Benim hiç bulantım yok ama cildim kötü... Acaba benimki ne? önceleri oğlum dedim hep ama şimdi kız gibime geliyo baya bi karıştım. sanırım erkek gibi bi kızım olacak... sempatiksalakcinni Allah korusun...
Bu gün dr a gideceğim zaten, ama o dediğin mümkün değil, çünkü çalışıyorum, gerçi bütün gün oturuyoruz ama , bakalım dr ne diyecek. Özel çalıştığım için öyle uzun süreli rapor almam da pek mümkün değil. İnşallah kötü bir şey değildir.
benimde cildim pek sorunlu değil aslında ama böyle heryeri aynı renk oldu gözaltlarımda sanki aydınlatıcı sürmüşüm gibi açıldı..aynı makyajlı gibikaydirigubbakcemile3
mopsy ozendırdın benı gıdeyım bakayım kaymak gıbı yuzume bı :)))
kız erkek farketmez yeterkı saglıkla dogsunlar
benım erkek kardesım olmadı dolayısıyla hafıften bır erkek ozlemı var bende ama tabıkı takdır Rabbımızın hayırlı evlatlar nasıp etsın hepımıze ınsallah
kızlar yaa ikili teste giricek olan yokmu yakınlarda???? Ben bu cuma giricem de yanıma destek arıyorum:) Heyecan yaptım iyice. Bir aydır görmüyorum bebişi,hamilelikle ilgili bi belirtim de olmayınca ufak ufak tırsıyorum aslında
kızlar yaa ikili teste giricek olan yokmu yakınlarda???? Ben bu cuma giricem de yanıma destek arıyorum:) Heyecan yaptım iyice. Bir aydır görmüyorum bebişi,hamilelikle ilgili bi belirtim de olmayınca ufak ufak tırsıyorum aslında
banada dr öyle söyledi ama aslında daha öncesinde de belli olabiliyormuş.bana doktor 16. haftada kesin belli olur dedi cinsiyetine...1.5 ay varboshayallersmile
:roflol::roflol::roflol:
ay allah iyiliğini vermesin ay çok güldüm.bide sonuna allah korusun yazmış:roflol::roflol:
erkek gibi kız yine iyi canım harbi mert yürekli bir kızın olur negüzel..öteki türlüsü allah korusun ayyyydelikafadulden
Canende inşallah kötü bir durum yoktur içini ferah tut.
doktor bana hiç ikili için gün vermedi ama ..acaba bidahaki gittiğimdemi alacak.neticede kan ve ultrsaon alınıyormuş....benim randevum 19unda ama ikili yapılırmı bilmiyorum
çin takviminde de erkek çıkıyor :kedi: