2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrb annişler nasılsınız ya szden bişi rica edicem bugün oğluma sebze vermek istiyorum ne yapabilirim ve ben emziriyorum yani mamasız bişiler

ooooooooooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyyy süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tuylerim dıken oldu hemen payleşcemmmmmmmmmmmm hanifeeeeeeeeeeeee elerine saglık aşkım:)

DÜZELİR YİNE İNŞALLAH ece kızımız.. sabah kaçta uyanıyor?
birde mama ne kullanıyorsun cnm..
ewet newincim doğru hatırlıyosun ağzından bal dmlıoyo inşallah yoldadır yeni kazık bu sefer dilimden kurtulamz.. ömür boyu başına kakıp dururum yoksa unutuyo bizim saf bi kaç ay sonraalsanaalsanasmile

İnşallah düzelir Ece Hasretçim.Biz de bütün mamalar var ama hanfendi bir tek bebelacın mamasını içti.Gerçi bu aralar mama vermiyorum gece kalktığımda süt sağıyorum sütüm yetmediğinde onu veriyorum.Sen SMA kullanıyorsun değil mi?
Erkekler biraz saf oluyor galiba , benimki de unutur hemen.O yüzden bir şey olduğunda bol bol hatırlatmak gerek bunlarakaydirigubbakcemile3

off boğazım düğüm düğüm oldu ağlicam millet olmasa dükkanda:KK43:(( offffffffff süpersin hanifim eline emeğine yüreğine sağlık...
doğum sırasına göre nedn yapmadın.. doum tarihlerini soruyodun bnede doğum tarihine göre yapacaksın sandım

hanife linke tıkladığımda ben de neden böyle diyor olabilir: "bu video ya facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor"
görmek için gruba üye olmak yetmiyor mu

canım benim mart anneleri arkadaş listem görüyor sadece seni de ekledim şimdi görebilirsin:)
hanife niye paylaşamıoruz????
sadece mart anneleri gördüğü için canım...istiyorsanız herkes görsün şeklinde ayarlarım:)

slm kızlar kaynanayla sorun yaşayanlar umarım en kısa zamanda düzelir herşey ...

ata bugünlerde çok iyi maşallah beni hiç üzmüyor uykuları çok düzenli maşallah :)
gündüz 2 saat ayakta sonra uyuyor 1-2 saat uykuda mama yiyor oyun oynuyor sonra kendi kendine eee eee eee diye diye uykusunun geldiğini haber veriyo emziğini verip yatırıyoruım kendi kendine uyuyor gecede 10 da yatıyor sabah 6 da uyanıyo sonra tekrar yatıp 8 de uyanıyo hiç yaramazlık yapmıyo kucak diye tutturmuyor yattığı yerde oyuncağıyla dakikalarca oynuyo :)

darısı başınıza kızlar sizler için bol bol dua ediyorum

İnşallah düzelir Ece Hasretçim.Biz de bütün mamalar var ama hanfendi bir tek bebelacın mamasını içti.Gerçi bu aralar mama vermiyorum gece kalktığımda süt sağıyorum sütüm yetmediğinde onu veriyorum.Sen SMA kullanıyorsun değil mi?
Erkekler biraz saf oluyor galiba , benimki de unutur hemen.O yüzden bir şey olduğunda bol bol hatırlatmak gerek bunlarakaydirigubbakcemile3

ben aptamille başladım, sma hakkında çok güzel yorumlar okudum burda bebişlere kilo yapmış hepsengözlerimebaksanab eczacımda en iyi mama sma dedi.. sma gold aldım 1 haftadır sma yiyor zaten gece 1 kez weriorum yada 2 oluyor.. bakalım yarar inşallah..
bir de mama seçiyolarya hayret ediyorum hee bizimkine ne wersen içiyorbayanssulusmile

off boğazım düğüm düğüm oldu ağlicam millet olmasa dükkanda:KK43:(( offffffffff süpersin hanifim eline emeğine yüreğine sağlık...
doğum sırasına göre nedn yapmadın.. doum tarihlerini soruyodun bnede doğum tarihine göre yapacaksın sandım

sağol canım:) yenidoğan slaytında yazıyor d. tarihleri...o şekilde çok uzun sürecekti...sonra tekrara düzenlerim vakit olunca...

slm kızlar kaynanayla sorun yaşayanlar umarım en kısa zamanda düzelir herşey ...

ata bugünlerde çok iyi maşallah beni hiç üzmüyor uykuları çok düzenli maşallah :)
gündüz 2 saat ayakta sonra uyuyor 1-2 saat uykuda mama yiyor oyun oynuyor sonra kendi kendine eee eee eee diye diye uykusunun geldiğini haber veriyo emziğini verip yatırıyoruım kendi kendine uyuyor gecede 10 da yatıyor sabah 6 da uyanıyo sonra tekrar yatıp 8 de uyanıyo hiç yaramazlık yapmıyo kucak diye tutturmuyor yattığı yerde oyuncağıyla dakikalarca oynuyo :)

darısı başınıza kızlar sizler için bol bol dua ediyorum
maşallah atayaa kocaman:nazar:
kızlar faceden pek anlamıyorum giriş yaptım 2010 mart annişlerinibuldum şimdi napcam

facebook adını wer senide eklesin hanife.. o şekildegörürsün..

X