2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizim haydutta emmiyo yine maalesef bizim kontrolde yarın bakalım ne dicek doktor

anlamadım nasıl yani bitti demişin maaşı yatırcaklar demişinnn?

cnm bende bugün moral felan kalmadı, zaten evimde kimse yok,hep sessiz ama resmen,
memeyle savaşıyo 5 dk geçince deli oluyorum, offf ne yapıcam ben ya şimdi emzirdim uyudu hemşire su dahil verme hiç birşey dedi(ben bu hafta içinde iki defa pirinç unu verdim 100cc ee meyva suyuda veriyorum onları vermesem hiç almıyacaktı yavrum

Nimetcim bir ey daha ekleyeyim seni emmiyorsa bu esna da mama verirsen seni emmeyi iyice bırakabilir.

Sağol Ebru, yanlış anlama olmasıın ben annemle oturuyorum ama benim annem hem fiziksel olrak hasta hem de zihinsel olarak. Şizofren annem, belinde fıtık ve kireçlenme var. Kızımı kucağına bile alamıyor. Sesler duyuyor, o seslerle kavga eder, kimseye bir zararı yok. Kendi kendine zararı öyle bakımda istemez çok. Her durumda Allah beni onsuz koymasın.

herkese selam canlar opuyorumnanaktan

kuduruk alp yine formunda.
anlamıyorum nerden bu enerji çocuklar uyuya uyuya büyür derler benimki hep küçücük kalacak bu gidişlesempatiksalakcinni:uhm:-tatlicadiarzu-

hafta hafta kilo alımları değişebiliyo canım.1 haftada karar verilmez.asya da bi hafta az bi hafta çok alıyo....inşallah bu hafta iyi kilo alır da sevindirir annesini

canım üzme kendini herşey olacağına varır........bak yatacakmış maaşın demekki çıkarmayacak seni.....ayrıca gel çalış ta diyebilir.buna da hazırlıklı ol....bakıcını arama işin hızlandır canım.anlaşmanı yap bakıcıyla duruma göre bakarsın....burada bazı annelerimiz de başladı çalışmaya.artık 4 aylık oldular....üzme kendini..........

biraz önce bi kaç yorganı hurca koyup kaldırdım fazla zorladım galiba dikişlerim acıyo şu an..inşallah sorun olmazzeyvahedigeldismile

aman ebru ne yaptın sen....sakın ağırlara dokunmalmaz:...........onları eşin halletsin.doğumdan sonra en az 6 ay ağır yük yasak..............

est747 burada pek paylaşımda bulunmuyor ama mart annesi o da... ben de çok tanıyorum sayılmaz adını biliyorum sadece bi de 2010 ankara anneleri topiğinden okuduğum bilgiler onu da dün gece okudum zaten kaydirigubbakcemile3
o mesajı yazarken burdaydı buyüzden yazmıştım ama hemencik gitmiş

bizim haydutta emmiyo yine maalesef bizim kontrolde yarın bakalım ne dicek doktor

anlamadım nasıl yani bitti demişin maaşı yatırcaklar demişinnn?

Maaşı yatıracaklar ama müdür bana telefonda konuşmak istemediğini pazartesi günü görüşeceğimizi söyledi bende anlamadım. Pazartesi göreceğim hanyayı konyayı.

Canım ben de 4. ayına kadar bakayım istiyordum emzirme işini daha yeni rayına oturttuk. En büyük endişem bu emzirememek. Öyle çok bir sütü yok, tek göğüsten sağsam 60ml geliyor ama hemşire kızın emdiğinde o 90 ml olur dedi. Pompa kızının emdiği kadar sağamaz dedi. Sütüm anca yetiyor ona, şimdi işe başlarsam bu performansı kaybetmekten korkuyorum, Esin tekrar memeyi reddeder diye korkuyorum endişem çok.

Müdürümünde çocukları var ama o unutmuş başlangıçtaki zorlukları, çocukları gelmiş 26 sına bana mama ver diyor. Neyse düşünmeyeceğim artık.

canım allah yardımcın olsun.. sen neden yatmasını istedin ki maaşının belki başlamicaksın bu ay.. sütünü sağmıyomusun sağ biberonla werirsin.. ya da çok sıkışırsan yesin günde 1 kez de mama ne olacak yani.. mamada besleyici sonuçta bebek sütü inşallah kısa sürer işin

Çünkü işten çıkarıyorum dese bile yatırmak zorunda, hemen çıkardı seni işin bitti değil. Bir ihbar süresi var. O dönemin parası var. Kaldı ki paraya ihtiyacım var :)

Canım benim kızım senin gibi değil biberon alınca memeyi unutuyor. Korkum bundan. Memeyi aldırana kadar yaşadığım 2 aylık süredeki kabusa hemen dönmek istemiyorum.

Son düzenleme:
hafta hafta kilo alımları değişebiliyo canım.1 haftada karar verilmez.asya da bi hafta az bi hafta çok alıyo....inşallah bu hafta iyi kilo alır da sevindirir annesini
.
evet hemşirede öyle dedi 1 hafta daha beliyelim dedi,inşallah cnm beni üzmez saat başı memede koklayıp koklayıp bırakıyo
Maaşı yatıracaklar ama müdür bana telefonda konuşmak istemediğini pazartesi günü görüşeceğimizi söyledi bende anlamadım. Pazartesi göreceğim hanyayı konyayı.
ya inşallah iznini devam ettiri sen diyodun ya paralı izin diye belki onun için yatırmışlardır..
sıkma kendini bu kadar emzirecegin varsa bile emziremesin sonra allah korusun..herşeyi oluruna bırak..[/QUOTE]

EFTEL geçenlerde senin sütün azalmıştı. ne yaptın. şimdi nasıl. benimde azaldı. öyle şiş şiş olmuyor 2 gündür.

inşallah senin istediğin şekilde sonuçlanır ama yine de en hayırlısı neyse o olsun bazen bize göre hayırlı olan şeyler aslında öyle olmayabiliyo sakın sıkma canını

EFTEL geçenlerde senin sütün azalmıştı. ne yaptın. şimdi nasıl. benimde azaldı. öyle şiş şiş olmuyor 2 gündür.

benimki iki gün yok denecek kadardı,aslan perçemi ile rezene almıştı şim ondan brde komposto içtim geldi ama eskidi gibi yok ,1 hafta öncesi hem emiyodu birde ben elimde 50 cc saıyordum 5 dk da (

selam kızlar.
taburcu canım inş herşeyin hayırlısı olur senin için
ebrucum sana da kolay gelsin ve yağmura da geçmiş olsun.dikkat et ağır seyler kaldırma canım.
eftel sen de sıkma canını hemen olcayın dediği gibi bi hafta az bi hafta çok kilo alabiliyorlar.bu hafta da bakarsın ona göre doktor karar verir zaten mamaya başlamaya.
olcay canım herkes sana hayırlı olsun demiş ama inan geçmişi çok okuyamadım canım malum ben bugün tatile başladım ancak biraz bakabildim geçmişe.konu her neyse hakkında hayırlısı olsun.

Nimetcim inşallah bu hafta daha çok kilo almış olur canım Efe bey, moralini yüksek tutmaya çalış ki sütün artsın. zaten bu ayın sonunda ek gıdalara başlayabiliriz. az kilo aldığını görürsen öyle yaparsın cnm

Esrin canım sen de aynı şekilde bozma moralini, inşallah sana anlayış gösterirler cnm. yok işe başlaman gerekecekse de inş. çok iyi bir bakıcıya denk gelirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…