2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki de uzun bi süredir sırtüstünden yana ve yüzüstü dönebiliyodu..
Bugün kötü bi deneyimle de yüzüstünden de sırtüstü dönebildiğini öğrendim..
Yere yastık koydum, TV karşısına yüzüstü oturttum, arka odaya minderini almaya gittim.. Çığlığını duymamala geri dönmem bi oldu.. Yastıktan dön sen ve yuvarlan... :sinifsinif: Allahtan yerdeydi.. Aklım çıktı... :gitme:

Ne diyo kadın eşine telefonda ??? Kadınlar da mı telefon sapıklığı yapıyo artık...Çivisi çıkmış dünyanın..

canım yaaa...kıyamam...:ecrin_bebek:

gönderenler
1,yaz34
2,zeliş82
3,eftel
4,kuju25
5,miges
6,hndn82
7,meral81
8,silver5
9,edebiyatçı222
10,kussebfilal
11,sümeyra
12,hijyenim
13,Laviniaebru
14,Mavidüşler
15,Dila
16,Semraöğretmen
17,Hasret0587
18,Selkie
19,azemheval
20,bir_nokta
21,handeozf
22,megryann
23,eseda
24,elf???? (burdaki nickini hatırlayamadım)
25.bosna

bekliyorum hanımlar....
hanifeturkyilmaz@gmail.com ya da facebooktan yollayabilirisiniz

ÇARŞAMBA SON GÜN
:hulya:

Savcılığa suç duyurusunda bulunun , cezalandırılmasını isteyin canım.Öncelikle kim olduğunu tespit edin (savcılıkça numarasından tespit edilebilir)sonra da manevi tazminat davası açabilirsiniz.

abuk sabuk şeyler işte . şiirler falan.eşim evliyim iki çocuğum var hadi başka kapıyo diyor yoook .ayrılmış eşinden çocukları varmış tanışmak istiyomuş görmesede severmiş resmini yolasınmış ay katil olucam ne gurursuz insanlar var adam ağzına geleni söylüyo yok arkadan hemen msj çekiyo.şiir yazıyor.ben dedim boşver oralı olma yazsın yazsın cvp yazma nasıl olsa bıkacak bıkmazsa artık been konuşursam fena olucakkötükedihüso
Ne diyo kadın eşine telefonda ??? Kadınlar da mı telefon sapıklığı yapıyo artık...Çivisi çıkmış dünyanın..

Hay Allah.. Ne insanlar var yahu..Eşin böyle davrandığı halde gerçekten de kendisine ilgi duyabileceğini düşünüyo mu acaba...
Belki senden hoşlanmayan biridir. Sırf sana gıcıklığına falan yapıyodur..

Savcılığa suç duyurusunda bulunun , cezalandırılmasını isteyin canım.Öncelikle kim olduğunu tespit edin (savcılıkça numarasından tespit edilebilir)sonra da manevi tazminat davası açabilirsiniz.

hay allah senden razı olsun canım çook teşekkür edrim.eşim gelsin hemen konuşucam.bikaçgündür sinirlerim bozuldu yaa ne yüzsüz evli adamdan ne bekliyosa artık....tövbe tövbeeeklava:

o ilk önce ben onu işletiyorum sanmış benim işim yok iki çocukla macera peş,inde koşucam.önce ilgilenmemiş bakmış iş ciddi bana açtı konuyu msjları gösterdi ben kudurdum tabii.bende eşimin arkadaşlarından şüpeleniyorum acaba biri seni işletiyomu diyorum ama okadar laf yedikten sonra uzatmaztı herhalde benle ilgili olamaz yaaa öyle düşman olduğum biri yokki kim böyle saçma sapan bişey yaparki.bence macera arıyan biri dalgasını geçiyo işte

Bana da dalga geçiyo gibi geldi. Evli barklı adamdan ne umut edecek ki??
Ne güzel kimisi memdeden vzegeçiremiyo kimisi de meme almıyo

Meme emmesi güzel ama mesela dışarıda bi işim oluyo, o sırada bunun aklına esiyo, acıkmamış olsa bile dişi falan kaşınıyo, kuduruyo emmek için.. Emzik falan alsa biraz oyalanacak ama istemiyo..

Kızlar ya 3-4- gündür bezlerimiz hafifledi sanki. doymuyo mu dicem ama bi şikyeti yok bebeğimin huzuruluk gibi. bi yerde okumuştum yazın çok terledikleri için terlede atabilirlermiş bebekler dogru mu acaba. sizinkiler ne alemde

o zor işte memeyi oyuncak gibi gördümü yalama olur heryerde vakitli vakitsiz ister hele yaşını geçtimi dahada zor aklı ericek üstüne tünüycek aç emcem diycek huzursuzluk yaratıcak artı memeyi bırakmasıda zor olur bence oyalA unutturmaya çalışki memeyi oyuncak olarak görmesin.

doğru anım terleyince bezler hafifliyo ben günde 3-4 kez kakasını yatığı için çok alıyorum ama o ayrı

doğanı yatırıyorum yüzümü yAklaştırıyorumokşuyo dokunuyo sonrada yoluyo tabii.yüzüstü dönüncede halı benim tüylü tutuo sımsıkı çekiyo kendini maşallah çok hareketli çok

iyi aman rahatladım wala.
Ay sizindemi kaka çok bizimde 3-4 ten aşşa düşmez. Kilo alımınızı etkiliyo mu nası gidiyosunuz?

yok maşallah gayet iyi kilo alımı.mama takviyeside yapıyorumya bu ay biraz rejime soktuk mamayı azalttık bol bol emziriyorum senin bebiş nasıl sen sadece emziriyosun galiba

kızlar bişiy daha sorcam.sizin kuzucuklar nesneleri bilinçli tutup ağzına götürebiliyorlarmı?
evet canım götürüyor hemde neyi tutarsa onusempatiksalakcinni
bunu niye yazdın kiii
yazdım çünkü ismi geçen ama hiç bir şekilde muhabbete girmeyen insanlar var hatta tanımadıklarımız bundan duyduğumuz rahatsızlıktan bahsetmiştik daha önce.
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yolalım canım toplucaklava:.
yaa bu kadınlar ne onursuz gurursuz oldular azdılar mı ne yaaa ayıpppalsanaalsanasmileAllahın cezası pislik bence savcılığa verin görsün anyayı konyayı.

evet doğru canım bana doktor söyledi bizimkide öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…