-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.981
evet canım karpuz gaz yapıyo ben artık yeni yeni yemeye başlıycam gazını kendi çıkarıyo çünki
evet sadece annesütü veriyorum.biz ayda 600 600 gidfiyoruz 5600 üz şuan. azcık zayıfız yani. popo durmuo ki:) bakalım bu ay nolcak
bizimki dönmeye korkuo tam dönecekken geri gelio. yüzüstünden sırt üstü dönüodu onuda bıraktı bu aralar:)kafasına göre takılıo işte:)
Kendi gazını kendi çıkarıyo evet ama geçen akşam karpuz yedim, kızı emzirdim, gazını çıkardım, yattık... Yarım ssat sonra ağlayarak uyandı, kucağıma aldım, ağzından bi dAha gaz çıktı, yatırdım, bir saat sonra yine ağlayarak uyandı, yine kucağıma aldım, ağızdan bi gaz daha.. Sabaha karşı bağırsaklara indi de biz de rahatladık o da...
Bi daha karpuza tövbe ettim ben de..-tatlicadiarzu-
Ya bişey sorcam karpuz size de gaz yapıyo mu kızlar??
selam kızlar.. bebiklere salıncak aldınız mı? bana hangi markayı ve nasıl bişey önerirsiniz ? oğlumu gündüz oyalamak biraz zor oluyo da :)
selam kızlar.. bebiklere salıncak aldınız mı? bana hangi markayı ve nasıl bişey önerirsiniz ? oğlumu gündüz oyalamak biraz zor oluyo da :)
Ben almadım. Bizimki şimdi de yattığı yerden doğrulmaya çalışıyo.. Zaten hareketliydi..ama almayı düşündüğüm aralar Fisher Price Akvaryum salıncağı epey aklıma yatmıştı. Burda kullanan arkadaşlar da vardı. 1yaşına kadar kullanılabiliyo..
canım alıcaksan kullanışlı bişeyker al portatif heryere götürücen bişey alışırsa hep ister çünkü selkiede vardı güzel bişey.bi tanıdığım var çocuğu alıştırmışlar kundakta sallamaya çocuk nerde olursa olsun kundakta sallamadan uyumuyo.
Merhaba kızlar, dün doktor konrolümüz vardı, benim oğlum anne sütü ve az da olsa ek olarak mamayla besleniyor, mamayı biraz arttırdığımı söyleyince kesinlikle arttırmamamı, ne kadar verirsem o kadar yiyeceğini ve midesinin büyüyeceğini, gereksiz yere kilolu bebek olacağını söyledi, 150-180 cc veren arkadaşlar bilin istedim, bir de mevsim meyvelerinden vermeye başladığımı söyledğimde 6 aydan önce önermediğini sadece ara ara tattırmamı ve onun da 1 kahve fincanını geçmemesi gerektiğini söyledi.Öyle deyince yoğurtta vereyim mi diyemedim tabi, isteyen dikkate alsın.
iyi aman rahatladım wala.
Ay sizindemi kaka çok bizimde 3-4 ten aşşa düşmez. Kilo alımınızı etkiliyo mu nası gidiyosunuz?
teyzeleri atayı ve beni özlememiş ve merak etmemiş öyle görünüyo 2 kere yazı yazdım ikisiylede ilgilenen yorum yapan olmamış çok üzüldük valla
teyzeleri atayı ve beni özlememiş ve merak etmemiş öyle görünüyo 2 kere yazı yazdım ikisiylede ilgilenen yorum yapan olmamış çok üzüldük valla
bizimki 33ayını doldurduktan sonra zorla tutmaya başladısempatiksalakcinni 3 ayını 1 hafta geçtikten sonra eline geçen herşey,i tutup aüğzına götürmeye başladı.. 3,5aylıktan beride uzattığım şeyleri alıp ağzına götürüyor, bilinçli tutuyor herşeyi.. 15gündür çıngırağını tutup sallıyor..Nette pahalı oluyo bazı şeyler ya ben mağazanın birinden 15 e aldım sevibebenin[/QUOT
hadi yaa, ben de sitelerde hep aynı fiyatı görünce normal fiyatıdır diye düşünmüştüm
Nurşahcım seninki zaten bizimkilerden de küçük, sanırım 4. ayını bitiren bebeler yapıyo bu işleri,biraz daha sabredicezaklinialirimsmile
cnm o benim çocukluk arkadaşım en yakınım,okuldan sıra arkadaşım, nikah şahidim kısacası kardeşim gibiolumunekankayizsmile kıskanmışta zcık onsuz gezmelerdeyiz die:))hasret 120 nolu fotona facete simla çağlar göler adlı vatandaşlar PİSLİK demiş kim bu densizler bacım.
-----doğan maşallah 15 gündür yaklaşık dönüyo maşallah diyimde nazar değmesin
yok anam yok bana hiç bişi gaz yapmıosempatiksalakcinni pazar günü plajda bi miller bira içtim o akşam kızım hafiften gazlandı:kedi: ama kolada içmiştimsempatiksalakcinniYa bişey sorcam karpuz size de gaz yapıyo mu kızlar??
beslenme aralarını bir düzene almak lazım sadece mama ile besleniyosa 180cc içmeli ama anneyide emiyosa 120cc yeter.Merhaba kızlar, dün doktor konrolümüz vardı, benim oğlum anne sütü ve az da olsa ek olarak mamayla besleniyor, mamayı biraz arttırdığımı söyleyince kesinlikle arttırmamamı, ne kadar verirsem o kadar yiyeceğini ve midesinin büyüyeceğini, gereksiz yere kilolu bebek olacağını söyledi, 150-180 cc veren arkadaşlar bilin istedim, bir de mevsim meyvelerinden vermeye başladığımı söyledğimde 6 aydan önce önermediğini sadece ara ara tattırmamı ve onun da 1 kahve fincanını geçmemesi gerektiğini söyledi.Öyle deyince yoğurtta vereyim mi diyemedim tabi, isteyen dikkate alsın.
bende taşınabilir bişi almak istiyorum canımm.. yatılı misafirliğe gitmek istiyorum çok sıkıldım :)
---pardon ozaman ben yanlış anladım sory..bizimki 33ayını doldurduktan sonra zorla tutmaya başladısempatiksalakcinni 3 ayını 1 hafta geçtikten sonra eline geçen herşey,i tutup aüğzına götürmeye başladı.. 3,5aylıktan beride uzattığım şeyleri alıp ağzına götürüyor, bilinçli tutuyor herşeyi.. 15gündür çıngırağını tutup sallıyor..
cnm o benim çocukluk arkadaşım en yakınım,okuldan sıra arkadaşım, nikah şahidim kısacası kardeşim gibiolumunekankayizsmile kıskanmışta zcık onsuz gezmelerdeyiz die:))
yok anam yok bana hiç bişi gaz yapmıosempatiksalakcinni pazar günü plajda bi miller bira içtim o akşam kızım hafiften gazlandı:kedi: ama kolada içmiştimsempatiksalakcinni
-----şebnem sen nezaman msj yazdında cvp yazmadık yaa inan görmedim resim ekliycen hani nerde resim