- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.361
bizim haydutta emmiyo yine maalesef bizim kontrolde yarın bakalım ne dicek doktorgünaydın kızlar bizim bugün kio takibi vardı, bir haftada 70 gr almış yavrum. çok az dedi:
1 hafta daha baaklım olmazsa mama veya başka şeyler öneririm. sırf çocuguna ayır zamanını dedi,
ayırayımda emmiyoki fazla offf moralim sıfır oldu..
anlamadım nasıl yani bitti demişin maaşı yatırcaklar demişinnn?Sorma Nurşah ya müdürümü de aradım çok soğuk konuştu PAzartesi konuşuruz dedi bitti ama maaşımı yarın alacakmışım.
Ebru kendi derdimle öyle meşgulüm ki ne kolay gelsin ne hayırlı taşınmalar dedim. Ne olur kimse kusura bakmasın okuyorum okuduğum bile aklımda kalmıyor. Bakıcı bulma derdi, Esin'in mızmızlığı, ekonomik sıkıntıların hesapları vs derken kafayı sıyırdım. Yalnızlık zor Allah kimseyi yalnız bırakmasın herkese destek olacak birini versin. Bazen Rabbim biri gelsin 30 dk oyalasın bende oturayım diyorum ama maalesef. Allah dağına göre kar verirmiş. Ne ev işi, ne yemek yapıyorum. Zavallı kocam gelip o bize hazırlıyor. Gerçi Esin'le hiç biri mümkün değil.
Aslı kim?
Hasret Allah razı olsun, getir bakarım diyorsun ya nasıl bir teselli. Müdürüme demiştim kendi gözüyle görsün benim bırakacak kimsem yok.
YA MERALCİM İYİ DİOSUNDA BAKSANA ÇOCUUN Bİ UYKU DÜZENİ YOK SAAT BAŞI KALKMASI NORMAL DEĞİL.. çocuğa eziyet bu.. yazık uykusu bölük pörçük ilk 3 ayı hiç uyumadan geçirdi nerdeyse.. bence ne kadar erken müdahale edersen o kadar iyi etmiş olursun... geceleri wermeye başla bnce yada pirinç unu wer dene .. bişeyler yap yani
Nimet, önce senin moralin iyi olsun, bizde Esin'in emmediği zamanlarda hemşire(emzirme danışmanı) emzirmeyi saate bağla bebek düzeni sever demişti. Ben iki saatte bir emziriyorum emmezse oyalıyorum bir sonraki 2. saati bekletiyorum.
Birde loş odada sessiz yerde emziriyorum, bazen fön makinesi açıyorum bizim ki fön makinesinin sesinde sakinleşiyor.
günaydın kızlar bizim bugün kio takibi vardı, bir haftada 70 gr almış yavrum. çok az dedi:
1 hafta daha baaklım olmazsa mama veya başka şeyler öneririm. sırf çocuguna ayır zamanını dedi,
canım allah herşeyi kalbine göre versin..ne diyebilirim..biz bazen yanıbaşımızdaki annemizden şikayetciyiz karışıyo ediyo diye ama yazdıklarını okuyunca daha bi kendime geldim diyebilirim..bazı şeylerin degerini kaybedince anlamamk için şuanın tadını cıkarmalı iyisiyle kötüsüyle..
günaydın kızlar bizim bugün kio takibi vardı, bir haftada 70 gr almış yavrum. çok az dedi:
Sorma Nurşah ya müdürümü de aradım çok soğuk konuştu PAzartesi konuşuruz dedi bitti ama maaşımı yarın alacakmışım.
Ebru kendi derdimle öyle meşgulüm ki ne kolay gelsin ne hayırlı taşınmalar dedim. Ne olur kimse kusura bakmasın okuyorum okuduğum bile aklımda kalmıyor. Bakıcı bulma derdi, Esin'in mızmızlığı, ekonomik sıkıntıların hesapları vs derken kafayı sıyırdım. Yalnızlık zor Allah kimseyi yalnız bırakmasın herkese destek olacak birini versin. Bazen Rabbim biri gelsin 30 dk oyalasın bende oturayım diyorum ama maalesef. Allah dağına göre kar verirmiş. Ne ev işi, ne yemek yapıyorum. Zavallı kocam gelip o bize hazırlıyor. Gerçi Esin'le hiç biri mümkün değil.
