2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar epeydir giremiyorum.herkes iyidir inşallah.benim bebişim 1 haftadır çığlık atmaya başladı.çok sevimli oldu yaaa.her geçen gün daha bi sevimli oluyo bunlar.bu arada hamile olabilirim,bi kaza oldu,korkuyorum.bi de slayt yapılıyomuş ne zamana kadar resim vermemiz gerekiyo...

az önce kaynanamla tartıştım çok kötü yine çat kapı almış görümcemin kızını gelmiş tezgahta duran bardağımı yıkıyo.. bende benim ewimde bişeye dokunmayın bulaşık makinası yıkıyo onları dedim.. o da ya sabır bilmem ne bişeler sölüyo bnde açtım ağzımı yumdum gözümü.. benim oğlumun ewi oğlumun çocuğu dio.. bnde bu güne kadar aklın nerdeydi madem oğlunudu düğününde nie yoktun.. şimdi mi oğlun oldu bu çocuk üstünde ne emeğin war torunum diosun dedim hiç bi emeğim yokk daha bşiler sayıyo anlamıyorum elim ayağım zangır zangır titryo merdiwenlerdeyim oda merdiwenin altında.. sen koparamazsın o benim oğlum dedi o yüzden hastanede sancı çekmeme sewindin cengizi kopardıu doğuramıyo işte dedin dedim o da asla sewi,nen bin beterini bulsun falan deedi en sonunda senin oğlunu terkedicem ondan sonra toplanın gelip oturun oğluna diye bağırdım.. çıktım dükkana o sırada cengizin bi arkadaşıda ofisteymiş kesin duydu bi çoğunu.. o sırada cengz yoktu geldi we gittiler arkadaşıyla bi yere su götürmeye belkide söyleyecek!
çok kötüyüm titriyorum hala

az önce kaynanamla tartıştım çok kötü yine çat kapı almış görümcemin kızını gelmiş tezgahta duran bardağımı yıkıyo.. bende benim ewimde bişeye dokunmayın bulaşık makinası yıkıyo onları dedim.. o da ya sabır bilmem ne bişeler sölüyo bnde açtım ağzımı yumdum gözümü.. benim oğlumun ewi oğlumun çocuğu dio.. bnde bu güne kadar aklın nerdeydi madem oğlunudu düğününde nie yoktun.. şimdi mi oğlun oldu bu çocuk üstünde ne emeğin war torunum diosun dedim hiç bi emeğim yokk daha bşiler sayıyo anlamıyorum elim ayağım zangır zangır titryo merdiwenlerdeyim oda merdiwenin altında.. sen koparamazsın o benim oğlum dedi o yüzden hastanede sancı çekmeme sewindin cengizi kopardıu doğuramıyo işte dedin dedim o da asla sewi,nen bin beterini bulsun falan deedi en sonunda senin oğlunu terkedicem ondan sonra toplanın gelip oturun oğluna diye bağırdım.. çıktım dükkana o sırada cengizin bi arkadaşıda ofisteymiş kesin duydu bi çoğunu.. o sırada cengz yoktu geldi we gittiler arkadaşıyla bi yere su götürmeye belkide söyleyecek!
çok kötüyüm titriyorum hala

:kızgın:hasret cengize önce sen anlat mutlaka anası cadalozundan önce sen anlat.bire bin katar bak daha çok üzülrsün ağzımı bozacağım şimdi pisliğe bak sen kimsin nerden bu samimiyet sen ağzının payını vermişsin zaten.bence arkadaşı karışmaz bu işlere.anlayabiliyorum halini sakın bu sinirle annene falan aksettirme durumu.ahhh yanında olsamda sarılıp ağlasak.

geldi konuştu benimle az önce allahım boynuna sarılasım geldi bu ne tatlı dil bu ne masumiyet eski hasret olsam tanımasam inanınp yine kendimi suçlu görücem :KK43:(
ben sana öyle demedim ben sana sewinmedim sen benim yawrumsun sen akıllısın cengizi sen adam ettin seni hep takdir ettim canımsın ciğerimsinm ben sana hep dua ediyorum allah güç kuwwet wersin diyorum v.s v.s.
bütün suçu kocasının üstüne atıyor o benim ömrümü yedi inanma ona diyor! allah canını alsın diyor ben asla sizin başınıza bela olmam siz mutlu olun sizin yuwanız bozulmasın ben abisinede dedim yuwasına zarar gelirse seni öldürürm dedim cengizede hep sölüyorum hasret danış diyorum dedi..
ya çok iki yüzlüler çokkkk, yapıp edip şimdi masum kedi oldu elime yapıştı bırakmıyor ne yapacağımı şaşırdım ne yapmalıyım bişey söleyin
tamam benim ewime yerleşmeyin huzursuz etmeyin gel torununu göör çayını çorbanı iç ama herkes ewini bilsin diyip kapatsammı konuyu ne yapmalıyım karıştım çok annemi arasam şimdi daha çok dolduracak beni offf.. uzatmamalımıyım acaba kocam için.. huzurumuz için onunda annelik hatırı için:çok üzgünüm:

:kızgın:hasret cengize önce sen anlat mutlaka anası cadalozundan önce sen anlat.bire bin katar bak daha çok üzülrsün ağzımı bozacağım şimdi pisliğe bak sen kimsin nerden bu samimiyet sen ağzının payını vermişsin zaten.bence arkadaşı karışmaz bu işlere.anlayabiliyorum halini sakın bu sinirle annene falan aksettirme durumu.ahhh yanında olsamda sarılıp ağlasak.

