2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişiy daha sorcam.sizin kuzucuklar nesneleri bilinçli tutup ağzına götürebiliyorlarmı?

yaaa hayır benim bızdığım yapamıyorbilmiyorumkismile ama buradan anladığım kadarıyla pek çok bebek yapıyor, benimki niye yapmıyor diye düşünüyorum ben de. Asya da mı yapmıyor?

Canım bilinçliden kastın ne..benimkininde bilinçli yaptığını sanmıyorum eline ne deyse iç güdüsel olarak sıkıyo ve ne olsa ağzına götürüo zaten ama bilinçli yaptığını sanmıyorum

Sırtüstüyken yüzüstü dönüyor, sonra ilerlemeye çalışıyor, ilerleyemeyince sinirlenip bağırıyor.
Yüzüstünden sırtüstüne de dönüyor kıpırdak, yuvarlanıp duruyor işte...

kaydirigubbakcemile3 benimki de resmen emekleme hareketleri yapıyor ve biraz da beceriyor ilerlemeyi. oyyyy ne tatlılar yaaa, rabbime şükürler olsun bu tatlıcıkları bize verdiği için:Saruboceq:

yok meralcim asya da tutamıyo henüz.....uzatınca tutmak istiyo elleri pır pır ediyo ama nasıl tutacağını bilemiyo

Canım bilinçliden kastın ne..benimkininde bilinçli yaptığını sanmıyorum eline ne deyse iç güdüsel olarak sıkıyo ve ne olsa ağzına götürüo zaten ama bilinçli yaptığını sanmıyorum

tatlım yani eline dişlik falan verdiğimde bilerek ağzına götürmüyor, öyle tesadüfi olarak yapıyor. bi de ona bişi uzattığımda elini uzatıp almıyor, tuttuğu nesneleri de bilinçsizce tutuyor, yani bi oyuncağı eline alıp bakma olayımz yok henüz

tatlım yani eline dişlik falan verdiğimde bilerek ağzına götürmüyor, öyle tesadüfi olarak yapıyor. bi de ona bişi uzattığımda elini uzatıp almıyor, tuttuğu nesneleri de bilinçsizce tutuyor, yani bi oyuncağı eline alıp bakma olayımz yok henüz

benimkide daha yapamıyo canım ve daha dün yan dönmeye başladı...bugünde yatırdım onu bir baktım tam tersine dönmüş yani başını koyduğum yerde ayaklarını buldum :)

Nette pahalı oluyo bazı şeyler ya ben mağazanın birinden 15 e aldım sevibebenin[/QUOT

hadi yaa, ben de sitelerde hep aynı fiyatı görünce normal fiyatıdır diye düşünmüştüm

benimkide öyle uzanıp tutamıyo...hiddetleniyo hareketleniyo ama elini uzatıp kavramayı daha akıl edemiyo

Nurşahcım seninki zaten bizimkilerden de küçük, sanırım 4. ayını bitiren bebeler yapıyo bu işleri,biraz daha sabredicezaklinialirimsmile

selam....
dün bahsetmiştik ya memeyi almama konusunu. ben gece uykulu iken kucağıma alıp bekliyorum. o zaman emiyor. ama şuan uyandı cin gibi tabi almıyor. mecbur mama vereceğim. sizler ne yapıyorsunuz.

Ay aman şükür kavuşturana!! BBizim kızın hey heyleri yine tepesinde bu aralar..KKyı açıyorum bi kaç bişey okuyorum, tam yazacak oluyorum, bizimki ağlayarak uyanıyor..
Şimdi de zor uyuttum bakalım ne kadar sürer.. Zaten sıcaktan doğru düzgün uyuyamıyo zavallım.. Evin içi 29 derece..

benimkide daha yapamıyo canım ve daha dün yan dönmeye başladı...bugünde yatırdım onu bir baktım tam tersine dönmüş yani başını koyduğum yerde ayaklarını buldum :)

Bizimki 9 gün sonra 5 aylık olcak. Son günlerde o kadar farketti ki hareketleri. Dediğin gibi yatağın bi tarafına yatırıyorum, bi kaç saat sonra bi bakıyorum diğer tarafa dönmüş..
Eline verdiğim şeyleri direk ağzına götürüyo. Bazen ağzını denk getiremiyo.. Ona da sinirleniyo falan.. laelaelaelaelae Alem yahu... sempatiksalakcinni

Benimkide bilinçli tutmuo çıngırak veriyorum eline deli gibi sallıyo ama bu nası bişe nası ses cıkıo umuru değil:)
dişlik veriyorum dişlik elinde gene parmağını emiyor. daha farkında değil anlicaanız:)
dönme olayıla yüzükoyundan sırtüstü dönüyor bazen. ama dier türlü tam dönecek korkuyor eli altında kalıyor bagırıyor:)
üff zor uyuttum şimdide uyanmıyor göğüslerim agrımaya başladı yaa :S 12:30 da uyudu 1 de uyandı çeyrek geçe uyandı uyuttum tekrar tekrar şimdide uyanmıyo
ellerini sarmayım sıcakta rahat uyusun dedim ama kıpır kıpır uyutmadı kendini bende incecik bişeyle sardım hafif. napim başka cık cık

selam....
dün bahsetmiştik ya memeyi almama konusunu. ben gece uykulu iken kucağıma alıp bekliyorum. o zaman emiyor. ama şuan uyandı cin gibi tabi almıyor. mecbur mama vereceğim. sizler ne yapıyorsunuz.

