- 31 Ekim 2008
- 5.878
- 13
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.561
ne güzelmiş bu ya.kaç kiloya kadar taşıma kapasitesi var.
mama yerine annesütü kullanabilirsin çorbada...aptamilin sitesinde öyle diyordumrb annişler nasılsınız ya szden bişi rica edicem bugün oğluma sebze vermek istiyorum ne yapabilirim ve ben emziriyorum yani mamasız bişiler
ben aptamille başladım, sma hakkında çok güzel yorumlar okudum burda bebişlere kilo yapmış hepsengözlerimebaksanab eczacımda en iyi mama sma dedi.. sma gold aldım 1 haftadır sma yiyor zaten gece 1 kez weriorum yada 2 oluyor.. bakalım yarar inşallah..
bir de mama seçiyolarya hayret ediyorum hee bizimkine ne wersen içiyorbayanssulusmile
kızlar videoları herkes görsün mü? ne diyorsunuz?
sağol canım:) yenidoğan slaytında yazıyor d. tarihleri...o şekilde çok uzun sürecekti...sonra tekrara düzenlerim vakit olunca...
hanife benide ekle bende bakayım yaaaa MiRaC_AnNeSi2010@hotmail.com hadi bekliyom
mrb annişler nasılsınız ya szden bişi rica edicem bugün oğluma sebze vermek istiyorum ne yapabilirim ve ben emziriyorum yani mamasız bişiler
Hanifem ellerine sağlık cnm ok güzel olmuşşşş:)) canım bence kimse için sorun teşkil etmez yayınlaman, sonuçta sakındığımız fotolar yok orda
canım mama katmadan werebilirsin yarım kabak hawuç, küçük patates we bir awuç pirinci haşla we ezistersen içine 1 çay kaşığı zeytinyağı da ekle we wer o şekilde ben öle yapmıştım.. katı olursa sulandırırsında..
hasret geçmişebakamadım sende ne var ne yok durumlaar ne oldu
cnm biri wermişti 1 litresüt 14kaşık irmik 14 kaşık şekerdi sanırsam.. bndfe yapıcam irmiğin faydası hala memişlerimde