2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet sadece annesütü veriyorum.biz ayda 600 600 gidfiyoruz 5600 üz şuan. azcık zayıfız yani. popo durmuo ki:) bakalım bu ay nolcak
bizimki dönmeye korkuo tam dönecekken geri gelio. yüzüstünden sırt üstü dönüodu onuda bıraktı bu aralar:)kafasına göre takılıo işte:)

evet canım karpuz gaz yapıyo ben artık yeni yeni yemeye başlıycam gazını kendi çıkarıyo çünki

Kendi gazını kendi çıkarıyo evet ama geçen akşam karpuz yedim, kızı emzirdim, gazını çıkardım, yattık... Yarım ssat sonra ağlayarak uyandı, kucağıma aldım, ağzından bi dAha gaz çıktı, yatırdım, bir saat sonra yine ağlayarak uyandı, yine kucağıma aldım, ağızdan bi gaz daha.. Sabaha karşı bağırsaklara indi de biz de rahatladık o da...
Bi daha karpuza tövbe ettim ben de..-tatlicadiarzu-

evet sadece annesütü veriyorum.biz ayda 600 600 gidfiyoruz 5600 üz şuan. azcık zayıfız yani. popo durmuo ki:) bakalım bu ay nolcak
bizimki dönmeye korkuo tam dönecekken geri gelio. yüzüstünden sırt üstü dönüodu onuda bıraktı bu aralar:)kafasına göre takılıo işte:)

olsun canımsağlıklı olsunda kilo önemli değil.şimdi doğan geçen ay 2 kiloya yakın aldı bende 6 kez vediğim mamayı dördeindirdim.millette diyo çocuğu niye aç bırakıyosun şişerse şişsin iyi oluyo diye sanki kilolu bebek sağlıklı bebek.herşeyin bir zamanı var birgün bibakmışın dönmüş. benimki biraz hareketlide ondan doğduğunda bile maşallah kafasını dimdik tutardı.
------ay yazgı bi bulsam yolucam anacımda işte kimdir nedir bilmiyoruzki

frambuaz bişey bidaha gündüz deneki gaz yapıp yapmadığını anlarsın.ben bulgur pilavı bile yemiyodum gaz yapcak diye geçen kuru fasulye yedim yaptı ama atlattık.öyle öyle azar azar başlıycam herşeyden yemeye

Kendi gazını kendi çıkarıyo evet ama geçen akşam karpuz yedim, kızı emzirdim, gazını çıkardım, yattık... Yarım ssat sonra ağlayarak uyandı, kucağıma aldım, ağzından bi dAha gaz çıktı, yatırdım, bir saat sonra yine ağlayarak uyandı, yine kucağıma aldım, ağızdan bi gaz daha.. Sabaha karşı bağırsaklara indi de biz de rahatladık o da...
Bi daha karpuza tövbe ettim ben de..-tatlicadiarzu-

Ya bişey sorcam karpuz size de gaz yapıyo mu kızlar??

karpuzun gaz yaptığını duymuştum.....ben de ilk başlarda yemiyodum ama benim kızım her şekilde gazlı olduğu için farketmiyo.....yiyorum artık

selam kızlar.. bebiklere salıncak aldınız mı? bana hangi markayı ve nasıl bişey önerirsiniz ? oğlumu gündüz oyalamak biraz zor oluyo da :)

selam kızlar.. bebiklere salıncak aldınız mı? bana hangi markayı ve nasıl bişey önerirsiniz ? oğlumu gündüz oyalamak biraz zor oluyo da :)

Ben almadım. Bizimki şimdi de yattığı yerden doğrulmaya çalışıyo.. Zaten hareketliydi..ama almayı düşündüğüm aralar Fisher Price Akvaryum salıncağı epey aklıma yatmıştı. Burda kullanan arkadaşlar da vardı. 1yaşına kadar kullanılabiliyo..

canım alıcaksan kullanışlı bişeyker al portatif heryere götürücen bişey alışırsa hep ister çünkü selkiede vardı güzel bişey.bi tanıdığım var çocuğu alıştırmışlar kundakta sallamaya çocuk nerde olursa olsun kundakta sallamadan uyumuyo.

Ben almadım. Bizimki şimdi de yattığı yerden doğrulmaya çalışıyo.. Zaten hareketliydi..ama almayı düşündüğüm aralar Fisher Price Akvaryum salıncağı epey aklıma yatmıştı. Burda kullanan arkadaşlar da vardı. 1yaşına kadar kullanılabiliyo..

canım bende baktım ona netten ama kilo olarak 9 kg a kadar dio ben mi yanlış gördüm yoksa :S emir şimdiden 8 kilo çok kullanamaz die vazgeçtim bende.. bir yaşına kadar kullanılıyosa güzel bişi düşünebilirim... benim oğlum çok kucakçı oldu bugünlerde çok hareketliler evet :) almak istememin diğer sebebide oğlum sallayarak uyumaya alıştı ve hiçbiryere gidemiyorum kalmaya.. anneme kızkardeşime falan gitmek istiyorum salıncak alırsam yanımda götürür rahat ederim die düşünüyorum :)

