- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.941
kızlar bişiy daha sorcam.sizin kuzucuklar nesneleri bilinçli tutup ağzına götürebiliyorlarmı?
yaaa hayır benim bızdığım yapamıyorbilmiyorumkismile ama buradan anladığım kadarıyla pek çok bebek yapıyor, benimki niye yapmıyor diye düşünüyorum ben de. Asya da mı yapmıyor?
Sırtüstüyken yüzüstü dönüyor, sonra ilerlemeye çalışıyor, ilerleyemeyince sinirlenip bağırıyor.
Yüzüstünden sırtüstüne de dönüyor kıpırdak, yuvarlanıp duruyor işte...
ben geçen hafta 22 tl'den almıştım emzirme önlüğünü bu hafta %25 indirim olmuşbilmiyorumkismile
Canım bilinçliden kastın ne..benimkininde bilinçli yaptığını sanmıyorum eline ne deyse iç güdüsel olarak sıkıyo ve ne olsa ağzına götürüo zaten ama bilinçli yaptığını sanmıyorum
benimkide öyle uzanıp tutamıyo...hiddetleniyo hareketleniyo ama elini uzatıp kavramayı daha akıl edemiyoyok meralcim asya da tutamıyo henüz.....uzatınca tutmak istiyo elleri pır pır ediyo ama nasıl tutacağını bilemiyo
tatlım yani eline dişlik falan verdiğimde bilerek ağzına götürmüyor, öyle tesadüfi olarak yapıyor. bi de ona bişi uzattığımda elini uzatıp almıyor, tuttuğu nesneleri de bilinçsizce tutuyor, yani bi oyuncağı eline alıp bakma olayımz yok henüz
Nette pahalı oluyo bazı şeyler ya ben mağazanın birinden 15 e aldım sevibebenin[/QUOT
hadi yaa, ben de sitelerde hep aynı fiyatı görünce normal fiyatıdır diye düşünmüştüm
benimkide öyle uzanıp tutamıyo...hiddetleniyo hareketleniyo ama elini uzatıp kavramayı daha akıl edemiyo
Nurşahcım seninki zaten bizimkilerden de küçük, sanırım 4. ayını bitiren bebeler yapıyo bu işleri,biraz daha sabredicezaklinialirimsmile
benimkide daha yapamıyo canım ve daha dün yan dönmeye başladı...bugünde yatırdım onu bir baktım tam tersine dönmüş yani başını koyduğum yerde ayaklarını buldum :)
selam....
dün bahsetmiştik ya memeyi almama konusunu. ben gece uykulu iken kucağıma alıp bekliyorum. o zaman emiyor. ama şuan uyandı cin gibi tabi almıyor. mecbur mama vereceğim. sizler ne yapıyorsunuz.
Benimkide bilinçli tutmuo çıngırak veriyorum eline deli gibi sallıyo ama bu nası bişe nası ses cıkıo umuru değil:)
dişlik veriyorum dişlik elinde gene parmağını emiyor. daha farkında değil anlicaanız:)
dönme olayıla yüzükoyundan sırtüstü dönüyor bazen. ama dier türlü tam dönecek korkuyor eli altında kalıyor bagırıyor:)
üff zor uyuttum şimdide uyanmıyor göğüslerim agrımaya başladı yaa :S 12:30 da uyudu 1 de uyandı çeyrek geçe uyandı uyuttum tekrar tekrar şimdide uyanmıyo
ellerini sarmayım sıcakta rahat uyusun dedim ama kıpır kıpır uyutmadı kendini bende incecik bişeyle sardım hafif. napim başka cık cık
Valla Ebrucum yoğurtta çok faydalıymış.Bizim dr. da sürekli olarak yoğurt yediriyor musun diye soruyor?
4. aydan sonra mı başlattı cnm doktorunuz ek gıdalara?
kızlar bişiy daha sorcam.sizin kuzucuklar nesneleri bilinçli tutup ağzına götürebiliyorlarmı?
oğluş yüzüstü durumdayken sırtüstü dönebliyor ama tam tersini yapamıyor:)) şimdi ikidir sırtüstü dönüyor sonra tekrar yüzüstü dönemediği için sinirleniyor:)) resmen onu da başarmak için tekrar tekrar çabalıyor
benim cadı tutuyor tuttuğunu doğruca ağzına götürüyor...sempatiksalakcinniSırtüstüyken yüzüstü dönüyor, sonra ilerlemeye çalışıyor, ilerleyemeyince sinirlenip bağırıyor.
Yüzüstünden sırtüstüne de dönüyor kıpırdak, yuvarlanıp duruyor işte...