- 31 Ekim 2008
- 5.878
- 13
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.501
sağol ebrucum evet pişik oldu ama bu kabarcıklar çok fena görünce içim eziliyor birde yayılıyor gitgide gidelim de doktor krem falan versin.
inşaallah canım benimde tek dileğim bu.artık beynim uyuşuyor yorgunluktan bende gece uyusun gündüz zaten bakıyorum birşekilde diyorum ama oda yok nerdeeeeeeeeebilmiyorumkismile
Bende bugun cildirdim,cocuga birsey yapamiyorum,bende adama cattim.. Utusu bitmis beyefendinin.. Ya ben bazen karnimi doyuramiyorum,cocugu teselli etmekten,bu gelmis bana utuden bahsediyor ne var bi kac gun idare etsen yada sen yapsan !!! Tavir yapiyor bana... Eehh al ozaman bak sipanada sadece 1 gun, gor anyayi konyayi dedim. Ona biraktim indim valla assagiya tabi oglan ciglik ciliga bagiriyor .. Susturamiyorda, eli ayagina dolandi oh olsun !
Birde malesef ben cok duzenli titiz birydim,cocuk olduktan sonra evin duzeni dagildi, ben onada cok stress yapip kafayi yiyorum. Ne olacak halim bilmiyorum.
yazgı kardeşimde de olmuşltu öyle kabarcıklar annem molfixden canbebeye geçince olmıuştu.. sen de mi bez değiştirdin?
Bu defa o saate,icmeye alisir diye yapmadim hani aliskanlik edinirde uyanir diye. Ama aslinda bi denemek lazim defalarca uyanmaktansa dedigin gibi belkide bir uaynir ondan sonra uyur...
Acaba yaz olmasindan dolayi dahami cabuk acikiyor yada su kaybi daha cok oluyor ondanmi bilemiyorumki.. Suyunu da veriyorum artik duzenli bir sekilde..
aaa bunu bilmiyordum pişik kremi nivea zaten marketlerde var mı ebru hiç görmedim ben.sen yine git tabi dr ye,niveanın pişik giderici kremi var ondanda bulundur evde bir tane.böyle durumlarda daha başlarken sürersin çok iyi gelir...pişik önleyici olanı değil yalnız..pişik giderici olanı,çok iyi geliyor...
.
bir şişe şarabı kafama dikip içmek içinde kaybolmak istyorum....
yazgı kardeşimde de olmuşltu öyle kabarcıklar annem molfixden canbebeye geçince olmıuştu.. sen de mi bez değiştirdin?
sağol canım bakalım gidiyoruz bugün doktora o ne verecekopuyorumnanaktanevet ya bizimde bez değişikliğinde olmuştu. yazgı bize doktor popo için Trosyd ve Locoiid Lipokrem verdi avuç içinde karıştırıp sürdüm bide ıslak mendil kullanmadım geçti. çok fenaydı yaaa boyun altı içinde Cutıvate verdi oda çok ii geldi yüzede sürebilirsin demişti. tavsiye ederim
kaydirigubbakcemile3Şeniza pardon boynunun altıymışakannehir sağır duymaz uydurur hesabıolumunekankayizsmile
Benimki de 12 den önce uyumuyor.Nasıl erken yatırmaya alıştırcaz bilmiyorum?
kandiliniz mübarek olsun kızlar.
bugün misafir vardı çok yoruldum yarında bi ton ütüm var yatıcam.,
hanife melek şarkısı güzel olur.
amanın bugün buralar toz dumanmış herkese allah sabır versin okudukça beterin beteri varmış diyorum ama şunu söyliyim eylülsarım ben böyle bir adama çocuk vermezdim yuvanızın temeli sarsılmış çocuk yaparak bide onu sarsılmış bir yuvada büyütmek çok şanlış bence boşanmakta çok medeni bişey büyük konuşmayım ne o aileyi çekerdim nede o adamı eş diye koynuma alırdım.
-----geçmişolsun gülcan.
----herkese iyigeceler.
bugün ablamlardaydım, saat 9.30 gibi geldim. Eymen efendi başladı huysuzlanmaya, o saatten beri ağladı durdu şimdi uyudu şükür,inşallah uyur yaaa. bugün hep kaynanalar çekiştirilmiş bakıyorum. Allah hepinize kolaylıklar versin ve halden anlamayan kaynanaları da ıslah etsin, bu kandil günü böyle dua edelim bari.
