2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen yine git tabi dr ye,niveanın pişik giderici kremi var ondanda bulundur evde bir tane.böyle durumlarda daha başlarken sürersin çok iyi gelir...pişik önleyici olanı değil yalnız..pişik giderici olanı,çok iyi geliyor...

iyi yapmışsın,,kendilerini düünüyorlar hep,,bende öyle titizdim ama kalmadı titizlik yetişemiyorum..haftada bir evi temizleyebilsem iyi,pasaklı oldum iyice...

benimkide emirhan uyandı gece karnı açıkmış ağlıyor...kalkmış diyorki neden ağlıyor,bendeaçıkmış dedim..ee mama ver o zaman diyor..bende elimdeki ne dedim...elimde mama vardı..ne bağırıyorsun dedi...bende ançakakıl veriyorsun..sanki benim aklım yok dedim..bende farkındayım o nedenle mama hazırladım dedim..o bağırdı ben bağırdım...sonra ben odaya girdim kapıyı kapadım yüzüne...

sürekli bir mudahale karışma akıl verme huyu vardır benimkinin..herşeyi o bilşir..aptal...hep umursamıyordum onu ama akşam patladım artık...

uyandı bile benim oğlan...

yazgı kardeşimde de olmuşltu öyle kabarcıklar annem molfixden canbebeye geçince olmıuştu.. sen de mi bez değiştirdin?

yazgı kardeşimde de olmuşltu öyle kabarcıklar annem molfixden canbebeye geçince olmıuştu.. sen de mi bez değiştirdin?

evet ya bizimde bez değişikliğinde olmuştu. yazgı bize doktor popo için Trosyd ve Locoiid Lipokrem verdi avuç içinde karıştırıp sürdüm bide ıslak mendil kullanmadım geçti. çok fenaydı yaaa boyun altı içinde Cutıvate verdi oda çok ii geldi yüzede sürebilirsin demişti. tavsiye ederim

canım ya bırak bi kerecikte uyansın yawrucak daha bebeğin küçük ne zamandır gece beslenmesini kestin onlar büyük insan gibi değiller ki deliksiz uyusunllar acıkırrrrrr!!! bence gece beslenmesini ihmal etme biliyorsun uykuda büyüyolar.. zaten 4,5 aydan sonra kendisi deliksiz uyumaya başlayacak.. yazık yawrucak açlıktan uyanıyor demekki delü anasıda emzikle kandırıyor kuzucuğu.. mihriban öldüresim geldi seniiiikötükedihüso

aaa bunu bilmiyordum pişik kremi nivea zaten marketlerde var mı ebru hiç görmedim ben.
bir şişe şarabı kafama dikip içmek içinde kaybolmak istyorum....

yok canım boynunun altında alp in poposunda değil.ve geçmiyorler neyaptıysam.
:içelim::içelim:
bende geleyim beraber içelim ama.yanlız ben şarap değil votka redbull narsuyu takılayım votkası çok olunca daha iyi geliyoraklinialirimsmileinsan hayatında neler yaşıyor işte aslında sen ben dAHA hayatın başlarındayız ama genede bazen yaşlı hissedebiliyoruz herkesin ayrı bir derdi var yaşadıkları yoruyor insanı.

sağol canım bakalım gidiyoruz bugün doktora o ne verecekopuyorumnanaktan
a pardon boynunun altıymışakannehir sağır duymaz uydurur hesabıolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3Şeniz

Kizlar benim oglum 4 gun sonra tam 4 aylik oluyor ,simdiden baslasam sebze vermeye yada danino,acaba birsey olurmu..?? Cocuklar icin olan danino varya mamayla yapilan ondan verecegimde,ne zaman baslasam bilmiyorum??
Kontrole gittigimde kadin iki hafta daha bekle demisti,gecen hafta...Ama artik oglum biizim yediklerimize ictiklerimize cok hevesleniyor..

Benimki de 12 den önce uyumuyor.Nasıl erken yatırmaya alıştırcaz bilmiyorum?

akşam 6dan sonra uzun uyku yapmasın oyun oyna hoplat zıplat sonra uykusu gelince gece uykusuna gibi ışığı kapat koy yatağına ağlarsa emzir tekrar yatır ışığıo açma o şekil alışır sanırsamfisfisfis

ebrucum
bu danina ile ilgili yorumuma cewap werdinmi kaçırdımmı ben? sen ne diosun? annmde werme katkı maddeli danone diyor..