:gitme:yazgıııııııııııııııııııı:a015: ahh keşke ağlamak istyoooooooooommmm:gitme:

selam....
MERLıKE senin bebiş de benimki gibi memeyi almak istemiyor deil mi. ben gündüz uyku arasında bir kez verdim. onun dışında 4 kez mama aldı.60ml. nasıl emziriyorsun reddettiği zamanlarda. kafasını öyle bir geriye atıyorki yaklaştırmak mümkün değil. umarım geçici bir süreçtir. dün bir anne öyle demişti.çok canım sıkılıyor bu duruma............

selam....
MERLİKE senin bebiş de benimki gibi memeyi almak istemiyor deil mi. ben gündüz uyku arasında bir kez verdim. onun dışında 4 kez mama aldı.60ml. nasıl emziriyorsun reddettiği zamanlarda. kafasını öyle bir geriye atıyorki yaklaştırmak mümkün değil. umarım geçici bir süreçtir. dün bir anne öyle demişti.çok canım sıkılıyor bu duruma............

Canım benim ki her zaman değilde günde mesela iki kez fln almak istemiyor nasıl ittiriyor kafasını mümkün değil çeviremiyorum kızarıyor bozarıyor. zaten hiç bi zaman ben açlıktan ağladığını görmedim wermesem nereye kadar durcak merak ediyorum yani.
İStemediği zaman bırakıyorum oynatıyorum yarm saat sonra tekrar deniyorum ısrar etmeden sık sık deniyorum sonra alıyor ve bırakmıyor bitiresiye.
Dün bende biberonla sütümden verdim kafasını sağa sola çeçvire çevire emdiği için öyle emmek istiyor sanırım ama göğsümüz ona müsait değil tabi. dünyayı keşfe başladı ya göğüsten daha cazip şeyler var artık.
4 kez mama almış sıpa seni. anne sütü dururken.. sütünü sağıp versen biberonla alıyor mu denedin mi? Ama hep sağıp vermen için değil azalır yani öyle. sadece biberon mu istiyor onu merak ettim.
Biberonun 1 numara dimi az geldiği için mi istemio ki..
sakın pes etme taviz verme küçük müçük değil onlar bizden akıllı valla. açlıktan mecbur emecek..

Bide işim var doymuştur diye yarım bırakıp asla gitme bırak bitirsin emmesini keyif yapsın. ben bi kaç kere bıraktım sinirlendi zor aldı bidaa. evet geçici bi durum sen canını sıkma ve pes etme dua et.. alır inşş sen bu kadar istedikten sonra

Ben yatar kzılar iyi ve bol sütlü gecelerrr bütün uykularımız bebişlerimizin olsunnn deliksiz uyku diliyorum hepimizee:))

Canım benim ki her zaman değilde günde mesela iki kez fln almak istemiyor nasıl ittiriyor kafasını mümkün değil çeviremiyorum kızarıyor bozarıyor. zaten hiç bi zaman ben açlıktan ağladığını görmedim wermesem nereye kadar durcak merak ediyorum yani.
İStemediği zaman bırakıyorum oynatıyorum yarm saat sonra tekrar deniyorum ısrar etmeden sık sık deniyorum sonra alıyor ve bırakmıyor bitiresiye.
Dün bende biberonla sütümden verdim kafasını sağa sola çeçvire çevire emdiği için öyle emmek istiyor sanırım ama göğsümüz ona müsait değil tabi. dünyayı keşfe başladı ya göğüsten daha cazip şeyler var artık.
4 kez mama almış sıpa seni. anne sütü dururken.. sütünü sağıp versen biberonla alıyor mu denedin mi? Ama hep sağıp vermen için değil azalır yani öyle. sadece biberon mu istiyor onu merak ettim.
Biberonun 1 numara dimi az geldiği için mi istemio ki..
sakın pes etme taviz verme küçük müçük değil onlar bizden akıllı valla. açlıktan mecbur emecek..

