- 22 Ocak 2009
- 2.059
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.481
havasındanmı acaba şimdi nasıl?çanım emirhan çok iştahsızlaştı orda bende döndüm...
benimkinin yatması kalkması hiç uymuyor bir gününe.genelde günde 2-3 kez kısakısa uyuyor yarım saat falan...gecede 10 11 gibi yatıyor...saat gece 3 e kadar saatte bir uyanıyor eğer bçaklarımda ttumazsam o saate kadra..baçaklarda sallarsam o saate kadar deliksiz uyuyo ,sonra birşişe bşiberon içiyor..sabah 6 ya kadar uyuyor yatağında 6 da uyanıp mama içiyor sonra 7,30 kadar uyuyor...
ağustos başına kadar evdeyim, hallettik çok şükür
Ya birsey soracagim.... Sizin bebikler kacta yatip kacta uyaniyor....
Benim oglum son zamanlarda,asiri derecede huysuzlandi,gece kirk defa emzik icin kalkiyorum harab oldum... Dogdu dogali,cok aglayan bir bebek ne zaman gececek bu durum bilmiyorum.. :çok üzgünüm:
havasındanmı acaba şimdi nasıl?
ohh sende rahatladın bu arada bakıcı devam ediyomu.
günaydın...
araştırmalarım sonucu süt pompası kiralamaya karar verdim. amedanın hastane tipi olanı . gündüz emmediği için mama yı çok istiyor. günde toplam kaç ml normal sizce.
sütümü sağayım ki mamayı azaltalım. zaten 2 ay sonra okul açılacak.gündüz sağdıklarımı verirler hiç değilse. offf offff
cnm sepectra sanırım öle bi marka war bize yakın bi yer war internet sitenin deposu aylık 39tl.... o da hastane tipi.. bilgin olsun
ahahahahah kazanın içinde kaynayan benim kaynanam dimikötükedihüsohasret bu senin kaynanayaaaaa
şekeri az koymuş olmayasın.. biraz daha kaynat gelir kıwama..kızlar reçel koydum ocağa.2 saat oldu kaynıyo hala kıvama gelmedi.normalmiki.ilk defa yapıyorum...
bizimkide akşam uzun uyursa 10da uyuyor uyumamışsa 9gibi uyuyor.. gece 12,1 gibi besleyip yatıyorum 4,5 arası uyanıp karnını doyurup tekrar uyuyor sabah 7,30-8 arası uyanıyor...
canım benim kızım akşam 8 de uyumuş oluyor sabah 5-6 da kalkıyor...arada emiyor tabi..emzikle uyutmamaya çalışmalısın...kızım uyumaya çalışırken emziğini alıyor defalarca düşürüyor ben de geri veriyorum ama uyuyunca bırakıyo gece boyunca istemiyor...
esrin senin bi şekilde müdahale etmen lazım bu duruma sürekli kucak kucak bakıcıyıda bıktırır bu kız walla:jeyyar:Benim kızım gündüz hiç uyumuyor. En iyi gününde max 30 dk süren 3-4 uykusu oluyor akşam 9-10 gibi uyutuyoruz. Gece 2 defa kalkıyor, sabah da 8 dedin mi artık yatıramazsın şeklindeydi düzeni. 2 gün önce değişti. Bir önceki sabah 6:30 kalktı daha yatıramadık. Bu sabah 5:30 da kalktı, zorladım 1 saat uğraşıp uyuttum 7:30 da kaltı. Şimdi ayağımda 15 dk'dır uyuyor 5-10 dk sonra kalkar.
günaydın kızlar, nasılsınız inşallah bir yaramazlık yoktur ,
bende tatil için ev ayarlamaya çalışıyorum bulamadım,
daha dogrusu hevesim kaçtı görümcemin gelini de gelmek istyomuş
ben istemiyorum ,oda biliyo benim istemedigimi ve kendiside beni istemiyo hala gelicekmiş ne yüzsüzlük ,kızı çok yaramaz laf dinlemiyo ona kızsam al sana tartışma
ufff kimse istemiyo aslında sadece görümcem istiyo evde tek kalmasın diyo sanki akşama kadar evde başını bekliyo sinirlerim bozuldu kızlar yaa, ne yapıcam oda belli deil
gerçi ben söyledim, son gün bile olsa o bende geliyorum dese valizleri boşaltırım,
sevmedigim biriyle tatil yapamam...
geçmiş baya birikmiş okuyamadım, yağız uyanmak üzre.
selki tatilin bittimi dönmüşsün?
hangi site. bir bakayım ona da..... teşekkürler.
cnm gece 3,30da uyndığında yada herhangi bi saatte doyurup yatırırsan bnce sık uyanmaz....
havasındanmı acaba şimdi nasıl?
ohh sende rahatladın bu arada bakıcı devam ediyomu.
