- 21 Temmuz 2009
- 1.438
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.041
550 gercekten cokmuş ama inşallah rahat edersin süpermiş yaw anlattıgın gibiysee..en cokta komşular ve ev sahibi önemli ...
kıı 550 burdabedava çünkü evler 750 den başlıyo bi bokada benzemiyo ev sahibim 20 haziranda evlenmiş bi doktor abi :)) ve kadın doğumcu tüp bebk :))))) nasıl ii denk getirmişim dimi
kızlar helin cerene facebook hesabı açacağım... hatıra olur.. bütün resimlerini yükleyeceğim ona şiirler şarkılar yazacağım... albümler hazırlayacağım.. büyüyene kadar kalırsa facebook süper bi hatıra olur:lepi:
Merhaba canlar
Eymen dün sabah sünnet oldu
Ben de girdim sünnetine kullarını tuttum yavrumun hiç bir şey yapmadı sünnet olurken lokal anestezi ile oldu...
Fakat eve geldik uyuşturucunun etkisi geçince kıyametler koptu 1 saate yakın ağladı yavrum bas bas
sonradan verdiğim ağrı kesici etki etti de öyle sustu...
Dün ömrümün birazı daha gitmiştir zannımca...
Bizim oğlanın pi..si sorunluydu.. ucu çok küçüktü o yüzden ettirdik bi de sünnet derisi çok yapışıkmış
şimdi pancar gibi kıpkırmızı ucundan iltihaplar geliyor doktoru aradım yapışık olduğu için kabuk bile tutabilir dedi... :gitme:
dün kalabalıktı ev ağlayamadım bugün o ağlıyor ben ağlıyorum...
yavruşuma dua edin de çabuk atlatsın bu durumu...
onun ağlayışları içimi yakıyor...eritiyor... beni bitiriyor...
hadi geçmiş olsun annesi ..büyük bi yükten kurtardın kendini...Merhaba canlar
Ben de girdim sünnetine kullarını tuttum yavrumun hiç bir şey yapmadı sünnet olurken lokal anestezi ile oldu...
Fakat eve geldik uyuşturucunun etkisi geçince kıyametler koptu 1 saate yakın ağladı yavrum bas bas
Bizim oğlanın pi..si sorunluydu.. ucu çok küçüktü o yüzden ettirdik bi de sünnet derisi çok yapışıkmış
şimdi pancar gibi kıpkırmızı ucundan iltihaplar geliyor doktoru aradım yapışık olduğu için kabuk bile tutabilir dedi... :gitme:
Merhaba canlar
tşk bosnacım ahh bide yardıma gelseni daha çok sevince mart annelerinin yarısı bana yarısıda ebşagitsin olmamı
Yakın olsaydık, bi de ben çalışmasaydım gelirdim valla...
6 yıllık evliyim, 5 ev değiştirdim, süper eşya toplarım :)
selam bayanlar, Pınar'cım çek geçmiş olsun cnm, darısı düğününe inş. üzme kendini çarçabuk iyileşir bak görürsün,yarına bişeyciği kalmamış olur hayırlısıyla
Ebrucum henüz sadece son sayfayı okudum ama sanırım ev bulmuşsun hayırlı olsun cnm, Hatice'cim anladığım kadarıyla sen de taşınmışsın iyi günlerde otur cnm
hadi yaa sendemi al benden bi tane dahaaa...ben verdim haliları yıkatmaya ew temizlencek bu haftadan sonra taşınacaz inşallah..hadi sen bana gel yardıma bende sana...
Yakın olsaydık, bi de ben çalışmasaydım gelirdim valla...
6 yıllık evliyim, 5 ev değiştirdim, süper eşya toplarım :)