ben de hep sağmak istemiyorum. sütüm çok olusa sağdım verdim. 2 numara biberon da denedim. farketmiyor aslında. gece 4 kez emziriyorum. biraz uykulu olunca bir sorun yok.umarım biberona alışıp da memeyi bırakmaz.kucağıma alıp ne şebeklikler yapıyorum bir bilsen. emme pozisyonuna gelince kafa hemen geriye gidiyor....Allah hepimize sabır versin

gönderenler
1,yaz34
2,zeliş82
3,eftel
4,kuju25
5,miges
6,hndn82
7,meral81
8,silver5
9,edebiyatçı222
10,kussebfilal
11,sümeyra
12,hijyenim
13,Laviniaebru
14,Mavidüşler
15,Dila
16,Semraöğretmen
17,Hasret0587
18,Selkie
19,azemheval
20,bir_nokta
21,handeozf
22,megryann
23,eseda
24,elfzngr
25.bosna
26,zeynep_35

bekliyorum hanımlar....
hanifeturkyilmaz@gmail.com ya da facebooktan yollayabilirisiniz
(3 fotoğraf yolluyorsunuz...yenidoğan-güncel-anneyle......sadece birni,ikisini ya da üçünü de yollayabilirsiniz ayrı slaytlarda kullanılacaklar!!!)

ÇARŞAMBA SON GÜN!!!!!!!!yani yarınkaydirigubbakcemile3

gönderenler
1,yaz34
2,zeliş82
3,eftel
4,kuju25
5,miges
6,hndn82
7,meral81
8,silver5
9,edebiyatçı222
10,kussebfilal
11,sümeyra
12,hijyenim
13,Laviniaebru
14,Mavidüşler
15,Dila
16,Semraöğretmen
17,Hasret0587
18,Selkie
19,azemheval
20,bir_nokta
21,handeozf
22,megryann
23,eseda
24,elfzngr
25.bosna
26,zeynep_35
27,polness

bekliyorum hanımlar....
(3 fotoğraf yolluyorsunuz...yenidoğan-güncel-anneyle......sadece birni,ikisini ya da üçünü de yollayabilirsiniz ayrı slaytlarda kullanılacaklar!!!)

ÇARŞAMBA SON GÜN!!!!!!!!yani yarınsempatiksalakcinni

gönderenler
1,yaz34
2,zeliş82
3,eftel
4,kuju25
5,miges
6,hndn82
7,meral81
8,silver5
9,edebiyatçı222
10,kussebfilal
11,sümeyra
12,hijyenim
13,Laviniaebru
14,Mavidüşler
15,Dila
16,Semraöğretmen
17,Hasret0587
18,Selkie
19,azemheval
20,bir_nokta
21,handeozf
22,megryann
23,eseda
24,elf???? (burdaki nickini hatırlayamadım)
25.bosna

bekliyorum hanımlar....

ÇARŞAMBA SON GÜN
:hulya:

cnm faceden yolladım bilgin olsun

işte dengesizlkileri burdan belli bir gün içersinde ewi boşaltacakmışım bi kere kiracı haklarından bihaberler..acilen evi bulmam gerek aretık!!!

terbiyesizler senin ufacık bebeğin var ya böyle yapılırmı emziklisin yani ah etsen tutar geçmiş olsun cnm bence üzme kendini ev bul çık allah işini rast götürsün

gönderenler
1,yaz34
2,zeliş82
3,eftel
4,kuju25
5,miges
6,hndn82
7,meral81
8,silver5
9,edebiyatçı222
10,kussebfilal
11,sümeyra
12,hijyenim
13,Laviniaebru
14,Mavidüşler
15,Dila
16,Semraöğretmen
17,Hasret0587
18,Selkie
19,azemheval
20,bir_nokta
21,handeozf
22,megryann
23,eseda
24,elfzngr
25.bosna
26,zeynep_35
27,polness

bekliyorum hanımlar....

ÇARŞAMBA SON GÜN!!!!!!!!yani yarınsempatiksalakcinni

hanifeee aldın dimi resimleri mail attım almadıysan mutlaka bekle beniiiii

canlarım nasılsınız hepinizi çok özledim ben çok iyiyim annemlerdeyim şuan iyi ki almışım laptopumu yanıma balkona oturdum (balkon dediğim de kocaman teras gibi) hava misss keyfim yerinde ohhh daha ne isterim hepinizi minişlerinizle beraber öpüyorum inşallah yine fırsatım olur

Denizdir
merak etme bizde 5600 üz ki 4 aydan sonra ayda 400 gr almaları normalmiş ki snein bi haftan daha war
sen dinleme doktoru werme mamayı
yapması gereken hareketleri yapıyorsa ağlamıyorsa mutlu hareketliyse porblem yok
o doktorlar promosyon ugruna bebişlerimizi oynuyorlar bence verme...
yada başka doktora git kilosuda gayet iyi
6. ayında doğum kilosunun 2 katına gelmesi yeterliymiş sneinki şimdiden gelmiş sıkma canını

merlike,
beni endişelendiren tek şey karnı tam doyunca (yani el olarak mamayla) daha neşeli ve sesli daha uzun uyklulu olmsı. vicdan olayı var tabi :KK43:
aç bırakıyomuşum hissi bu çok üzücü bebeğimin tam doymadığını bilmek yani :KK43: tek endişem bu...tavsiyen için teşekkür ederim.

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
DENıZDıR

yine en sona ben kalmışım :)) iyi geceler.......

X