2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepimizin durumu aynı eve yetişememe kocaya ilgi gösterememe sürekli ağrasif endişeli olduk ama normal bunlar sakın karamsarlığa kapılmayın geçecek hepsi
hasret çok üzüldüm kocanla aranızdaki olaylara ama senin yaptıgınıda kimse yapmaz karnın burnunda çalıştın bebeğin kucagında çalışıyosun bide üstüne üstlük ağır söz ve laflar bence burnunu sürt ailene git veya tatile çık kızın ve sen deliyse deli ne yapacakki ateş olsa çürmü kadar yer yakar bence kararlı ol

Slaytlar hazırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............:lepi:
şimdilik facebookun yüklemesini bekliyorum
inşallah beğenirsiniz
daha sonra indirmeniz için link de veririm ama ancak akşama:)
sempatiksalakcinni

yazgı sen nerdeydin tam olarak...bnde wodka wişne:) elmada olabülür.. ama rakıyı değişmem hiç bişiyeee gelirsem içeriz birlikte (meywe suyu) :içelim:delikafadulden

amanın mafoldum bulaşık makinem fırınım arkalarını cifledim sırada buzdolabım var tüm eşyaları toparladım sadece taşıma kısmı kaldı ee onlarıda erkekler halleder...çamaşır makinem arıza yapmıştı parca bulunamamış yenisi geliyoooo heyookaydirigubbakcemile2...bu akşam bütün kolileri atıyoz yeni ewe..temzliikci ablamızda bitiremiştir heralde tamzligi...annem başında:.daha yagmuru yıkamam gerek kollarımda derman yok başım döndüüü

inşallah beğenirsiniz
sempatiksalakcinni
delikafadulden

öyle değil işte gitmeyi çok düşündüm ama o kadar kolay değil.. korkuyorum gelip rezillik çıkarır bişey yapar diye.. o cürmü kadar olan yerin içinde emin ol bende warımdırboshayallersmile herşeyin farkında ama kendine engel olamıyor tedawi olması lazım..

inşallah beğenirsiniz
sempatiksalakcinni
hanifeee hani yok yok face de yok niye yüklemediiii niyeee niyeee ne zaman yüklerrrrrr güzel oldumuuuu catlayacaaammmmmmmdelikafaduldeneyvahedigeldismile

hanifeee hani yok yok face de yok niye yüklemediiii niyeee niyeee ne zaman yüklerrrrrr güzel oldumuuuu catlayacaaammmmmmmdelikafaduldeneyvahedigeldismile

sorun çıkartıyor yaa...dün akşam da aynısını yaptı hatta daha önce yüklediklerimi de açmıyordu facete sorun var bir şekilde hallederim merak etmeyinyerimseniben

İşte bu benim alacağım.

[/IMG]

çok güzelmiş canım ,,güle gülekullan...benimkide bunun aynısı..iç kumaşı değişik bir tek

ay ne zor taşınmak..ama yeni evin dha iyi gliba..değer taşındığına

kızlar tam açtım sayfayı gelecek misafirlerden hala ses yok diye, şimdi aradılar, geliyolarmışşşş. kalkıp yemekleri halledeyim, inşallah bızdığım uyur barim. arada size bakmaya çalışcam. nolmuş, videoda sorun çıkmış galiba. arada bakıcam size, mucukss

canım benim o zman gitsin tedavi olsun bu genç yaşında kimsenin ailesinin kölesi kimseninde hamalı değilsin bir an önce düzelmesi dileğim
oy oy kıyamam sana kolay gelsin ama sana mustahak ben sana demedimmi gel karsa ev kirası ucuz bende yardım ederdim çar çabuk yerleşirdinDDDD:mymeka:
inşallah beğenirsiniz
sempatiksalakcinni
canım benim ellerine sağlık merakla bekliyorum:))):teselli:
İşte bu benim alacağım.

yaww ne güzel bişey bendemi alsam:)

yazgı sen nerdeydin tam olarak...bnde wodka wişne:) elmada olabülür.. ama rakıyı değişmem hiç bişiyeee gelirsem içeriz birlikte (meywe suyu) :içelim:delikafadulden

bensiz içemezsiniz:) zaten hasret gelem ist sana gelecem şöyle bebekleri bir kaç satliğine bırakıp içmeye gidecez:)kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…