2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mutluluğun daim olsun canım benim sevindim inşaallah bu defa hayırlısıyla taşınırsın cicimolumunekankayizsmile.

canım kıyamam ben eymen e geçmiş olsun inşaallah biran önce iyileşecek kuzumuz.
Tosun olmuştur inşallah Alp kuzum...
Aşısı için de şimdiden geçmiş olsun...

günaydın kızlarrrrrrrrr...
alp cim kolaycacık ol gel aşını inşallah...

sağolun canlaropuyorumnanaktan

senin işin bnden de zor ben yine lafımı sölüyom çatır çatır.. az önce yine kawga ettik biraz yumuşadı ama ortam ewet kocam içinn huzurum için bnde susacağım biraz.. ama can ciğerde olmayacağım tabii
ebrucum hadi gözünaydın doğalgazlı olması süper olmuş en azından her an sıcak suyun olur mutfakta faydalanırsın rahat edersin.
hadi drdan güzel haberler getir bize yazgı..
ewet cengiz için susacağım kadını bi görsen yazgı dün geri wites yapıyo bu günde hasret bana surat assada laf soksada gelicem benim başka gidecek yerim yok dioalsanaalsanasmile şerefsizim katil olucam

çok iftiracı yaa ben ona gerizekalı demişimmmm allahım hergün bişey üretiyo kıçından kelime üretiyo şerefsiz allahından bulsun dilerim
nerdesin hatçe ya 2 gün önce aklımdan geçtin msg atcaktım heee
550 gercekten cokmuş ama inşallah rahat edersin süpermiş yaw anlattıgın gibiysee..en cokta komşular ve ev sahibi önemli ...
ebru 1600 werioruzohaoldumsmile resmen soyuluyoruz bu istanbulda yaaaaa:umursamaz:

cnm geçmiş olsun aynı zamnda hayırlı olsun geçer 1,2 güne inşallah.. erkek oldu eymen paşa:)

biz geldikkk bacılarımkaydirigubbakcemile3

aşıları oldu paşam iki tane birini anlamadıda ikincide biraz ağladı.kilo boy bakıldı.şöyleki alp beyin boy 63 cm kilo 6 900 gr.yani alp bir ayda 500-600 gr kadar almış.hal böyle olunca bu beni biraz üzdü.çok şükür sütüm bol ama işte.sağlık ocağındaki doktor alp in kendi ayındaki bebeklerden gelişiminin iyi olduğunu söyledi ama diğer aylara oranla bir düşüş olduğunuda ekledi ve meyveye yoğurda başla dedi.ben de kendi doktorumuzu aradım böyle böyle dedim oda meyve verebilirsin bende bir göreyim dedi.yani anlayacağınız süte ek olarak meyveye başlıyoruz sanırım galiba heraldesempatiksalakcinni:bbo:

Kızlar ya merak ettim kocalarınız doğum hediyesi aldı mı yada ne aldı??

benim ki boluda bir tatil köyünden dewremülk almıştı daha doğurmadan.. ha birde araba aldı üzerime yaptı kullanmayı bilmiyorum o ayrı bana almış olmuyor yani..
bizimki sürekli bana bişeyler aldığı için hangisi ne hediyesi çözemiorum walla hepsini bişeye bağlıyoboshayallersmile

haydaaaaaaaaaa :1shok:
buda bir başka manyak:mymeka:yüzsüzlük son haddinde gerçi bu daha öncedende belliydi cengiz kovmuştu bak gene geldi.valla bundan kurtuluşun olmadığı belli hasret sen iyisi mi daha fazla bulaşmamaya bak yani öyle evine işine karışmasın.dün akşam seni bile kandırabiliyorsa düşün oğlunu nasıl avucunun içine alır.peki hala cengiz in olanlardan haberi yokmu???

maşallah. anne sütüyle 500-600 gr. normal. ben bu yüzden mamaya başlamıştım. şimdi ise uyanıkken memeyi almıyor.

Gamzecim uzun zamandır karşılaşamadık haklısın...
Ben her gün giremiyorum, girsem de geçmişi okuyacak zaman olmuyor, balıklama atlıyorum konulara.
O yüzden görmedim mesajını, kusura bakma.
Çok teşekkür ederim, geçti bile çok şükür, bugün kontrole gidicez.

Sana da kolay gelsin taşınma hazırlıklarında...
Güle güle oturun yeni evinizde.

Yazgıcım çok geçmiş olsun Alp'e...
Sadece anne sütüyle 500-600 gram çok normal diye biliyorum ben, üzülme.
Boyu da kilosu da çok iyi maaşallah...

Ayy zaten cinim tepemde, bütün kayınvalidelerden tiksiniyorum.

