çok acıtıyordur şimdi çocuğun,belki de ondan huysuzlanıyor
Hasret yaaa, daha geçen kocanla gidip plaj keyfi yapmıştınız romantik romantik, yine niye konuşmaz hale geldiniz.canım bence sırf kaynana yüzünden kocandan bu kadar uzaklaşma, onu da anlamaya çalış iki arada kalıyor, sen ona sıcak davranırsan bence o da daha ziyade senden taraf olacaktır
Nimet hoşgeldin cnm, kız o giderse ben gitmem deme, tatilinden olma, ne yapcan ayrı ayrı takılırsınız
Benim de bu akşam misafirim var sanırım, hala daha net bişi demediler telefon bekliyorum, kalkıp hazırlık yapsam başıma kalır diye bekliyorum. bunlar da bi düşünmüyolar ki bunun bebeği var,geç saatta haber verirsek yetiştiremez diyelmaz:
canım sebep bu değil onlar işin içine girince kocam değişiyor tanıyamaz hale geliyorum annesi sürekli ağlıyor sürekli duygu sömürüsü yapıyor 1 sene bilemedin 2 sene yaşarım diyip gezioyor ortalıkta.. baranı sürekli ön planda tutuyolar barana yazıktır o çok çekti barana sahip çıkın oğlum diyo sürekli eşimde geçen gece bana telefonda diyorki senin ben,im yanımda olsa biz onu ne güzel okuturuz diyo.. sanki yetim kalmış.. benim kendi çocuğumun geleceği hazır sanki hayatı garantide ben bide eltimin çocuğunu alıcam bakıcam yanımda bunu ima ediyor bana... tahammülüm kalmadı ailesinede onada.. yakamdan düşeceğini bilsem bugün çok değişik şeyler yaparım ama benim kocam dengesiz we delinin önde gideni herşey beklenir ondan.. sırf kızım için onunla yaşayacağım artık.. başka yolum yok bana etmediği küfür kalmadı.. benimde bir gururum war yapıp yapıp birde ertesi gün hiç bişey olmamış gibi gülüm canım diyor gece sırnaşmaya çalışıyor.. oysa ben ondan nefret ediyorum 2gündür.. çok ağır şeyler konuştu yüzünü dahi görmek istemiyorum şuan
benimki 3.5 aylık başladım , bebelac küçük kavanozlardan veriyorum sebze çorbası ve meyve püresi hiç bir yan etkisini görmedimKizlar benim oglum 4 gun sonra tam 4 aylik oluyor ,simdiden baslasam sebze vermeye yada danino,acaba birsey olurmu..?? Cocuklar icin olan danino varya mamayla yapilan ondan verecegimde,ne zaman baslasam bilmiyorum??
Kontrole gittigimde kadin iki hafta daha bekle demisti,gecen hafta...Ama artik oglum biizim yediklerimize ictiklerimize cok hevesleniyor..
cnm gülünecek bişey yokki,kızlar selam ben şoktayım gülmeyin ama 5 haftalık hamileyim nasıl oldu anlamış değilim eşim istemiyor ben de korkuyorum açıkçası ikizlerle beraber nasıl olcak diye sanırım pazartesi kürtaj oluyorum :a015:
yazgıcım
seni görmem laızm bi şekilde oralara kadar gelmişken..sengözlerimebaksanab