2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sebze püresi nasıl yapıyonuz

Canım ben sebze çorbasını şöyle yapıyorum;
3 adet taze fasülye, yarım havuç, yarım kabak, küçük bir patates, bir miktar pirinçi haşlıyorum, blender dan geçirip içine 60 cc. aptamil mama sulandırıp koyuyorum, bir çay kaşığıda zeytinyağ ilave edip çorbamı hazırlıyorum, benim kız bayılıyor, umarım senin bebişte sever.

˜˜”*°•.˜”*°•MıRAÇ. ”*°•••.•••°*”KANDıLıZ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ HAYIRLI ˜”*°•••.•••°*”˜GÜZEL .•°*”˜.•°*”˜˜”*°•.*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.• MUTLU•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.•°*”˜SAĞLIKLI.•°*”˜.•°*”˜ .•°*”˜ ˜”*°•.HUZURLU˜”*°•.˜”*°•.˜”*°•NEŞELı♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ GEÇMESı ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥DıLEKLERıMLE♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥SEVGı ♥ ♥ ♥ VE ♥ ♥ ♥ SAYGILARIMLA♥ ♥

hanife bence melek şarkısı güzel olur kanımca

kandiliniz mübarek olsun kızlar.
bugün misafir vardı çok yoruldum yarında bi ton ütüm var yatıcam.,
hanife melek şarkısı güzel olur.
amanın bugün buralar toz dumanmış herkese allah sabır versin okudukça beterin beteri varmış diyorum ama şunu söyliyim eylülsarım ben böyle bir adama çocuk vermezdim yuvanızın temeli sarsılmış çocuk yaparak bide onu sarsılmış bir yuvada büyütmek çok şanlış bence boşanmakta çok medeni bişey büyük konuşmayım ne o aileyi çekerdim nede o adamı eş diye koynuma alırdım.
-----geçmişolsun gülcan.
----herkese iyigeceler.

bugün ablamlardaydım, saat 9.30 gibi geldim. Eymen efendi başladı huysuzlanmaya, o saatten beri ağladı durdu şimdi uyudu şükür,inşallah uyur yaaa. bugün hep kaynanalar çekiştirilmiş bakıyorum. Allah hepinize kolaylıklar versin ve halden anlamayan kaynanaları da ıslah etsin, bu kandil günü böyle dua edelim bari.
Gülcancım geçmiş olsun cnm
Hanife'cim bence de melek şarkısı güzel olur,bekliyoruz slaytı hevesle, iyi geceler cnm

cnm şimdiden ellerine sağlık çok merak ediyorum nasıl oldu acaba?
bu arada herkese hayırlı kandiller allah kimseyi darda koymasın tüm dualarınız kabul olsun iyi geceler

merhaba canlar nasılsınız,gördüğünüz gibi epey koptum sizlerden malum göçebe aile olduk ne yerimiz belli ne yurdumuz:)))ama çokşükür halimize düzelmeye başladı durumlar,kayınvalidemlerde net yok ama eşim eski bilgisayarını yaptırttı enim için en fazla Allah'ın izizni ile aranıza geri döneceğim inşallah

Ya bu çok ağır değil mi aptamille fln.Yeşil fasulye bize bile gaz yapıyor minik yavcuruk ne oluyo acaba.Yağ hücreleri te küçüklükten oluşurmuş.sonra Ömrü boyunca rejim yapmasın:) mamayla karıştırmasanda normal yapsan. Resmen bomba bu çorba:)

Kızlarrr günaydınnnn
Dün akşam bulgur pilavı yeşil,kuru soğan yeşillik falan yemiştim. saat 8 gibi 11 dede yattım ne meyve nebişey yedim
Gece bi kalktım iki göğsümde ağzına kadar maşş
gece 2 de uyandı solu emdi sağ bile hazırdı emmeye. tabi sabah kalkana kadar sağ taşmış çoktan. önceki gece nası yumoşlardı böyle üzülmüştüm artık geceleri dolmiuo heralde die.
Ne humana ne bişey bulgur süper kızalr wala. aklınızda olsunnn

günaydın herkese............
akşam misafir vardı çok yoruldum...okuldan 2 samimi arkadım ve eşleriydi.o kadar özlemişizki birbirimizi dilimiz şişti valla...kaydirigubbakcemile3
pazar da kalabalık bi ekip gelicek....şimdi 2 çeşit pastamı yapayım diye sabahın köründe kalktım....yarında temizlik falan anca......

gülcancım çok geçmi olsun canım.ben de aldırmıştım çok kötü gerçekten....
hanife bence de melek şarkısı olsun....

ne bu kaynanlardan çektiğimiz
ben görüşmüyorum ne babasıyla nede annesiyle doğumumda az yapmadılar ama ben tavrımı koydum asla görüşmem eğer oldu zorlarsan çeker gider kızımıda göstermem dedim asla zorlamıyor hatta hiç bahsetmiyor ben bazan şöyleler böyleler diyorum laflar duyuyorum kızıyorum (ama eşimede üzülüyorum beni kırmamak üzmemek için arada kalıyor) umrumda değiller nankörler bunu bilir bunu söylerim

günaydıııııııııııııııınnn..busabah ewimi temizlige verdim kabasını alsında geri kalan ince temizligi ben oturdukca yavaş yavaş yaparım..bu pazar taşınıyoozzzzzz:):hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…