- 28 Aralık 2009
- 2.980
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.401
Hangisi hasret, yazdığını kaçırdım herhalde. Sormayın iyice göçtü moralim. Bizde maaşlar ayın ilk günü çalışacağın ayın ki önceden yatar. Şimdi bana yatması lazımdı ama yatmamış. İdari mali işler müdürle konuş dedi, müdür toplantıdaymış. Sanırım bu kötü haber. Ağlayamıyorum bile çok sinirim bozuldu.
Meme ile kavga eden bir tane de bende var.Zaten doğduğu günden beri sağ göğsümü emmiyor, solu da artık damaklarıyla ısırmaya başladı, sağ göğsümü doğduğundan beri sağıyorum süt bitmesin diye ama artık 25 cc lere düştüğü için mama da veriyorum mecburen, sol göğsümü emerken de 5 dakika sonra ya ısırıyor ya kafasını çeviriyor ya ağlamaya başlıyor zorlayınca, sürekli 6 ay bari emse diye yalvarıyorum Allah'a :sinifsinif:
Meme ile kavga eden bir tane de bende var.Zaten doğduğu günden beri sağ göğsümü emmiyor, solu da artık damaklarıyla ısırmaya başladı, sağ göğsümü doğduğundan beri sağıyorum süt bitmesin diye ama artık 25 cc lere düştüğü için mama da veriyorum mecburen, sol göğsümü emerken de 5 dakika sonra ya ısırıyor ya kafasını çeviriyor ya ağlamaya başlıyor zorlayınca, sürekli 6 ay bari emse diye yalvarıyorum Allah'a :sinifsinif:
ya evet ya bu sorun bende de var.benimki de sağı emip solu emmiyor.sağı da bi ağzına alıyor bi bırakıyor geri alıyor resmen oynuyor.dediğin gibi zorlayınca da basıyor çığlığı,gözünden yaş gelene kadar ağlıyor.benim kız zaten anne sütü ve mama ile besleniyor.her acıktığında önce emzirip sonra mama veriyorum.ama bu aralar memeyle resmen kavga ediyor.çok korkuyorum tamamen bırakacak diye
[/QUOTE]
evet hemşirede öyle dedi 1 hafta daha beliyelim dedi,inşallah cnm beni üzmez saat başı memede koklayıp koklayıp bırakıyo
ya inşallah iznini devam ettiri sen diyodun ya paralı izin diye belki onun için yatırmışlardır..
sıkma kendini bu kadar emzirecegin varsa bile emziremesin sonra allah korusun..herşeyi oluruna bırak..
EFTEL geçenlerde senin sütün azalmıştı. ne yaptın. şimdi nasıl. benimde azaldı. öyle şiş şiş olmuyor 2 gündür.
inşallah senin istediğin şekilde sonuçlanır ama yine de en hayırlısı neyse o olsun bazen bize göre hayırlı olan şeyler aslında öyle olmayabiliyo sakın sıkma canını
selam kızlar.
taburcu canım inş herşeyin hayırlısı olur senin için
ebrucum sana da kolay gelsin ve yağmura da geçmiş olsun.dikkat et ağır seyler kaldırma canım.
eftel sen de sıkma canını hemen olcayın dediği gibi bi hafta az bi hafta çok kilo alabiliyorlar.bu hafta da bakarsın ona göre doktor karar verir zaten mamaya başlamaya.
olcay canım herkes sana hayırlı olsun demiş ama inan geçmişi çok okuyamadım canım malum ben bugün tatile başladım ancak biraz bakabildim geçmişe.konu her neyse hakkında hayırlısı olsun.
Nimetcim inşallah bu hafta daha çok kilo almış olur canım Efe bey, moralini yüksek tutmaya çalış ki sütün artsın. zaten bu ayın sonunda ek gıdalara başlayabiliriz. az kilo aldığını görürsen öyle yaparsın cnm
Esrin canım sen de aynı şekilde bozma moralini, inşallah sana anlayış gösterirler cnm. yok işe başlaman gerekecekse de inş. çok iyi bir bakıcıya denk gelirsin cnm
herkese merhaba annemler geldi yayldan şöyle bir bakıp çıkıcam.bağışık yaptı bende burası illa giricem bir bakıcam.
