2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

550 gercekten cokmuş ama inşallah rahat edersin süpermiş yaw anlattıgın gibiysee..en cokta komşular ve ev sahibi önemli ...

kıı 550 burdabedava çünkü evler 750 den başlıyo bi bokada benzemiyo ev sahibim 20 haziranda evlenmiş bi doktor abi :)) ve kadın doğumcu tüp bebk :))))) nasıl ii denk getirmişim dimi

kızlar helin cerene facebook hesabı açacağım... hatıra olur.. bütün resimlerini yükleyeceğim ona şiirler şarkılar yazacağım... albümler hazırlayacağım.. büyüyene kadar kalırsa facebook süper bi hatıra olur:lepi:

Merhaba canlar
Eymen dün sabah sünnet oldu
Ben de girdim sünnetine kullarını tuttum yavrumun hiç bir şey yapmadı sünnet olurken lokal anestezi ile oldu...
Fakat eve geldik uyuşturucunun etkisi geçince kıyametler koptu 1 saate yakın ağladı yavrum bas bas
sonradan verdiğim ağrı kesici etki etti de öyle sustu...
Dün ömrümün birazı daha gitmiştir zannımca...
Bizim oğlanın pi..si sorunluydu.. ucu çok küçüktü o yüzden ettirdik bi de sünnet derisi çok yapışıkmış
şimdi pancar gibi kıpkırmızı ucundan iltihaplar geliyor doktoru aradım yapışık olduğu için kabuk bile tutabilir dedi... :gitme:

dün kalabalıktı ev ağlayamadım bugün o ağlıyor ben ağlıyorum...
yavruşuma dua edin de çabuk atlatsın bu durumu...
onun ağlayışları içimi yakıyor...eritiyor... beni bitiriyor...

kıı 550 burdabedava çünkü evler 750 den başlıyo bi bokada benzemiyo ev sahibim 20 haziranda evlenmiş bi doktor abi :)) ve kadın doğumcu tüp bebk :))))) nasıl ii denk getirmişim dimi

ahahah..süpersinn ihtiyac oldugunda doktorun hınzır gibi yetişir volla..

bende bendeeeeee...kaydirigubbakcemile5

Vadideki Zambak, Ebru, güle güle oturun yeni evlerinizde...
Taşınma hazırlıkları var şimdi, kolay gelsin...

Pınarcım canım, çok geçmiş olsun...
Allah beterinden saklasın, bu kadarla atlatmış çok şükür...
İnşallah çabucak iyileşir Eymen kuzum, Allah ikinizin de yardımcısı olsun.
Doruk da göz operasyonu sonrası çok ağlamıştı, biliyorum şu an senin nasıl içinin acıdığını... :teselli:

hadi geçmiş olsun annesi ..büyük bi yükten kurtardın kendini...

ayy kıyamam geçmiş olsun ve hayırlı olsun üzülme annesi hemencecik iğleşicek paşamızsen mutlu olki oda mutlu olsun

selam bayanlar, Pınar'cım çek geçmiş olsun cnm, darısı düğününe inş. üzme kendini çarçabuk iyileşir bak görürsün,yarına bişeyciği kalmamış olur hayırlısıyla

Ebrucum henüz sadece son sayfayı okudum ama sanırım ev bulmuşsun hayırlı olsun cnm, Hatice'cim anladığım kadarıyla sen de taşınmışsın iyi günlerde otur cnm

Yakın olsaydık, bi de ben çalışmasaydım gelirdim valla...
6 yıllık evliyim, 5 ev değiştirdim, süper eşya toplarım :)

uzman olmuşun kı sen bu benim 2. evim valla bu ev hem kendi anneme hemdekayınvalideme uzak sadece ben tocişkom ve dünyalar tatlısı oğluşum olcağız bide neye en çok seviniyorum okadar hevesle aldım ki bu eşyalarımı ama hiç birini kullanamadım bi kısmı kayınvalidemde diğerleri hep üst üste yığılı duruyodu çok mutluyum daha ne olsun rabbim sağlık huzur mutluluk versin

meralcım daha taşınma safhasındayım halıları yıkamaya incem şimdi oğlumu uyuttum yemek hazırladım falan şimdide halılara gitcem gitmeden size bi bkam dedim çok saol canım

eweeet aşkımmm maralım en dogalından gazlı bi ew buldum sonundaaaa:):)kıs sobadada sırtlarım ısınıyodu volllla nası alışcem bilmiommm

hadi yaa sendemi al benden bi tane dahaaa...ben verdim haliları yıkatmaya ew temizlencek bu haftadan sonra taşınacaz inşallah..hadi sen bana gel yardıma bende sana...

merhaba kızlar
taşınan taşınana, biz de taşınıyoruz, toplanmaya başladım
kendi evimizi bırakıp kiraya gidiyoruz malesef
ev küçüktü, balkonu yoktu ve en önemlisi nem vardı, bebeğim için çok sakıncalı
çok şükür iyi bir ev bulduk, sıfır
Allah yardımcımız olsun inş.

Yakın olsaydık, bi de ben çalışmasaydım gelirdim valla...
6 yıllık evliyim, 5 ev değiştirdim, süper eşya toplarım :)

iyi işime yarardın yav sempatiksalakcinni
bosnacım merhaba
bir türlü karşılaşamadık, daha öncede yazmıştım sana ama görmedin herhalde
Doruk'umuza geçmiş olsun operasyon geçirmiş

Pınarcım geçmiş olsun arkadaşım
Hayırlı olsun sünnetiniz
Biz hiç sorun yaşamadık sünnette ve sonrasında ağladı bayaca
sonra tam 4 saat kesintisiz uyudu ve uyandıktan sonra bir daha da ağlama duymadık elhamdülillah
ama haklısın benim de o gün ömrümden ömür gitti
inş. çabuk atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…