Bizimki de meme dışında hiç bişeyi almıyor.. Emzik emmiyor. Bi kaç sefer sütümü sağdım, biberona koydum. Emmedi bile..Hep meme hep meme..
Dİşleri de kaşınıyor bu aralar.. Bi de onun için emmek istiyor. Önceden 3,5- 4 saat duran bebek 3saat durmaz oldu..
Bugün itibariyle elma suyu ile ek gıdaya başladık.. İnşallah bu meme sevdasından vazgeçeriz..

Benimkide bilinçli tutmuo çıngırak veriyorum eline deli gibi sallıyo ama bu nası bişe nası ses cıkıo umuru değil:)
dişlik veriyorum dişlik elinde gene parmağını emiyor. daha farkında değil anlicaanız:)
dönme olayıla yüzükoyundan sırtüstü dönüyor bazen. ama dier türlü tam dönecek korkuyor eli altında kalıyor bagırıyor:)
üff zor uyuttum şimdide uyanmıyor göğüslerim agrımaya başladı yaa :S 12:30 da uyudu 1 de uyandı çeyrek geçe uyandı uyuttum tekrar tekrar şimdide uyanmıyo
ellerini sarmayım sıcakta rahat uyusun dedim ama kıpır kıpır uyutmadı kendini bende incecik bişeyle sardım hafif. napim başka cık cık

Böyle sıcakta tülbentle sarabilirsin cnm ,bunaltmaz.

Valla Ebrucum yoğurtta çok faydalıymış.Bizim dr. da sürekli olarak yoğurt yediriyor musun diye soruyor?

ya benimki ısralı o konuda ama gittiğimde soraağım...

4. aydan sonra mı başlattı cnm doktorunuz ek gıdalara?

benimki mamayla beslendiği için öyle oldu

kızlar bişiy daha sorcam.sizin kuzucuklar nesneleri bilinçli tutup ağzına götürebiliyorlarmı?

evet anım..ama emirhan 4,5 aylık oldu nrdeyse artık

herkese merhaba.
hadi geçmiş olsun canancım babanlarla yakınsanız bol bol götür bebeğini moral depolasın sevsin torununu.buarada doğum gününüz neoldu daha varmı yoksa?
-----ebru yoğurt büyük insana bile gaz yapar.doktor bana emzirdiğim için yeme demişti yeni yeni başadım yemeye
-----ay ebru ne insanlar varya inşallah hemen bir ev bulurda kurtulursun bu kadından.aslında çıkmayıp süründürüceksin ama neyse..
----------TOPRAK EŞıMı BıR HAFTADIR Bı KADIN RAHATSIZ EDıYO CEPTEN NODAN BULAMIYORUZ DAVA ETSEK HAKLARIMIZ NELER?

oğluş yüzüstü durumdayken sırtüstü dönebliyor ama tam tersini yapamıyor:)) şimdi ikidir sırtüstü dönüyor sonra tekrar yüzüstü dönemediği için sinirleniyor:)) resmen onu da başarmak için tekrar tekrar çabalıyor

Sırtüstüyken yüzüstü dönüyor, sonra ilerlemeye çalışıyor, ilerleyemeyince sinirlenip bağırıyor.
Yüzüstünden sırtüstüne de dönüyor kıpırdak, yuvarlanıp duruyor işte...
benim cadı tutuyor tuttuğunu doğruca ağzına götürüyor...sempatiksalakcinni
yüzüstü yatarken sırtüstü dönebiliyordu 2 ayından beri...sırtüstünden yüzüstü dönmek içinde kıvranıyordu...dün sabahtan beri çok rahat dönüyor artık..2 kere zorlandı yuvarlandı sinirlnedi bağırdı sızladı ama bir kaç denemeden sonra ototmatiğe bağladı yere yatırır yatırmaz yüzüstü dönüyor artıkkaydirigubbakcemile3
sürünür gibi ilerlemeye çalışıyor ama beceremiyor tabiiki sinirleniyor o da...guclubacismile

hasret 120 nolu fotona facete simla çağlar göler adlı vatandaşlar PıSLıK demiş kim bu densizler bacım.
-----doğan maşallah 15 gündür yaklaşık dönüyo maşallah diyimde nazar değmesin

X