NİMET bozma moralini canım denersin olmadı hasretin dediği gibi pirinç unu falan verirsin bak nasıl kilo alıyo ozaman.
ESRİNCİM canım inşallah şu müdür insafa gelirde sana birazdaha zaman ayırır hemen moralini bozma bak sütün iyicene gidicek ölümyokya bunun ucunda enazından kızıma bakıcak birini buluncaya kadar beni idare edin dersin.
ben resim gönderemiyorumyaaa faceten alırsın hanifecim zaten oğluşla resim yok pcde format atmıştım akşam çekinip eklerim face.
CANAN 6-7. aylarda ET çorbalara kıyma olarak karıştırılarak verilir.8.ayda köfte yedirebilirsin.geçen sormuşsun cvplıyayım dedim.
-----hasret kız fıstık gibim çıkmışınız kızınlan.valla kızı süsleyip püsleyip koyuyon resimlerini rekabet yaratıyon olmazki canımmmm oğlum kıskanıyo bak
bayanssulusmile tmm işte oğluşa gelinler sıra sıra seç beğen al:)
ne desem bilmiyorum benim kızımda unutma dönemleri oldu reddetti memeyi aç aç ağlayarak uyudu uyanınca zoraki emzirdim we normale döndü.. bilmiorum ki canım her bebek emme reflexiyle doğar.. memeyi unutturmamak bence annenin elinde.. hatta bnce demiyim bütün doktor wwe uzmanlarda bu görüşte.. ama senin bebek zatti huysuz bide emmezse çok zor olur senin için o yüzden şartları zorlamalısın keşke bakabilecek biri olsa.. inşallah düzgün birini bulabilirsin eğer izin olayını kabul etmezlerse..
bir de ne zamn ew taksidin bitiyor? kaç sene yaptınız ki wadeyi?
evet çok fazla prosedürü var ve proje bittikten sonra bile devam ediyor bu prosedürler.o yüzden dikkatli olun ve projeye dair yaptığınız bütün harcamaların faturalarını saklayın.çünkü ulusal ajans daha sonra bu belgeleri istiyor.
[.yaw bişi sorcam yagmur un yastıgı başının altı göl olmuş terden resmen daire cizmiş başının teri..niyeki ateşide yok ama öksürügü var ara ara..ilaclarınıda kullanıorum..[/B]
hanife yolladım fotomuzu face den.aldın mı?
hayır canım...mesaj mı attın?gelmemiş...
allah allah nasıl olur.sabah 3 resim mesaj attım
üzgünüm canım gelmemiş...albüm yap istersen ben ordan kopyalayım sonra silersin:)
Nihan Sena kaka yapmış bugün ben okuldayken....21-27-ve bugün ayın 1inde...15 günden 6 güne şimdi 4 güne düştü...bu ara çok düzenli veremedim şurupları sanırım ek gıdaya başlamam işe yaradı cidden:lepi:
eee hanımlar fotoğraf bekliyorum biraz acele edelim...
yollayanlar
yaz34
zeliş82
eftel
kuju25
miges
hndn82
haftaya yola çıkıcam cuma cumartesi yollayın ilk fırsatta halledeyim.
hanifeturkyilmaz@gmail.com
ayy sevindim walla, darısı bizimkine
e ben sana dün mail attım, ben niye yokum burda?
sağol canımopuyorumnanaktan amin inşallah...
pardon şekerim sen de varsın aldım fotoları...ayrıca liste yaptım karışmasın diye oraya yazmamışım seni...şimdi ekledim...olumunekankayizsmile
hadi gözün aydın hanifecim.şuna bak kakaları bile değerlikaydirigubbakcemile3