Gülcancım geçmiş olsun cnm
Hanife'cim bence de melek şarkısı güzel olur,bekliyoruz slaytı hevesle, iyi geceler cnm
günaydın herkese............
akşam misafir vardı çok yoruldum...okuldan 2 samimi arkadım ve eşleriydi.o kadar özlemişizki birbirimizi dilimiz şişti valla...kaydirigubbakcemile3
pazar da kalabalık bi ekip gelicek....şimdi 2 çeşit pastamı yapayım diye sabahın köründe kalktım....yarında temizlik falan anca......
gülcancım çok geçmi olsun canım.ben de aldırmıştım çok kötü gerçekten....
hanife bence de melek şarkısı olsun....
aaa bunu bilmiyordum pişik kremi nivea zaten marketlerde var mı ebru hiç görmedim ben.
yok canım boynunun altında alp in poposunda değil.ve geçmiyorler neyaptıysam.
:içelim::içelim:
bende geleyim beraber içelim ama.yanlız ben şarap değil votka redbull narsuyu takılayım votkası çok olunca daha iyi geliyoraklinialirimsmileinsan hayatında neler yaşıyor işte aslında sen ben dAHA hayatın başlarındayız ama genede bazen yaşlı hissedebiliyoruz herkesin ayrı bir derdi var yaşadıkları yoruyor insanı.
akşam 6dan sonra uzun uyku yapmasın oyun oyna hoplat zıplat sonra uykusu gelince gece uykusuna gibi ışığı kapat koy yatağına ağlarsa emzir tekrar yatır ışığıo açma o şekil alışır sanırsamfisfisfis
esrin senin bi şekilde müdahale etmen lazım bu duruma sürekli kucak kucak bakıcıyıda bıktırır bu kız walla:jeyyar:
günaydın opuyorumnanaktan
benim bu çocukla halim ne olacak yaa.gündüz uyumaz gece uyumaz.dün gece 4 te uyandı yatağında oynmaya başladı aldı emzirdim normalde uyur yok uyumuyor 3 defa uyuttum uyandı.sonra sanki kesintisiz uyudu mu yok.8 de ayaktaydı.okadar bitkinimki sanırım gene kansızlık başladı sürekli başım dönüyor kollarımda hal yok.bugün doktora götüreceğim alp i boynunun altı çok kötü beyaz kabarcıklar var.
Valla Hasret oyuncaklar filan her şeyle oyalamaya çalışıyorum bazen 1 saat oyalanıyor bazen 1 dk durmuyor derdini çözebilene aşkolsun. Sırasıyla karnı aç, altı pis, oyun istiyor, uykusu var şeklinde dolanıyoruz. Bir de bizim kız kolik anlaşılan her akşam 6 gibi bir ağlama başlıyor susturabilene aşkolsun. Ama hep aynı saatlerde... Ne yaparsan yap artık. Bakıcımız 2 çocuk annesi ilk bebeği de onun çok zormuş. Tek işi Esin'e bakmak başka bir şey yapmayacak ki. Bir de haftanın 4 günü dayanır diye umuyorum.
Ebru bugün hamak beşiğin siparişini verdim. LeVent Bebe'yi aradım adam dedi ki ilk 4 ay kundak gibi askılarından gerdir, beşik bebeğin omuzlarına değsin. Sonraki aylarda genişlet 9 aydan sonra da marangozdan altına sunta kestir döşeğinin altına koy 2 yaşına kadar böyle kullan.
Hasret bizimle oturmaya hevesleniyor galiba bizim ki.Daha önce bir düzen oturtmuştuk saat 10 da yatağına koyup müziğini açtım mı uyuyordu , şimdi düzeni bozuldu 12 den önce uyumuyor cadı.
Sen de canını sıkma Hasret.Ailesi eşine daha önce bir kazık atmış galiba , yeni kazık yoldadır , o zaman anlar hanyayı konyayı.Bir de tüm erkekler ailesinin yanında şımarıyor karakter değiştiriyor.Benimki de ailesinin yanında değişiyor.Buna yapcak bir şey yok.
Ya bu çok ağır değil mi aptamille fln.Yeşil fasulye bize bile gaz yapıyor minik yavcuruk ne oluyo acaba.Yağ hücreleri te küçüklükten oluşurmuş.sonra Ömrü boyunca rejim yapmasın:) mamayla karıştırmasanda normal yapsan. Resmen bomba bu çorba:)
ewet süper bnde bu şekil yapacağım bugün.. bu arada çok güzel resminnnn
Ya birsey soracagim.... Sizin bebikler kacta yatip kacta uyaniyor....
Benim oglum son zamanlarda,asiri derecede huysuzlandi,gece kirk defa emzik icin kalkiyorum harab oldum... Dogdu dogali,cok aglayan bir bebek ne zaman gececek bu durum bilmiyorum.. :çok üzgünüm: