Canım bize çocuk sahibi olamayacağımız söylenmişti. İlla tedavi gerekiyormuş. Tedavi olmadna mümkün değil denmişti. Bizde ev almıştık tedaviye ayıracak paramız yoktu, tedaviyi evin ödemesi bitsin o zaman yapalım dedik ama bir sene sonra ben kendiliğinden hamile kaldım. Planlı bir bebek değildi. Gerçi rabbim ben bir şeyi planlasamda o planları dağıtır. Ablamdaysa ta tersi ablam planlar ve Rabbim ona öyle verir. Çocuğu şu sene yapcam, şu sene ABD'ye yerleşeceğim, şu zaman şunu alacağım der yaşamı öyle gider. Pazartesi müdürüm çağırdı, gelsin konuşalım izin veremem demiş. Bizde maaşlar önceden yatar çalışmadığın ayın parasını alırsın bana yatmamış. Kafamdan kuruyorum olmuyor seni çıkırıyoruz diyecek galiba dedim şimdi muhasebe aradı yarın yatıracağız dedi. Yarın ben de sgk'ya gideceğim. Esin'i kanguruya koyup giderim de inşallah uzun sürmez orada nerede emziririm? Bizim kız 2 saatte bir emiyor. Pazartesi de iş yerine götüreceğim, Esin'i görsün de öyle desin gel işe başla diye. Başla derse en azından 1 hafta daha verin birini bulayım diyeceğim.