- 13 Ağustos 2009
- 758
- 0
- 46
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.921
ne kadar kalabalığız böyleuzun zamandır böyle olmuyordu.....ya kızlar bizim kız tam bir gazman olduğu için ben hala gaz ilacına devam ediyorum:metsil.......bu kadar uzun süre bir yan etkisi olurmuki?siz kullanıyormusunuz başlarda kullandığımız gaz ilaçlarını..?
merhaba mart anneleri sizlere bir sorum olucak 2.5 aylık bir bebeğim var..mama ağırlıklı besleniyoruz annesütüde veriyorum ama malesef doyurucu değil..ve oğlum 2-2.5 saatte bir 120 cc mama içiyor..önce emziriyorum tabi..ne yaptıysam saat aralıkalrını uzatamadım...hatta bazen öyle oluyoki 120 cc içtikten 1 sa. kadar sonra yine mama istiyor.sizce bu normalmi..dr.a götürmelimiyim..çok iri bi bebekte değil..3570 gr doğdu ve 3250 ye düştü 2 aylıkkende 5500 kg dı..şimdiden teşekkür ederim
ne kadar kalabalığız böyleuzun zamandır böyle olmuyordu.....ya kızlar bizim kız tam bir gazman olduğu için ben hala gaz ilacına devam ediyorum:metsil.......bu kadar uzun süre bir yan etkisi olurmuki?siz kullanıyormusunuz başlarda kullandığımız gaz ilaçlarını..?
merhaba mart anneleri sizlere bir sorum olucak 2.5 aylık bir bebeğim var..mama ağırlıklı besleniyoruz annesütüde veriyorum ama malesef doyurucu değil..ve oğlum 2-2.5 saatte bir 120 cc mama içiyor..önce emziriyorum tabi..ne yaptıysam saat aralıkalrını uzatamadım...hatta bazen öyle oluyoki 120 cc içtikten 1 sa. kadar sonra yine mama istiyor.sizce bu normalmi..dr.a götürmelimiyim..çok iri bi bebekte değil..3570 gr doğdu ve 3250 ye düştü 2 aylıkkende 5500 kg dı..şimdiden teşekkür ederim
eralcim geçen hafta deneyim diye bıraktım 3gün ne çektik tekrar rayına oturana kadar...çok gazlı ya....ben de kendi çıkarmayı öğrensin istiyorum ama...........karnı sürekli hareket halinde gurul gurul sesler gelip duruyo doğduğundan berii.......
Bugün alışerişe çıkıcam, hava biraz serinlesin diye bekliyorum. oğluma mayo ve bikaç şort almam lazım. benim de ihtiyaçlarım var. bakalım Eymen beyle alabilecek myim bişey
herkese selam
yedirmesemmi artık ya..dün akşam üstü yedirdim..çokta seveek yiyiyor ama sonrası kabus...bütün geçe baçaklarımda salladım..sürekli ağlayarak uyandı...çıkarmaya çıkaramıyora gazını..zorlayıp duruyor kendini...
Valla Ebrucum yoğurtta çok faydalıymış.Bizim dr. da sürekli olarak yoğurt yediriyor musun diye soruyor?
Canım 2. ay kilosu benimkininde o kadardı gayet iyi 5500 ama benimki sadece anne sütü ile besleniyo sen bencede bir doktora götür yada sor çünkü mama ile besleniyo daha çokmerhaba mart anneleri sizlere bir sorum olucak 2.5 aylık bir bebeğim var..mama ağırlıklı besleniyoruz annesütüde veriyorum ama malesef doyurucu değil..ve oğlum 2-2.5 saatte bir 120 cc mama içiyor..önce emziriyorum tabi..ne yaptıysam saat aralıkalrını uzatamadım...hatta bazen öyle oluyoki 120 cc içtikten 1 sa. kadar sonra yine mama istiyor.sizce bu normalmi..dr.a götürmelimiyim..çok iri bi bebekte değil..3570 gr doğdu ve 3250 ye düştü 2 aylıkkende 5500 kg dı..şimdiden teşekkür ederim
Valla ben bugün yarın göndercem odasına...görüntülü telsiz aldım onu bir kurup sabitliyim yatağına gece yatırmaya başlıcam ...ablam 2. ayda yatırdı yatağına şimdi hiiiç yanlarına gelmiyo çok rahat ediyoSağol Nurşahcım. Sağı solu hiç belli olmuyor o nedenle ben en kötüsünü bekledim.
Canım senle ben okumayalım bunları :)) Ben iki göğsümü sağsam 100 ml zor çıkıyor.
:)) Esin çok ıkınıyor. O ıkınırken uyumak ne mümkün ama 1 yaşına kadar onu bizim odadan çıkaramam sanırım. Yer sıkıntısı bizdeki de.
bunu niye yazdın kiiiKonuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
yaz34, hndn82, elysion9, taburcu, silver5, beknur, laviniaebru+, gzdatk, mrl81, blackshadow, zeliş82, bosna, serapsenem, merlike, naysecik, tonur
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sevindim bende bir benimki bizle heralde diyordum.itiraf etmeliyim ki benimde hoşuma gidiyor nefesini duyarak uyumak pamuğumun:asigim:.
Maşallah canım oğluşunaaa
İnşallah canım 1 ay sonra yine gel dedi
Canım sen Kadıköy şifada doğum yaptın dimi oranın ssk ile anlaşması yokmuş istirahat paranı naptın merak ettim
canım doktor niye öyle önerdi
bende artık ayırmak istiyorum çünküüü
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sıkıntılı bizim oğlanlar burcu daralıyorlaralpte yayılarak yatacak beyefendi eli kolu rahat olacak.
canım şahsen biz 3ayı bitirdik...........hala emme aramız uzamadı...uyanıkken maksimum 2 saat duruyo,uyurken 4-5 saat duruyo.........anne sütü alıyo
kızlar bişiy daha sorcam.sizin kuzucuklar nesneleri bilinçli tutup ağzına götürebiliyorlarmı?
oğluş yüzüstü durumdayken sırtüstü dönebliyor ama tam tersini yapamıyor:)) şimdi ikidir sırtüstü dönüyor sonra tekrar yüzüstü dönemediği için sinirleniyor:)) resmen onu da başarmak için tekrar tekrar çabalıyor