Aslı kim?
Hasret Allah razı olsun, getir bakarım diyorsun ya nasıl bir teselli. Müdürüme demiştim kendi gözüyle görsün benim bırakacak kimsem yok.
biraz önce bi kaç yorganı hurca koyup kaldırdım fazla zorladım galiba dikişlerim acıyo şu an..inşallah sorun olmazzeyvahedigeldismile
Aslı kim?
bizim haydutta emmiyo yine maalesef bizim kontrolde yarın bakalım ne dicek doktor
anlamadım nasıl yani bitti demişin maaşı yatırcaklar demişinnn?
...
canım üzme kendini herşey olacağına varır........bak yatacakmış maaşın demekki çıkarmayacak seni.....ayrıca gel çalış ta diyebilir.buna da hazırlıklı ol....bakıcını arama işin hızlandır canım.anlaşmanı yap bakıcıyla duruma göre bakarsın....burada bazı annelerimiz de başladı çalışmaya.artık 4 aylık oldular....üzme kendini..........
...
Canım bize çocuk sahibi olamayacağımız söylenmişti. İlla tedavi gerekiyormuş. Tedavi olmadna mümkün değil denmişti. Bizde ev almıştık tedaviye ayıracak paramız yoktu, tedaviyi evin ödemesi bitsin o zaman yapalım dedik ama bir sene sonra ben kendiliğinden hamile kaldım. Planlı bir bebek değildi. Gerçi rabbim ben bir şeyi planlasamda o planları dağıtır. Ablamdaysa ta tersi ablam planlar ve Rabbim ona öyle verir. Çocuğu şu sene yapcam, şu sene ABD'ye yerleşeceğim, şu zaman şunu alacağım der yaşamı öyle gider. Pazartesi müdürüm çağırdı, gelsin konuşalım izin veremem demiş. Bizde maaşlar önceden yatar çalışmadığın ayın parasını alırsın bana yatmamış. Kafamdan kuruyorum olmuyor seni çıkırıyoruz diyecek galiba dedim şimdi muhasebe aradı yarın yatıracağız dedi. Yarın ben de sgk'ya gideceğim. Esin'i kanguruya koyup giderim de inşallah uzun sürmez orada nerede emziririm? Bizim kız 2 saatte bir emiyor. Pazartesi de iş yerine götüreceğim, Esin'i görsün de öyle desin gel işe başla diye. Başla derse en azından 1 hafta daha verin birini bulayım diyeceğim.
canım allah yardımcın olsun.. sen neden yatmasını istedin ki maaşının belki başlamicaksın bu ay.. sütünü sağmıyomusun sağ biberonla werirsin.. ya da çok sıkışırsan yesin günde 1 kez de mama ne olacak yani.. mamada besleyici sonuçta bebek sütüinşallah kısa sürer işin
evet hemşirede öyle dedi 1 hafta daha beliyelim dedi,inşallah cnm beni üzmez saat başı memede koklayıp koklayıp bırakıyohafta hafta kilo alımları değişebiliyo canım.1 haftada karar verilmez.asya da bi hafta az bi hafta çok alıyo....inşallah bu hafta iyi kilo alır da sevindirir annesini
.
ya inşallah iznini devam ettiri sen diyodun ya paralı izin diye belki onun için yatırmışlardır..Maaşı yatıracaklar ama müdür bana telefonda konuşmak istemediğini pazartesi günü görüşeceğimizi söyledi bende anlamadım. Pazartesi göreceğim hanyayı konyayı.
Maaşı yatıracaklar ama müdür bana telefonda konuşmak istemediğini pazartesi günü görüşeceğimizi söyledi bende anlamadım. Pazartesi göreceğim hanyayı konyayı.
EFTEL geçenlerde senin sütün azalmıştı. ne yaptın. şimdi nasıl. benimde azaldı. öyle şiş şiş olmuyor 2 gündür.