Merhaba kızlar, dün doktor konrolümüz vardı, benim oğlum anne sütü ve az da olsa ek olarak mamayla besleniyor, mamayı biraz arttırdığımı söyleyince kesinlikle arttırmamamı, ne kadar verirsem o kadar yiyeceğini ve midesinin büyüyeceğini, gereksiz yere kilolu bebek olacağını söyledi, 150-180 cc veren arkadaşlar bilin istedim, bir de mevsim meyvelerinden vermeye başladığımı söyledğimde 6 aydan önce önermediğini sadece ara ara tattırmamı ve onun da 1 kahve fincanını geçmemesi gerektiğini söyledi.Öyle deyince yoğurtta vereyim mi diyemedim tabi, isteyen dikkate alsın.

canım alıcaksan kullanışlı bişeyker al portatif heryere götürücen bişey alışırsa hep ister çünkü selkiede vardı güzel bişey.bi tanıdığım var çocuğu alıştırmışlar kundakta sallamaya çocuk nerde olursa olsun kundakta sallamadan uyumuyo.

bende taşınabilir bişi almak istiyorum canımm.. yatılı misafirliğe gitmek istiyorum çok sıkıldım :)

Merhaba kızlar, dün doktor konrolümüz vardı, benim oğlum anne sütü ve az da olsa ek olarak mamayla besleniyor, mamayı biraz arttırdığımı söyleyince kesinlikle arttırmamamı, ne kadar verirsem o kadar yiyeceğini ve midesinin büyüyeceğini, gereksiz yere kilolu bebek olacağını söyledi, 150-180 cc veren arkadaşlar bilin istedim, bir de mevsim meyvelerinden vermeye başladığımı söyledğimde 6 aydan önce önermediğini sadece ara ara tattırmamı ve onun da 1 kahve fincanını geçmemesi gerektiğini söyledi.Öyle deyince yoğurtta vereyim mi diyemedim tabi, isteyen dikkate alsın.

bizim dr da bekletiyo 6. aya kadar.. ama tattırmak istiosan çay kaşığı ile tattr meyvelerden dedi oda benim ısrarım ve hevesim yüzünden :) yourt falan vermedim hala bikaç meyveyi tattırdım.. mamayıda gece uyumadan önce bir defa veriorum 90 yada 120 ml en fazla rahat uyusun die.. mamadan sora emiyo emerken uyuyo zaten :)

teyzeleri atayı ve beni özlememiş ve merak etmemiş öyle görünüyo 2 kere yazı yazdım ikisiylede ilgilenen yorum yapan olmamış çok üzüldük valla :KK43:

Nette pahalı oluyo bazı şeyler ya ben mağazanın birinden 15 e aldım sevibebenin[/QUOT

hadi yaa, ben de sitelerde hep aynı fiyatı görünce normal fiyatıdır diye düşünmüştüm

Nurşahcım seninki zaten bizimkilerden de küçük, sanırım 4. ayını bitiren bebeler yapıyo bu işleri,biraz daha sabredicezaklinialirimsmile
bizimki 33ayını doldurduktan sonra zorla tutmaya başladısempatiksalakcinni 3 ayını 1 hafta geçtikten sonra eline geçen herşey,i tutup aüğzına götürmeye başladı.. 3,5aylıktan beride uzattığım şeyleri alıp ağzına götürüyor, bilinçli tutuyor herşeyi.. 15gündür çıngırağını tutup sallıyor..
hasret 120 nolu fotona facete simla çağlar göler adlı vatandaşlar PİSLİK demiş kim bu densizler bacım.
-----doğan maşallah 15 gündür yaklaşık dönüyo maşallah diyimde nazar değmesin
cnm o benim çocukluk arkadaşım en yakınım,okuldan sıra arkadaşım, nikah şahidim kısacası kardeşim gibiolumunekankayizsmile kıskanmışta zcık onsuz gezmelerdeyiz die:))
Ya bişey sorcam karpuz size de gaz yapıyo mu kızlar??
yok anam yok bana hiç bişi gaz yapmıosempatiksalakcinni pazar günü plajda bi miller bira içtim o akşam kızım hafiften gazlandı:kedi: ama kolada içmiştimsempatiksalakcinni

beslenme aralarını bir düzene almak lazım sadece mama ile besleniyosa 180cc içmeli ama anneyide emiyosa 120cc yeter.
bende taşınabilir bişi almak istiyorum canımm.. yatılı misafirliğe gitmek istiyorum çok sıkıldım :)

istediğin gibi bişey bulursun inşallah bizimkide kucak delisi ama uykusuda çok geldimi uyur kalır allahtan o huyu iyi biyere gidince gezerken uyuyup kalıyo evde sallamakla tabii

bizimki 33ayını doldurduktan sonra zorla tutmaya başladısempatiksalakcinni 3 ayını 1 hafta geçtikten sonra eline geçen herşey,i tutup aüğzına götürmeye başladı.. 3,5aylıktan beride uzattığım şeyleri alıp ağzına götürüyor, bilinçli tutuyor herşeyi.. 15gündür çıngırağını tutup sallıyor..

cnm o benim çocukluk arkadaşım en yakınım,okuldan sıra arkadaşım, nikah şahidim kısacası kardeşim gibiolumunekankayizsmile kıskanmışta zcık onsuz gezmelerdeyiz die:))

yok anam yok bana hiç bişi gaz yapmıosempatiksalakcinni pazar günü plajda bi miller bira içtim o akşam kızım hafiften gazlandı:kedi: ama kolada içmiştimsempatiksalakcinni
---pardon ozaman ben yanlış anladım sory..
-----şebnem sen nezaman msj yazdında cvp yazmadık yaa inan görmedim resim ekliycen hani nerde resim

X