2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya neden göğüslerim dolmuyo off gerçi kafam okadar dolu ki kaç gündür moralman diye bişi yok sütüm müçekiliyo ne delircem
DÜN KOMŞUM İRMİK HELWASI YAPIP GETİRMİŞ.. GECE YEDİM SABAH SAĞMAK ZORUNDA KALDIM ÜSTÜM BAŞIM ISLAKTI HEP.. ben yiyince oluyo aslında ama bn bazen ölüm orucuna sokuom kendimi( pişmiş soğanda çok etki edio bana
kızlar sebze püresi nasıl yapıyonuz
sebzeleri haşalyıp ezerek yapabilirsin istediğin gibi..
ewet süper bnde bu şekil yapacağım bugün.. bu arada çok güzel resminnnn
yo yo bnce süpersempatiksalakcinni canım yeşil fasulye herkeste aynı etkiyi göstermiyo o bağrsak gelişimyle alakalı bnce benim kza da hiç bişi kolaty kolay gaz yapmaz kuru fasulye nohut en başından yiorum ben.. yeşil fasulye hele haftada 1 mutlaka pişer ewde çok sewerim hiç gaza şahit olmadım! bu gaz konusu bebektenm bebeğe değişiyor..
süper süperrrrrkaydirigubbakcemile2

hıhh bnde öle dedim hayatta görüşmeme dedim o da görüşmeme kararı aldı ama bizimkiler sülük gibi kene gibi çıkımyolar hayatımızdan en sonunda ben çıkıcam onların hayatından o olacak! gitsin oğullarıyla otursunlar

dün yagmur un aşı günüydü gidemedim bugün giderim dedim tlf actım saglık ocagına belli aşı günleri varmış perşembe salı ve pazartesi..yani pazartesiye erteledikkk:)

kızlar reçel koydum ocağa.2 saat oldu kaynıyo hala kıvama gelmedi.normalmiki.ilk defa yapıyorum...

Ya birsey soracagim.... Sizin bebikler kacta yatip kacta uyaniyor....
Benim oglum son zamanlarda,asiri derecede huysuzlandi,gece kirk defa emzik icin kalkiyorum harab oldum... Dogdu dogali,cok aglayan bir bebek ne zaman gececek bu durum bilmiyorum.. :çok üzgünüm:

canım benim kızım akşam 8 de uyumuş oluyor sabah 5-6 da kalkıyor...arada emiyor tabi..emzikle uyutmamaya çalışmalısın...kızım uyumaya çalışırken emziğini alıyor defalarca düşürüyor ben de geri veriyorum ama uyuyunca bırakıyo gece boyunca istemiyor...

Benim kızım gündüz hiç uyumuyor. En iyi gününde max 30 dk süren 3-4 uykusu oluyor akşam 9-10 gibi uyutuyoruz. Gece 2 defa kalkıyor, sabah da 8 dedin mi artık yatıramazsın şeklindeydi düzeni. 2 gün önce değişti. Bir önceki sabah 6:30 kalktı daha yatıramadık. Bu sabah 5:30 da kalktı, zorladım 1 saat uğraşıp uyuttum 7:30 da kaltı. Şimdi ayağımda 15 dk'dır uyuyor 5-10 dk sonra kalkar.

günaydın kızlar, nasılsınız inşallah bir yaramazlık yoktur ,
bende tatil için ev ayarlamaya çalışıyorum bulamadım,
daha dogrusu hevesim kaçtı görümcemin gelini de gelmek istyomuş
ben istemiyorum ,oda biliyo benim istemedigimi ve kendiside beni istemiyo hala gelicekmiş ne yüzsüzlük ,kızı çok yaramaz laf dinlemiyo ona kızsam al sana tartışma
ufff kimse istemiyo aslında sadece görümcem istiyo evde tek kalmasın diyo sanki akşama kadar evde başını bekliyo sinirlerim bozuldu kızlar yaa, ne yapıcam oda belli deil
gerçi ben söyledim, son gün bile olsa o bende geliyorum dese valizleri boşaltırım,
sevmedigim biriyle tatil yapamam...
geçmiş baya birikmiş okuyamadım, yağız uyanmak üzre.
selki tatilin bittimi dönmüşsün?

gündüz 3 defa 30 dk süren kısa vadeli uykularımız oluyo sadece,
akşam saat 10 -11 gibi uyuyo gece 1 defa kimş zaman 2 defa kakıyo sabak 7 de ayakta
emziriyom altını açıyorum birazda oyun istiyo tabi tekrar uyuyo ve 10 da uyanıyo,

cnm senne yaptın izin işini geçmişe bakamadım.
oglum uyandıı..

çanım emirhan çok iştahsızlaştı orda bende döndüm...

benimkinin yatması kalkması hiç uymuyor bir gününe.genelde günde 2-3 kez kısakısa uyuyor yarım saat falan...gecede 10 11 gibi yatıyor...saat gece 3 e kadar saatte bir uyanıyor eğer bçaklarımda ttumazsam o saate kadra..baçaklarda sallarsam o saate kadar deliksiz uyuyo ,sonra birşişe bşiberon içiyor..sabah 6 ya kadar uyuyor yatağında 6 da uyanıp mama içiyor sonra 7,30 kadar uyuyor...

Normalde 4 aylik bebeklerin uyanmadan uyumasi lazim diyor doktorlar...

Benim bundan 3 hafta once saat 8 de uyur 6-7 arasi uyanirdi gecede hic uyanmazdi.. Ama bu son zamanlarda 10 bucuktan once uyumuyor uyudugu zamanda alarm gibi tam saat 3 bucukta uyaniyor ve ondan sonra her yarim saatte bir emzigi dustugu icin agliyor

Kafayi yememek icin kendimi zor zapt ediyorum.. Birde bi aglayasi varki sormayin,kendini yirtiyor resmen,ne yapsam yaranamiyorum sabah aksam banyosunu yaptiriyorum,masajini yapiyorum. Dellenecem yaa.. gunduz desen uyku yok.. ahh ahh..

günaydın...
araştırmalarım sonucu süt pompası kiralamaya karar verdim. amedanın hastane tipi olanı . gündüz emmediği için mama yı çok istiyor. günde toplam kaç ml normal sizce.
sütümü sağayım ki mamayı azaltalım. zaten 2 ay sonra okul açılacak.gündüz sağdıklarımı verirler hiç değilse. offf offff

ANlasilan bi cogumuzda bu problem var...

Ama benim cevremdeki bebebklerin cogu 8 de uyuyup 8 de uyaniyor.. Eltimin kizi,arkadasimin kizi hepsi 4 ayliktan itibaren gece hic uyanmadilar... Benim oglan gunduz uyumadigi gibi simdi,gecede uyumuyor artik ..!! Sicaktan diyecegim ama bizim odamiza aldik,klima calisiyor,gene uyku yok anacim!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…