2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Meme ile kavga eden bir tane de bende var.Zaten doğduğu günden beri sağ göğsümü emmiyor, solu da artık damaklarıyla ısırmaya başladı, sağ göğsümü doğduğundan beri sağıyorum süt bitmesin diye ama artık 25 cc lere düştüğü için mama da veriyorum mecburen, sol göğsümü emerken de 5 dakika sonra ya ısırıyor ya kafasını çeviriyor ya ağlamaya başlıyor zorlayınca, sürekli 6 ay bari emse diye yalvarıyorum Allah'a :sinifsinif:

ya evet ya bu sorun bende de var.benimki de sağı emip solu emmiyor.sağı da bi ağzına alıyor bi bırakıyor geri alıyor resmen oynuyor.dediğin gibi zorlayınca da basıyor çığlığı,gözünden yaş gelene kadar ağlıyor.benim kız zaten anne sütü ve mama ile besleniyor.her acıktığında önce emzirip sonra mama veriyorum.ama bu aralar memeyle resmen kavga ediyor.çok korkuyorum tamamen bırakacak diye

aynen bende de var o sorundan Arda'da Ceylin İpek gibi solu emmiyor günde 1 kere verebiliyorum ancak solu, artık süt gelmiyor gerçi benim sorun belli çözümünü de buldum ama biraz geç buldum ne yazık ki sorun göğüs ucunun küçük olması çözüm silikon göğüs koruyucu sağın ucu biraz çıktığı için emiyo ama yine de bazen emmek istemiyo ve aynen dediğiniz gibi bas bas bağırıyo öyle ki sesini duyan çocuğa bişey yapıyorum sanar
ama yine de sütüm yetiyor sanırsam bakalım pzt belli olacak 4. ay aşımız var kilosuna da bakılacak inşallah normal almıştır

[/QUOTE]

Haklısın canım takmıcam kafamaççç

EFTEL geçenlerde senin sütün azalmıştı. ne yaptın. şimdi nasıl. benimde azaldı. öyle şiş şiş olmuyor 2 gündür.

İyi de artık göğüslerin ilk zamanlar gibi şiş şiş olmayacağı ama bu süt omadığı anlamına gelmediğini okumuştum.

inşallah senin istediğin şekilde sonuçlanır ama yine de en hayırlısı neyse o olsun bazen bize göre hayırlı olan şeyler aslında öyle olmayabiliyo sakın sıkma canını

Sağolun kızlar.

Evin senedi 3,5 sene idi. 2,5 senesi bitti, 1 senesi kaldı.

Çok zor ya Allah kimseye yaşatmasın diyip duruyorum. Emzirmek nasıl basit bir şey gibi görünüyor. Okuduklarımdan öyle sanırdım. Bebek emer süt gelir hiç bir yerde emzirme sorunlarından ve çözümlerinden bahsetmiyor.

[.yaw bişi sorcam yagmur un yastıgı başının altı göl olmuş terden resmen daire cizmiş başının teri..niyeki ateşide yok ama öksürügü var ara ara..ilaclarınıda kullanıorum..[/B]

ay sinirlerim gerildi.eşimin babaannesi geldi.zile bastı aşağıdan.kameradan gördüm...açmadım kapıyı.ısrarla 7-8 kez zile bastı.olmadı kapıcıya basmış açtırmış kapıyı.yukarı gelince açmak zorunda kaldım...hiç sevmem kendini.zamanın da kayınvalideme çok kötülükler yapmış.anlatsam destan olur...kayınvalidem hiç değer vermez ona.öz de değil üvey babaanne.....şu anki evimiz ona yakın.1 sene oldu biz taşınalı...iyiki yakınlaştık canı sıkıldıkça geliyo,geldimi de oturuyo akşama kadar....anlatıyo da anlatıyo...of gitti şükür az evvel.....

handancım biz de bu prosedür işlerinden korkuyoruz işte.........acemiyiz.senden yardım alırım artık.........

Nihan Sena kaka yapmış bugün ben okuldayken....21-27-ve bugün ayın 1inde...15 günden 6 güne şimdi 4 güne düştü...bu ara çok düzenli veremedim şurupları sanırım ek gıdaya başlamam işe yaradı cidden:lepi:

ayy sevindim walla, darısı bizimkine

eee hanımlar fotoğraf bekliyorum biraz acele edelim...
yollayanlar
yaz34
zeliş82
eftel
kuju25
miges
hndn82

haftaya yola çıkıcam cuma cumartesi yollayın ilk fırsatta halledeyim.

hanifeturkyilmaz@gmail.com

e ben sana dün mail attım, ben niye yokum burda?

yaa evdeki dijital tartıda ölçtüğüm kadarıyla Eymen 11 günde 50gr almış( ufff bi şekilde mama vermek zorundayım bu velede artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…