Yazgı'cım geçmiş olsun,inşallah ateş yapmaz. bu ay hangi aşıları vuruyoruz? bence güzel gelişimi maşallah cnm. bu ay için artık normal diye biliyorum 500-600gr. bizimki ikinci ayından beri bu kadar alıyor zaten

Hasret'cim bence de tut kendini anacım, boşver hiç muhatap bile olma. merhaba merhaba o kadar yani. sonuçta o kocanın annesi ve tamamen kopamazsınız, illa ki devam edecek ilişkiniz onun için bence aradaki saygıyı korumaya çalışın cnm. sen de kocan için çabala

bu arada Ebru sen nası dayandın Yağmur'u 2 hafta boyunca yıkamadanakannehir zavallı yavrucak bu sıcaklarda küflenmiştir. ben dün dışarı çıkıcaz diye yıkamadım,bugün kalkar kalkmaz ilk işim banyo yaptırmak oldu

1.600 müüüüüü:1shok:..anamhasreeett ben bu fiyatı versem kanepeleri kemirmek zorunda kalırım..sempatiksalakcinni
hadi geçmiş ola aşkım maşallah alp ime..sende girdin ek gıdacıların arasına bende geliom temmuz 25 bekleyin benideee...bizim aşılarda yarın ..

bunlar şimdiden bilgisayar kurdu olmaya niyetli anlaşılan :))

hadi gözün aydın çanım..hayırla oturursun inşallah yeni evinde...

ay kıyamam ben oına ya.bende büyüğü sünnet ettire eğim bu 15 tatilde.içim aıyor aklıma geldikçe...

çanım maşallah alpe ..güzel kilo almış yinede emirhan son ay sadee 300 gr almıştı..boyuda uzamamıştı nasıl çanım sıkılmıştı anlatamam...bu ay kontrolunu sabırsızlıkla bekliyorum ne durumda diye

ben de dün alışverişe gittim,almam gereken bisürü şey vardı ama sağolsun Eymen efendi bi rahat vermedi 2 şey aldım geldimboshayallersmile

kıs maralım nabayım dr u iyileşene kadar yıkama didi öksürügü gecene kadar sildim bende..koltuk altlarını boyunlarını falan..yavrum suyu unuttu volaa..

laviniaebru tickerını düzeltir misin artık, görmek istiyorum kaç ay olduğunuzu

selkie Ebru sen de yapıver anacım bi ticker, kaçıncı ayda 300gr aldı?

kıs maralım nabayım dr u iyileşene kadar yıkama didi öksürügü gecene kadar sildim bende..koltuk altlarını boyunlarını falan..yavrum suyu unuttu volaa..

bence de unutmuşturkaydirigubbakcemile3 hatta yıkadığında ilk banyo yapığındaki tepkiyi verebiliraklinialirimsmile

gönderenler
1,yaz34
2,zeliş82
3,eftel
4,kuju25
5,miges
6,hndn82
7,meral81
8,silver5
9,edebiyatçı222
10,kussebfilal
11,sümeyra
12,hijyenim
13,Laviniaebru
14,Mavidüşler
15,Dila
16,Semraöğretmen
17,Hasret0587
18,Selkie
19,azemheval
20,bir_nokta
21,handeozf
22,megryann
23,eseda
24,elfzngr
25.bosna
26,zeynep_35
27,polness
28,_jale_
29,taburcu
30,helinzor

bekliyorum hanımlar....
hanifeturkyilmaz@gmail.com ya da facebooktan yollayabilirisiniz
(3 fotoğraf yolluyorsunuz...yenidoğan-güncel-anneyle......sadece birni,ikisini ya da üçünü de yollayabilirsiniz ayrı slaytlarda kullanılacaklar!!!)

BUGÜN SON GÜN!!!!!!!!
BUGÜN SON GÜN!!!!!!!!
BUGÜN SON GÜN!!!!!!!!

maşallah. anne sütüyle 500-600 gr. normal. ben bu yüzden mamaya başlamıştım. şimdi ise uyanıkken memeyi almıyor.

sağolun kızlar.valla bende anlamadım şaşırdım ne yapacağımı haziranın beşinde alp i tarttılar 6 400 geldi ama üstünde tişörtü şortu bezi falan vardı.sonra ben 15 gün önce estiler bana götürüp ölçtürdüm 6 750 geldi.bugünde 6900 çıktı.üstünde gene bezi ve çıtçıtlı badisi vardı etkilermi çok bilmiyorum.son 15 günde 150 gr almış mesela.genel olarak baktığımızda maşşallah iyi kilosu boyuson günlerde zaten memeyi savaşır gibi veriyorum.süt hızlı geliyor boğazına kaçıyor korkuyor almıyor sonra.yani bende kararsız kaldım şaşırdım iyice.

MERALCİM ateş yapmaz daha önceden alışkın bünyeleri ama sen genede takip et dedi bu aşının biri karmaların ikincisi biride zatürre aşısıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…