2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hepsiçook güzel olmuş süper bir anı hepimiz için.elinde bebeğinle bizler için uğraştın çook sağol canım emeğine eline sağlık.

anasayfaya bakıyorumda herkes paylaşmış mart bebkelri videosunu yakında beyaz show cıkabiliriz en çok paylaşılan video diye kucaklarımızda bebeklerle bizde konuk oluruz ne güzel olur:)

Kızlar merhaba
Hanifecim yaa
benim facebook um yoook nası görebilirim???
kardeşimin şifresi ile girip görebilirmiyim???

Burcu'cum ayrı ev olayı olur inşallah, şok güzel olur doğrusu
Hatice canım 1 litre süte 1 bardak irmik ve 1 bardak tozşeker ekle, ocakta kaynatmaya başla, kaynadıktan sonra içine 2 yemek kaşığı tereyağı kat, yaklaşık 5 dakika kaynadıktan sonra altını suyla ıslattığın borcama dök cnm. farklı bi lezzt eklemek istersen normal elmalı psta harcındaki gibi elma-ceviz-tarçın karışımı hazırlayıp irmiğin yarısını borcama döktükten sonra elmaları ekleyip sonra kalanını da ekleyebilirsin cnm. çok güzel oluyo

ülennnnn piskobata bağlamayın beni canım irmik tatlısı istiyo basit bi tarif yazınnnnnkötükedihüso

yazz ulennn
1 fincan irmik
4 yemek kaşığı margarin kavur biraz
şurup:1/5fincan şeker
2/5fincan su bi taşım kayynat ikiside sıcakken ekle kavrulan irmiğe dök cekene kadar kaynat sonra üstüne ceviz ve tarcın güzel oluyor afiyet olsun ben cok beğenerek yiyorum sıcak yersen harika oluyor yanına birde çay demle cayada şeker koymamadan afiyete yiyorum bensempatiksalakcinni
sonuçmu:geriverilemeyen kilolar:umursamaz:

ay çıkmam lazım şimdik, daha diğer videolara bile bakamadım ama yemekleri hazırlıcam misafirler 6 gibi gelcek, öptümm

kızlar ğlumun bogazları sanki kırmzı gibi ama ne ateşi ne başka bişeyi var çok şükür...son dr ye gittiğimizde bogazları kızarmış demişti.ilaç yazmıştı antibiyotikle..şimdi yine yazacak ilaç...yinemi antibiyotik kullanacağım ben ya....yoku bunun başka çaresi...

canım dur bakalım hemen paniklenme belkş okadar ilerlememiştir bu sefer doktor antibiyıtik yerine başka bir şurup verir.bu sıralar salgın var yine ishal artı ateş dikkat et canım doktora götür .

canım dur bakalım hemen paniklenme belkş okadar ilerlememiştir bu sefer doktor antibiyıtik yerine başka bir şurup verir.bu sıralar salgın var yine ishal artı ateş dikkat et canım doktora götür .
dr ye götüreceğim pazartesi,,alınd bu gün götürecektim ama çok yağmur vardı,,keyfide yerinde aslında bu gün maşallah..dün çok huysuzdu...

acaba adaçayı falan verilirmi?

beğenmenize sevindim arkadaşlar vaktim daha bol olsaydı çok daha güzel şeyler çıkardı ortaya ama bir dahakine inşallah :)

Kızlar merhaba
Hanifecim yaa
benim facebook um yoook nası görebilirim???
kardeşimin şifresi ile girip görebilirmiyim???
görebilirsin canım...indirmeniz için link de vericem:)

maşallah Allah nazarlardan saklasın

anlamadım niye eşyalı ayrı eve çıkıyonuz ki siz kaynananın yanındamı oturuyodunuz

beğenmenize sevindim arkadaşlar vaktim daha bol olsaydı çok daha güzel şeyler çıkardı ortaya ama bir dahakine inşallah :)

görebilirsin canım...indirmeniz için link de vericem:)
Canım izledim azönce çoook tatlı olmuşşş..Ellerine sağlık..Kızımla birlikte izledik kafayı tutmaya çalışıp şaşkın şaşkın bakıyoduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…