Selam herkese :asigim::asigim:

Teşekkür ederim canlarım Allah razı olsun.

ben carrefourdan alıyorum...vardır bir çok yerde mutlaka..önleyici olanın kutusu yok ..giderici olan kutu içinde ambalajlı...giderici olan güzel...

Hasret bizimle oturmaya hevesleniyor galiba bizim ki.Daha önce bir düzen oturtmuştuk saat 10 da yatağına koyup müziğini açtım mı uyuyordu , şimdi düzeni bozuldu 12 den önce uyumuyor cadı.
Sen de canını sıkma Hasret.Ailesi eşine daha önce bir kazık atmış galiba , yeni kazık yoldadır , o zaman anlar hanyayı konyayı.Bir de tüm erkekler ailesinin yanında şımarıyor karakter değiştiriyor.Benimki de ailesinin yanında değişiyor.Buna yapcak bir şey yok.

esrin senin bi şekilde müdahale etmen lazım bu duruma sürekli kucak kucak bakıcıyıda bıktırır bu kız walla:jeyyar:

Valla Hasret oyuncaklar filan her şeyle oyalamaya çalışıyorum bazen 1 saat oyalanıyor bazen 1 dk durmuyor derdini çözebilene aşkolsun. Sırasıyla karnı aç, altı pis, oyun istiyor, uykusu var şeklinde dolanıyoruz. Bir de bizim kız kolik anlaşılan her akşam 6 gibi bir ağlama başlıyor susturabilene aşkolsun. Ama hep aynı saatlerde... Ne yaparsan yap artık. Bakıcımız 2 çocuk annesi ilk bebeği de onun çok zormuş. Tek işi Esin'e bakmak başka bir şey yapmayacak ki. Bir de haftanın 4 günü dayanır diye umuyorum.

Ebru bugün hamak beşiğin siparişini verdim. LeVent Bebe'yi aradım adam dedi ki ilk 4 ay kundak gibi askılarından gerdir, beşik bebeğin omuzlarına değsin. Sonraki aylarda genişlet 9 aydan sonra da marangozdan altına sunta kestir döşeğinin altına koy 2 yaşına kadar böyle kullan.

Son düzenleme:

canım benim geçmiş olsun iki tane krem önericem ( zeyneptete pişikler oldu dr gidemedik annemin yıllardır kullandıgı kremleri kulalndım )dr gittiğimizde dr aynı kremleri verdi ve muhteşemler ikiside al klaln yarına kalmaz bişeyi
hametan ve travocort

hadi hayırlı olsun..benimkinin suntası falan var altında yatağıda var...böylede değişik bişeymiş...inşallah işini görür...

DÜZELİR YİNE İNŞALLAH ece kızımız.. sabah kaçta uyanıyor?
birde mama ne kullanıyorsun cnm..
ewet newincim doğru hatırlıyosun ağzından bal dmlıoyo inşallah yoldadır yeni kazık bu sefer dilimden kurtulamz.. ömür boyu başına kakıp dururum yoksa unutuyo bizim saf bi kaç ay sonraalsanaalsanasmile

Selam Merlike, benim kızım anne sütü almıyor artık, aptamil mama yerine emzirenler anne sütü koyabilir yazıyor tarifte, Milupanın sitesinden aldım tarifi, kızım 3,5 aylıkken yavaş yavaş başladım ek gıdalara, hiç gaz sorunumuz falan olmadı, çok seviyor benim kızım bu çorbayı ve her öğlen bir kase içiyor.

ewet süper bnde bu şekil yapacağım bugün.. bu arada çok güzel resminnnn

Canım teşekkürler, çorbayı dene bakalım, inşallah senin kızda sever.

Benim kızım gündüz 3 defa en az 30 dk. en fazla 2 saat olmak üzere uyuyor, gece de 10-11 gibi uyuyor ve ya 1 kere yada hiç uyanmıyor, ama sabah 6 gibi uyanıp oyun oynamak isityor, sonra tekrar 8 de uyuyor, ben bir yerde okumuştum, gündüz iyi beslenen bebekler gece uzun süreli uyurlarmış, mantıklı geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…