2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öznur ne yaptı aceba kızlar.işe başlayacaktı pzt...yoğun herhalde.yok epeydir.......

işe başlayınca gerçekten çok yoğun oluyor insan.ev ,iş,bebek falan derken bi bakıyorsun gün bitmiş.bana artık günler yetmiyordu yani.neyseki tatile girdik bugün.o da yoğunluktan giremiyordur bence

sağol handancım.hazırladığımız avrupa projesi ulusal ajansta onaylanmış.avrupaya açılıyoruz.........hihoyyyt

sağol handancım.hazırladığımız avrupa projesi ulusal ajansta onaylanmış.avrupaya açılıyoruz.........hihoyyyt

aa çok güzel canım. ben öyle bikaç tane projenin koordintörlüğünü yaptım.litvanyaya eğitime falan gitmiştim,hala görüştüğüm biçok arkadaşım var avrupadan.avrupa birliği projeleri konusunda baya tecrübeliyim hatta kendi yazdığım ve onaylanan bi projem bile var.çok iyi oluyor insan kendini çok geliştiriyor bu sayede.ama ben maalesef bu sıralar ara vermek zorunda kaldım malum kızım bütün vaktimi alıyor.inş kızım biraz kendini toparlayınca tekrar uğraşcam.senin adına çok sevindim canım

çok sagolun kızlar valla burası olmazsa ben evde kafayı yerim,düşünmekten :enbuyukkk::enbuyukkk:-tatlicadiarzu-

yok canım almadı mamayı milumil denemeyi düşündüm ama memeden kesilmesinden korkuyorum. bu 1 ay da böyle idare edelim sonra ek gıdaya başlayayım en iyisi diyorum

Benim oğlum da ilk başta Aptamil Comformil i sevmemişti ama 4-5 denemeden sonra alıştı, Milumil içindeki tatlandırıcıdan dolayı tüm bebekler tarafından seviliyor ama hem doktorlar önermiyor hem de memeyi bırakması çok muhtemel, bence Comformil i bir kaç kere dene derim. Gündüz içmiyorsa gece uyurken vermeyi dene o zaman farketmeden içiyor bebekler en azından o sırada sütün birikir.

herkese merhaba annemler geldi yayldan şöyle bir bakıp çıkıcam.bağışık yaptı bende burası illa giricem bir bakıcam.
NıMET bozma moralini canım denersin olmadı hasretin dediği gibi pirinç unu falan verirsin bak nasıl kilo alıyo ozaman.
ESRıNCıM canım inşallah şu müdür insafa gelirde sana birazdaha zaman ayırır hemen moralini bozma bak sütün iyicene gidicek ölümyokya bunun ucunda enazından kızıma bakıcak birini buluncaya kadar beni idare edin dersin.
ben resim gönderemiyorumyaaa faceten alırsın hanifecim zaten oğluşla resim yok pcde format atmıştım akşam çekinip eklerim face.
CANAN 6-7. aylarda ET çorbalara kıyma olarak karıştırılarak verilir.8.ayda köfte yedirebilirsin.geçen sormuşsun cvplıyayım dedim.
-----hasret kız fıstık gibim çıkmışınız kızınlan.valla kızı süsleyip püsleyip koyuyon resimlerini rekabet yaratıyon olmazki canımmmm oğlum kıskanıyo bak

-----meral ben SMıLAC veriyorum anne sütüne en yakın mamaymış eczanelerde bulursun.istersen araştır internetten hakında herkes çok iyi şeyler söylüyo

bugün oğluşla oynaşmaktan size yazamıyorum. çok şükür keyfi yerinde, böyle keyifli olup gülücükler saçtığı zaman onu hiç bırakasım gelmiyorzemuszemus

-----meral ben SMİLAC veriyorum anne sütüne en yakın mamaymış eczanelerde bulursun.istersen araştır internetten hakında herkes çok iyi şeyler söylüyo

sağolun kızlar, önerilerinizi dikkate alıcamma.s

bayanssulusmile tmm işte oğluşa gelinler sıra sıra seç beğen al:)

ne desem bilmiyorum benim kızımda unutma dönemleri oldu reddetti memeyi aç aç ağlayarak uyudu uyanınca zoraki emzirdim we normale döndü.. bilmiorum ki canım her bebek emme reflexiyle doğar.. memeyi unutturmamak bence annenin elinde.. hatta bnce demiyim bütün doktor wwe uzmanlarda bu görüşte.. ama senin bebek zatti huysuz bide emmezse çok zor olur senin için o yüzden şartları zorlamalısın keşke bakabilecek biri olsa.. inşallah düzgün birini bulabilirsin eğer izin olayını kabul etmezlerse..
bir de ne zamn ew taksidin bitiyor? kaç sene yaptınız ki wadeyi?

sen baya tecrübeliymişsin canım.biz ilk kez yaptık baya zorlandık........

ben çıkıyım babamlar torunları özlemiş bidahaki buluşmayı önceden haber verinde belkim atlar uçağa gelirim.
-------ya hakkatten öznur kayıp nerelerde bu kız

sen baya tecrübeliymişsin canım.biz ilk kez yaptık baya zorlandık........

evet çok fazla prosedürü var ve proje bittikten sonra bile devam ediyor bu prosedürler.o yüzden dikkatli olun ve projeye dair yaptığınız bütün harcamaların faturalarını saklayın.çünkü ulusal ajans daha sonra bu belgeleri istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…