2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzelmiş bu ya.kaç kiloya kadar taşıma kapasitesi var.

adam saratken 1,1,5 yaş dedi...bilmem o kadar kullanırmıyız...

mrb annişler nasılsınız ya szden bişi rica edicem bugün oğluma sebze vermek istiyorum ne yapabilirim ve ben emziriyorum yani mamasız bişiler
mama yerine annesütü kullanabilirsin çorbada...aptamilin sitesinde öyle diyordu

sma nın tadı nasıl hasret?güzelmi?

mrb annişler nasılsınız ya szden bişi rica edicem bugün oğluma sebze vermek istiyorum ne yapabilirim ve ben emziriyorum yani mamasız bişiler

canım mama katmadan werebilirsin yarım kabak hawuç, küçük patates we bir awuç pirinci haşla we ezistersen içine 1 çay kaşığı zeytinyağı da ekle we wer o şekilde ben öle yapmıştım.. katı olursa sulandırırsında..

Hanifem ellerine sağlık cnm ok güzel olmuşşşş:)) canım bence kimse için sorun teşkil etmez yayınlaman, sonuçta sakındığımız fotolar yok orda

tamam canım haşlamaya başladım bile can kurtarıcım benim kaydirigubbakcemile3

SnowWhiteQueen
güzel olmuş ellerine sağlık
resimleri birde bana atın bende bişeyler yapayım nasıl olur:)))))

hasret geçmişebakamadım sende ne var ne yok durumlaar ne oldu

hiç bişi yok senle telde konuştuğumuz gece kocamla kawga ettim telde.. we konuşmuyorum çok kırgınım.. yapıyo ediyo gelip bide sarılıyo.. kaynanam 2 gündür gelmedi SAĞOLSUN yarın damlar. defolup gitmiyoda köye kocası kaynanası orda o burda...
ben zaten kimsenin başını bekleyemem.. pazar günü dedemin 40ı war oraya gideceğim.. hatta mümkün olursa yarın akşamdan gideceğim..

cnm biri wermişti 1 litresüt 14kaşık irmik 14 kaşık şekerdi sanırsam.. bndfe yapıcam irmiğin faydası hala memişlerimde

Selam arkadaşlarım,
ışim çoktu, daha yeni girebiliyorum.
Hanifecim, videoları bitirmişsin, şirketten göremiyorum, akşam evden bakıcam, şimdiden ellerine, emeğine sağlık arkadaşım...
Kızlar evde ciddi ciddi soğuk savaş başladı valla. Ben de çektim kılıçlarımı, inceldiği yerden kopsun. Haftaya görümcem de geliyormuş, eşime dedim ki, ben iyi değilim, bu iş kötüye gidecek, bir çare bul. Mobilyalı daire tutalım dedi, bakalım halledebilecek mi...

Bu arada irmik süt mü yapıyormuşş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…