2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2 numara deneme işte onun deliği büyük süt çok gider. Seninki sanırım süt az gelio die emmek istemio, yoksa biberonla sütünüde emmezdi mamanın tadına alışmış olsa dicem. biberonun deliğini küçült. bide iyice doluyken dene bakalım yogun akınca alcak mı. Off bu sıpalar...Nası fenalar yaa..Allah yardımcın olsun canım...

küçükler daha ama parmaklarında oynatmaya başladılar bile :9

emirhanı masaya falan yak ın oturttuğum zaman...masadaki eşyaları karıştırmaya çalışıyor..şi m dide kla vyeyle uğraşıyor kuçağımda :))

Günaydınnn,

Gece 3.30 dan 6.30'a kadar uyumadı sıpa, 6.30'da uyuttum giyindim çıktım, maymun gibiyim şimdi. Allahtan şu makyaj malzemeleri var :)

günaydın canlar.
bugün alp in aşısı vareyvahedigeldismilebirazdan götüreceğim kilo boy da bakılacak bakalım ne durumdayız.

Günaydın anacıklar,
uzun zamandır takılamıyorum size. doktora tezimin önerisi vardı Balıkesir'e gittim geldim otobüsle tabii Elvin'le yavrum yollarda perişan oldu ve soğuk algınlığı geçirdi. nasıl öksürdü anlatamam. rabbime dua ettim ne olursun o iyileşsin ben hastalanayım onun derdini bana ver diye Elvin iyileşti ben hastayım :)) neyse ki doktora tezi önerimiz kabul edildi.
sizler de işyisinizdir umarım. özledim gızlar sizi çokk :asigim:

günaydın arkidişelr dünkü yazdığıma hiç kimse bi yorum yapmamış teşekkürler.. bnde bi hewesle açtım:umursamaz:
aynen aynen bizimkide öle her tuşa basıyo harfleri inceliyo:))
bide şimdi ayağını ağzına sokmaya çalışıyor.

Günaydınnn,

Gece 3.30 dan 6.30'a kadar uyumadı sıpa, 6.30'da uyuttum giyindim çıktım, maymun gibiyim şimdi. Allahtan şu makyaj malzemeleri var :)

günaydın canum biimki de sabah 6da uyandı sağolsun yanıma aldım baktım uyumuyor.. konuşuyor cır cır beşiğine koydum baktım uyudu hemen:lepi: sonra 8de yine ayakta tabi
kız kaynanadan naber nasıl gidiyor.. bizimki burda kaldı bu gece..

teyzeleri atayı ve beni özlememiş ve merak etmemiş öyle görünüyo 2 kere yazı yazdım ikisiylede ilgilenen yorum yapan olmamış çok üzüldük valla
canım ben çoğu zaman geçmişin tümüne bakamıyorum bile ara ara okuyorum yada başkalarının mesajlarından konuyu anlamaya çalışıyorum.özledik tabiiiii.

uzatma hasret çünkü uzatırsan sen suçlu olacaksın cengizin gözünde sakın kendi annenede aksettirme bişey sakın canım.ayrıca cengizi çok seviyorsun ve hayatını onunla paylaştığın sürece bu insanlar da hayatının bir parçası olacaklar.evet kırgın ve kızgın olabilirsin bende zaten canciğer kuzu sarması ol demiyorum kesin ve belli bir mesafen olsun mutlaka çok yüz verme ama uzatmada bence.

günaydııınn...
..bu sefer oldu galiba canolarrr ewi bulduk dogalgazlı havadar temiz bi apartman ..ev sahibimiz iyi babacan bi beyfendi..gözü tok almanyalı..450 den 425 e düştü kirayı gene bile cok ama napalım kiracılık işte..ewde bi kac tadilat var yaptırıyo kuveti kırdırıp duşakabin falan taktıracak 1 haftayı bulur dedi..ablamda burda zaten persembe yolcu edicez< onu iyi oldu yani o gittikten sonra bakarız caresine 4 günlügüne geldi zaten..iyi ya mutluyum canlarımm..kaydirigubbakcemile2

günaydın canlar.
bugün alp in aşısı vareyvahedigeldismilebirazdan götüreceğim kilo boy da bakılacak bakalım ne durumdayız.

Tosun olmuştur inşallah Alp kuzum...
Aşısı için de şimdiden geçmiş olsun...

Geçmiş olsun ikinize de...
Bence de onlar hasta olacağına biz olalım.

Şimdi okudum dün olanları...
Yorum istiyorsun madem, bence uzatma, ama mesafeni de koru.
Küs olmayın ama evine de elini kolunu sallayarak girip çıkamasın, çekinsin senden...

Bizim gitmiyor Hasretcim...
Evde müthiş gergin bir ortam var.
Ben kayınvalidemle de kayınpederimle de nerdeyse hiç konuşmuyorum.
Doruk'la ilgilenmeyi bahane edip, onlarla sofraya oturmuyorum.
Sürekli herşeye karışıyor, laf sokuyor, temizlikçi kadına annemi çekiştiriyor.
Bense kocamın hatırına, evliliğim yıpranması diye ya sabır çekiyorum.
Patlarsam, korkunç olacak...

günaydın kızlarrrrrrrrr...
alp cim kolaycacık ol gel aşını inşallah...

ceren hoşgeldin..nerelerdeydin yav.........geçmi olsun kuzucuğuna....tabi sonra da sana.hemen atlatırsın inşallah....

ebrucum gözün aydın canım...herşeyde bi hayır var.bak doğalgazlı olmuş.soba zor ya...,

hasretcim kadın gelmiş özür dilemiş...boşver uzatma bence de.....sonuçta yine sen huzursuz olucan....salla gitsin ya...tartışıp olayı büyütsen büyür ama ne olacak yine sen ve eşin huzursuz olacaksınız.............

saol olcay ım..valla sobayla ısınma daha iyi tamam ugraştırıcı gercekyten ama ..alışkanlık işte..

günaydın kzılar nasılsınız özlediniz mi bizi biz çok özledik tocişkomun işleri çok yoğundu evimde kalmadım bu süre içinde annemdeydim tocişkom yeni işe başladı ev buldum bugünde halıları yıkıycam evi toparlıycam offf offff çok işim var ev taşıncak yerleştirilicek nasıl yapcam ya

yagmur un öksürügü dindi şükürler olsun..iyileşti..nerdeyse 2 haftadır yıkamıorum yavrumu dr iyileşince yaptır banyosunu dedi..bugün veya yarın yıkayacam küflendi kuzumm..

hadi yaa sendemi al benden bi tane dahaaa...ben verdim haliları yıkatmaya ew temizlencek bu haftadan sonra taşınacaz inşallah..hadi sen bana gel yardıma bende sana...

kira dimi?nekadara tuttun?

ya bursada kiralar almış bsşını gidiyo en uygunu 550 tl ama çok aradım ve aradığıma değdi süper ev hiç kullanılmamış sıfır :)) yeni bina 6. kat site bahçesi harika çocuk parkı oyun sahası var burası ertuğrul kent diye bi yer kendi başına bi şehir gibi marketi cafeleri fastfood yerleri anlayacağın süpey inşallah hep böyle düşünürüm

550 gercekten cokmuş ama inşallah rahat edersin süpermiş yaw anlattıgın gibiysee..en cokta komşular ve ev sahibi önemli ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…