- 8 Temmuz 2009
- 2.534
- 12
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.421
hadi gözün aydın hanifecim.şuna bak kakaları bile değerlikaydirigubbakcemile3
walla olcaycım bi değerli ki sorma, ben de hergün acaba bugün yapar mı ki diye bekler oldum
ne için yollanıyordu cnm ben kaçırmışım bilmiyorumkismileeee hanımlar fotoğraf bekliyorum biraz acele edelim...
yollayanlar
yaz34
zeliş82
eftel
kuju25
miges
hndn82
haftaya yola çıkıcam cuma cumartesi yollayın ilk fırsatta halledeyim.
hanifeturkyilmaz@gmail.com
ne için yollanıyordu cnm ben kaçırmışım bilmiyorumkismile
kakalr altın gibi degerli al işte ptesiden beri ege yapmıyo yine....
bu arada tatil yapmak istiyorum plaja götürsek egeyi rüzgarlı olursa yada cok sıcak olursa die korkuyorum cünkü cok evhamlıyım
walla olcaycım bi değerli ki sorma, ben de hergün acaba bugün yapar mı ki diye bekler oldum
nişanlıyken görümcemin kızı kakasını yapmıyomuş kaç gündür.telefon açmışlardı ta maraştan sena kakasını yaptı diye kayınvalidemlere.evde bir bayram havası olduki sorma gitsin.çok garibime gitmişti o zaman kakaya da sevinilir mi diye.insan başına gelince anlıyo işte.........yaaa kaka bekçileri...bayram havası var evde...sempatiksalakcinni
o da sağlık göstergesi sonuçta...
[.yaw bişi sorcam yagmur un yastıgı başının altı göl olmuş terden resmen daire cizmiş başının teri..niyeki ateşide yok ama öksürügü var ara ara..ilaclarınıda kullanıorum..[/B]
yaa evdeki dijital tartıda ölçtüğüm kadarıyla Eymen 11 günde 50gr almış( ufff bi şekilde mama vermek zorundayım bu velede artık
nişanlıyken görümcemin kızı kakasını yapmıyomuş kaç gündür.telefon açmışlardı ta maraştan sena kakasını yaptı diye kayınvalidemlere.evde bir bayram havası olduki sorma gitsin.çok garibime gitmişti o zaman kakaya da sevinilir mi diye.insan başına gelince anlıyo işte.........
Genelde başlarından terliyorlar benim yiğenimin sırıl sıklam olurdu 5., 6. ayına kadar öyeydi diye hatırlıyorum.
Meral evde düzenli tartmıyorsan, bir önceki ölçümü o tartıyla almadıysan sakın dikkate alma çünkü çok farkediyor. Tartıların kalibrasyonu farklı oluyor.
Mamaya başlama kararınıda doktor versin 1 haftalık ölçümle karar verilmiyor en az iki haft takip ediyorlar.
canım Meral söylemiş ama tekrarlayayımsempatiksalakcinni
ne için yollanıyordu cnm ben kaçırmışım bilmiyorumkismile
nişanlıyken görümcemin kızı kakasını yapmıyomuş kaç gündür.telefon açmışlardı ta maraştan sena kakasını yaptı diye kayınvalidemlere.evde bir bayram havası olduki sorma gitsin.çok garibime gitmişti o zaman kakaya da sevinilir mi diye.insan başına gelince anlıyo işte.........
ne güzel ya bitmiş sayılır 1 sene idare edemezmi kocan tek başınaCADIARZUozamn ceriştende doğan beye ;:1rolleyes:bayanssulusmile tmm işte oğluşa gelinler sıra sıra seç beğen al:)
yanlış anladın kıız.kızı biz alalım başkaları görüpte beğenir elden kaçırmayalım yaniiii demek istedik.oğlumdan helin ceren hanıma a.s.
[/B][/SIZE][/COLOR]
Haklısın canım takmıcam kafamaççç
İyi de artık göğüslerin ilk zamanlar gibi şiş şiş olmayacağı ama bu süt omadığı anlamına gelmediğini okumuştum.
Sağolun kızlar.
Evin senedi 3,5 sene idi. 2,5 senesi bitti, 1 senesi kaldı.
Çok zor ya Allah kimseye yaşatmasın diyip duruyorum. Emzirmek nasıl basit bir şey gibi görünüyor. Okuduklarımdan öyle sanırdım. Bebek emer süt gelir hiç bir yerde emzirme sorunlarından ve çözümlerinden bahsetmiyor.
meral mamaya baslama yaw cok sıkıntısı yoksa
şu anda kaç kilo meral oğluş?
ne güzel ya bitmiş sayılır 1 sene idare edemezmi kocan tek başınaCADIARZU
işte bizde bir ew alıp en fazla 2,3 yıl kredi ödemek istiyorum öyle 10 yıl falan hiç gözüm kesmiomafoldumben tabi bizim alacağımız ew en az 100bin nasıl olacaksa az kredi artık
Sümeyra nerelerdesin bakiim? niye sesin çıkmıyor??
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hep aynı tartıyla ölçüyorum cnm.zaten geçen kontrolde doktorumuz ya sütünü arttırmanın çaresini bul ya da günde 1-2 kez mama takviyesi yap demişti. ama ne sütümü arttırabildim, ne de mamayı kabul ettirebildim bu inatçı oğluşa
ne güzel ya bitmiş sayılır 1 sene idare edemezmi kocan tek başınaCADIARZU
işte bizde bir ew alıp en fazla 2,3 yıl kredi ödemek istiyorum öyle 10 yıl falan hiç gözüm kesmiomafoldumben tabi bizim alacağımız ew en az 100bin nasıl olacaksa az kredi artık
....
100.000 mi dedin?? buralarda 100.000'e ev bulamazsın ki:sm_confused: en az 150.000'i gözden çıkarman lazım. o da anca 2 odalı oreta halli bi ev içinbenneyaptımki
kızlar iyi akşamlar malum yarın yolculuk var sabah erkenden yola çıkıcaz serinde gidelim diye bugün hiç giremedim çok işim vardı toparlandım görseniz sanki yıllık gidiyorum bizim eşyalar bi küçük valize sığdı serhanın birçok eşyasını almak zorundayım topla topla bitmiyo hepside gerekli şeyler arabada yer kalmadı valla
neyse 25 gün kadar yokum nete giremem de sanırım hepinizi çok özliycem kendinize ve meleklerinize çok iyi bakın çok öpüyorum canlarım sizi seviyorum Allah'ın izni ile 25 gün sonra görüşürüz :1hugpuyorumnanaktan