- 31 Ekim 2008
- 5.878
- 13
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.021
selam kızlar.. bebiklere salıncak aldınız mı? bana hangi markayı ve nasıl bişey önerirsiniz ? oğlumu gündüz oyalamak biraz zor oluyo da :)
ben de hep sağmak istemiyorum. sütüm çok olusa sağdım verdim. 2 numara biberon da denedim. farketmiyor aslında. gece 4 kez emziriyorum. biraz uykulu olunca bir sorun yok.umarım biberona alışıp da memeyi bırakmaz.kucağıma alıp ne şebeklikler yapıyorum bir bilsen. emme pozisyonuna gelince kafa hemen geriye gidiyor....Allah hepimize sabır versin
aynen aynen bizimkide öle her tuşa basıyo harfleri inceliyo:))küçükler daha ama parmaklarında oynatmaya başladılar bile :9
emirhanı masaya falan yak ın oturttuğum zaman...masadaki eşyaları karıştırmaya çalışıyor..şi m dide kla vyeyle uğraşıyor kuçağımda :))
Günaydınnn,
Gece 3.30 dan 6.30'a kadar uyumadı sıpa, 6.30'da uyuttum giyindim çıktım, maymun gibiyim şimdi. Allahtan şu makyaj malzemeleri var :)
canım ben çoğu zaman geçmişin tümüne bakamıyorum bile ara ara okuyorum yada başkalarının mesajlarından konuyu anlamaya çalışıyorum.özledik tabiiiii.teyzeleri atayı ve beni özlememiş ve merak etmemiş öyle görünüyo 2 kere yazı yazdım ikisiylede ilgilenen yorum yapan olmamış çok üzüldük valla
geldi konuştu benimle az önce allahım boynuna sarılasım geldi bu ne tatlı dil bu ne masumiyet eski hasret olsam tanımasam inanınp yine kendimi suçlu görücem(
ben sana öyle demedim ben sana sewinmedim sen benim yawrumsun sen akıllısın cengizi sen adam ettin seni hep takdir ettim canımsın ciğerimsinm ben sana hep dua ediyorum allah güç kuwwet wersin diyorum v.s v.s.
bütün suçu kocasının üstüne atıyor o benim ömrümü yedi inanma ona diyor! allah canını alsın diyor ben asla sizin başınıza bela olmam siz mutlu olun sizin yuwanız bozulmasın ben abisinede dedim yuwasına zarar gelirse seni öldürürm dedim cengizede hep sölüyorum hasret danış diyorum dedi..
ya çok iki yüzlüler çokkkk, yapıp edip şimdi masum kedi oldu elime yapıştı bırakmıyor ne yapacağımı şaşırdım ne yapmalıyım bişey söleyin
tamam benim ewime yerleşmeyin huzursuz etmeyin gel torununu göör çayını çorbanı iç ama herkes ewini bilsin diyip kapatsammı konuyu ne yapmalıyım karıştım çok annemi arasam şimdi daha çok dolduracak beni offf.. uzatmamalımıyım acaba kocam için.. huzurumuz için onunda annelik hatırı için:çok üzgünüm:
günaydın canlar.
bugün alp in aşısı vareyvahedigeldismilebirazdan götüreceğim kilo boy da bakılacak bakalım ne durumdayız.
Günaydın anacıklar,
uzun zamandır takılamıyorum size. doktora tezimin önerisi vardı Balıkesir'e gittim geldim otobüsle tabii Elvin'le yavrum yollarda perişan oldu ve soğuk algınlığı geçirdi. nasıl öksürdü anlatamam. rabbime dua ettim ne olursun o iyileşsin ben hastalanayım onun derdini bana ver diye Elvin iyileşti ben hastayım :)) neyse ki doktora tezi önerimiz kabul edildi.
sizler de işyisinizdir umarım. özledim gızlar sizi çokk :asigim:
günaydın arkidişelr dünkü yazdığıma hiç kimse bi yorum yapmamış teşekkürler.. bnde bi hewesle açtım:umursamaz:
aynen aynen bizimkide öle her tuşa basıyo harfleri inceliyo:))
bide şimdi ayağını ağzına sokmaya çalışıyor.
günaydın canum biimki de sabah 6da uyandı sağolsun yanıma aldım baktım uyumuyor.. konuşuyor cır cır beşiğine koydum baktım uyudu hemen:lepi: sonra 8de yine ayakta tabi
kız kaynanadan naber nasıl gidiyor.. bizimki burda kaldı bu gece..
saol olcay ım..valla sobayla ısınma daha iyi tamam ugraştırıcı gercekyten ama ..alışkanlık işte..günaydın kızlarrrrrrrrr...
alp cim kolaycacık ol gel aşını inşallah...
ceren hoşgeldin..nerelerdeydin yav.........geçmi olsun kuzucuğuna....tabi sonra da sana.hemen atlatırsın inşallah....
ebrucum gözün aydın canım...herşeyde bi hayır var.bak doğalgazlı olmuş.soba zor ya...,
hasretcim kadın gelmiş özür dilemiş...boşver uzatma bence de.....sonuçta yine sen huzursuz olucan....salla gitsin ya...tartışıp olayı büyütsen büyür ama ne olacak yine sen ve eşin huzursuz olacaksınız.............
hadi yaa sendemi al benden bi tane dahaaa...ben verdim haliları yıkatmaya ew temizlencek bu haftadan sonra taşınacaz inşallah..hadi sen bana gel yardıma bende sana...günaydın kzılar nasılsınız özlediniz mi bizi biz çok özledik tocişkomun işleri çok yoğundu evimde kalmadım bu süre içinde annemdeydim tocişkom yeni işe başladı ev buldum bugünde halıları yıkıycam evi toparlıycam offf offff çok işim var ev taşıncak yerleştirilicek nasıl yapcam ya
hadi yaa sendemi al benden bi tane dahaaa...ben verdim haliları yıkatmaya ew temizlencek bu haftadan sonra taşınacaz inşallah..hadi sen bana gel yardıma bende sana...
kira dimi?nekadara tuttun?olur kııı allahım sana şükürlerolsun artık geniş bi eve geçicem eşyalarımı kullanabilicem sana şükürler olsun rabbim
kira dimi?nekadara tuttun?