Selkie.... ayy nasill dayaniyosun ya,ben kafayi yemek uzereyim..(
günaydın opuyorumnanaktan
benim bu çocukla halim ne olacak yaa.gündüz uyumaz gece uyumaz.dün gece 4 te uyandı yatağında oynmaya başladı aldı emzirdim normalde uyur yok uyumuyor 3 defa uyuttum uyandı.sonra sanki kesintisiz uyudu mu yok.8 de ayaktaydı.okadar bitkinimki sanırım gene kansızlık başladı sürekli başım dönüyor kollarımda hal yok.bugün doktora götüreceğim alp i boynunun altı çok kötü beyaz kabarcıklar var.
günaydın opuyorumnanaktan
benim bu çocukla halim ne olacak yaa.gündüz uyumaz gece uyumaz.dün gece 4 te uyandı yatağında oynmaya başladı aldı emzirdim normalde uyur yok uyumuyor 3 defa uyuttum uyandı.sonra sanki kesintisiz uyudu mu yok.8 de ayaktaydı.okadar bitkinimki sanırım gene kansızlık başladı sürekli başım dönüyor kollarımda hal yok.bugün doktora götüreceğim alp i boynunun altı çok kötü beyaz kabarcıklar var.
bebeshop.com cnm
pompayı araştırdım güzel.. bende almayı düşünüyorum ama şu konuda kararsızım benim lansinoh manulel pompam war ben onla sağıyorum elektrikliler daha mı iyi sağıyor onu bilmiyorum.............
sağol ebrucum evet pişik oldu ama bu kabarcıklar çok fena görünce içim eziliyor birde yayılıyor gitgide gidelim de doktor krem falan versin.canım geçmiş olsun boynunun altı pişmiş bence alpin sıçaktan...
Seni cok iyi anliyorum(( Bende bu son zamanlarda ayni durumdayim eskide gunduz uymadigina kiziyordum sikayet ediyordum,simdi gecede uyumaz oldu,eski gunleri arar oldum. Ama tek gunduz durmasin gece uyusunda diyorum.. Valla cok zor yaa,ne kadar devam edecek bilmiyorum.. Benim sinirlerimde harab oldu... Rabbim baska dert vermesin canlarini sag etsin,ama insallah yakionda duzene gireriz yaa..
şimdi daha iyi zaten bir iştahsızlık vardı..orda dahada arttı burda yine biraz fazla yiyiyor...
ben dün akşam artık çıldırdım..gece hırsımı adamdan çıkardım...oda damarıma damarıma basıyor...şürekli bana akıl verme modunda..başka bir halta yaradığı yok...ondan çıkardım sinirimi...bu satte hala her taraf dağınık şimdi uyudu..o uyanana kadar evin dağınıklığını toplamam ve yemek yapmam lazım...
canım geçmiş olsun boynunun altı pişmiş bence alpin sıçaktan...
Bende bugun cildirdim,cocuga birsey yapamiyorum,bende adama cattim.. Utusu bitmis beyefendinin.. Ya ben bazen karnimi doyuramiyorum,cocugu teselli etmekten,bu gelmis bana utuden bahsediyor ne var bi kac gun idare etsen yada sen yapsan !!! Tavir yapiyor bana... Eehh al ozaman bak sipanada sadece 1 gun, gor anyayi konyayi dedim. Ona biraktim indim valla assagiya tabi oglan ciglik ciliga bagiriyor .. Susturamiyorda, eli ayagina dolandi oh olsun !
Birde malesef ben cok duzenli titiz birydim,cocuk olduktan sonra evin duzeni dagildi, ben onada cok stress yapip kafayi yiyorum. Ne olacak halim bilmiyorum.
sağol meralcim sorma neyapacağız böyle bilmem bir düzene girseler ahhh bir girselerboshayallersmileEbrucum şimdiden iyi günlerde oturun diyeyim cnm
Yazgı ve mihriban bi tane de bende var o sabaha kadar uyumayan modelden malesef( inşallah bi düzene girdiklerini görebiliriz. Yazgıcım geçmiş olsun aynı zamanda cnm, onlar da canını çok acıtıyordur şimdi çocuğun,belki de ondan huysuzlanıyor
Hasret yaaa, daha geçen kocanla gidip plaj keyfi yapmıştınız romantik romantik, yine niye konuşmaz hale geldiniz.canım bence sırf kaynana yüzünden kocandan bu kadar uzaklaşma, onu da anlamaya çalış iki arada kalıyor, sen ona sıcak davranırsan bence o da daha ziyade senden taraf olacaktır
Nimet hoşgeldin cnm, kız o giderse ben gitmem deme, tatilinden olma, ne yapcan ayrı ayrı takılırsınız
Benim de bu akşam misafirim var sanırım, hala daha net bişi demediler telefon bekliyorum, kalkıp hazırlık yapsam başıma kalır diye bekliyorum. bunlar da bi düşünmüyolar ki bunun bebeği var,geç saatta haber verirsek yetiştiremez diyelmaz:
Ebrucum şimdiden iyi günlerde oturun diyeyim cnm
Yazgı ve mihriban bi tane de bende var o sabaha kadar uyumayan modelden malesef( inşallah bi düzene girdiklerini görebiliriz. Yazgıcım geçmiş olsun aynı zamanda cnm, onlar da canını çok acıtıyordur şimdi çocuğun,belki de ondan huysuzlanıyor
Hasret yaaa, daha geçen kocanla gidip plaj keyfi yapmıştınız romantik romantik, yine niye konuşmaz hale geldiniz.canım bence sırf kaynana yüzünden kocandan bu kadar uzaklaşma, onu da anlamaya çalış iki arada kalıyor, sen ona sıcak davranırsan bence o da daha ziyade senden taraf olacaktır
Nimet hoşgeldin cnm, kız o giderse ben gitmem deme, tatilinden olma, ne yapcan ayrı ayrı takılırsınız
Benim de bu akşam misafirim var sanırım, hala daha net bişi demediler telefon bekliyorum, kalkıp hazırlık yapsam başıma kalır diye bekliyorum. bunlar da bi düşünmüyolar ki bunun bebeği var,geç saatta haber verirsek yetiştiremez diyelmaz: