- 21 Temmuz 2009
- 2.533
- 2
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.581
hepsiçook güzel olmuş süper bir anı hepimiz için.elinde bebeğinle bizler için uğraştın çook sağol canım emeğine eline sağlık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba
Hanifecim yaa
benim facebook um yoook nası görebilirim???
kardeşimin şifresi ile girip görebilirmiyim???
ülennnnn piskobata bağlamayın beni canım irmik tatlısı istiyo basit bi tarif yazınnnnnkötükedihüso
semra ve meral tşkler canolar öptüm sizi
kızlar ğlumun bogazları sanki kırmzı gibi ama ne ateşi ne başka bişeyi var çok şükür...son dr ye gittiğimizde bogazları kızarmış demişti.ilaç yazmıştı antibiyotikle..şimdi yine yazacak ilaç...yinemi antibiyotik kullanacağım ben ya....yoku bunun başka çaresi...
dr ye götüreceğim pazartesi,,alınd bu gün götürecektim ama çok yağmur vardı,,keyfide yerinde aslında bu gün maşallah..dün çok huysuzdu...canım dur bakalım hemen paniklenme belkş okadar ilerlememiştir bu sefer doktor antibiyıtik yerine başka bir şurup verir.bu sıralar salgın var yine ishal artı ateş dikkat et canım doktora götür .
görebilirsin canım...indirmeniz için link de vericem:)Kızlar merhaba
Hanifecim yaa
benim facebook um yoook nası görebilirim???
kardeşimin şifresi ile girip görebilirmiyim???
ayy oğluma sebze püresi yaptım yedi çok şükür şuanda da göğsümdekaydirigubbakcemile3
dr ye götüreceğim pazartesi,,alınd bu gün götürecektim ama çok yağmur vardı,,keyfide yerinde aslında bu gün maşallah..dün çok huysuzdu...
acaba adaçayı falan verilirmi?
maşallah Allah nazarlardan saklasınslm kızlar kaynanayla sorun yaşayanlar umarım en kısa zamanda düzelir herşey ...
ata bugünlerde çok iyi maşallah beni hiç üzmüyor uykuları çok düzenli maşallah :)
gündüz 2 saat ayakta sonra uyuyor 1-2 saat uykuda mama yiyor oyun oynuyor sonra kendi kendine eee eee eee diye diye uykusunun geldiğini haber veriyo emziğini verip yatırıyoruım kendi kendine uyuyor gecede 10 da yatıyor sabah 6 da uyanıyo sonra tekrar yatıp 8 de uyanıyo hiç yaramazlık yapmıyo kucak diye tutturmuyor yattığı yerde oyuncağıyla dakikalarca oynuyo :)
darısı başınıza kızlar sizler için bol bol dua ediyorum
anlamadım niye eşyalı ayrı eve çıkıyonuz ki siz kaynananın yanındamı oturuyodunuzSelam arkadaşlarım,
İşim çoktu, daha yeni girebiliyorum.
Hanifecim, videoları bitirmişsin, şirketten göremiyorum, akşam evden bakıcam, şimdiden ellerine, emeğine sağlık arkadaşım...
Kızlar evde ciddi ciddi soğuk savaş başladı valla. Ben de çektim kılıçlarımı, inceldiği yerden kopsun. Haftaya görümcem de geliyormuş, eşime dedim ki, ben iyi değilim, bu iş kötüye gidecek, bir çare bul. Mobilyalı daire tutalım dedi, bakalım halledebilecek mi...
Bu arada irmik süt mü yapıyormuşş?
Canım izledim azönce çoook tatlı olmuşşş..Ellerine sağlık..Kızımla birlikte izledik kafayı tutmaya çalışıp şaşkın şaşkın bakıyoduuubeğenmenize sevindim arkadaşlar vaktim daha bol olsaydı çok daha güzel şeyler çıkardı ortaya ama bir dahakine inşallah :)
görebilirsin canım...indirmeniz için link de vericem:)
onlardan rezwnw cayı veriyorum..bol verdim bugünbebekler için bitkiçayları var onlardan ver istersen bol bol sıvı almış olur böylece