• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Kızlar günaydın , şimdi doktordan çıktım Vajinal baktırdım kese çapı 17 mm dedi bebek oluşmaya başlamis dedi ama gorunmedi bi yuvarlak çember gibi bir görüntü vardı. bayram sonrası tekrar gelirsin dedi. Çok mu yavaş ilerliyor sizce

Kızlar günaydın , şimdi doktordan çıktım Vajinal baktırdım kese çapı 17 mm dedi bebek oluşmaya başlamis dedi ama gorunmedi bi yuvarlak çember gibi bir görüntü vardı. bayram sonrası tekrar gelirsin dedi. Çok mu yavaş ilerliyor sizce
Normal gibi sat'ına göre canım 🌸🥰
Bende yoldayım gidince yazarim yine

Acaba bebek oluştuktan sonraki anomaliler mi?
Evet ben oyle anladim o gun ama tam dilim donup izah edemedim, embriyolara ngs bakildi ama su an fetus gun be gun gelisirken de allah korusun demek ki bir hastalik olusturabiliyor gibi bunun izahi bence

Kaç haftaliksin ?

Günaydınlar, gece ben de 2 kez uyandım karnıma ağrı saplandı bıçak kesiği gibi 🥺 sizde de oluyor mu ağrılar
Aaa hicbirimiz uyuyamamisiz dun gece🙈 benim kasik agrilarim haftasonu ve pzt saliydi cok yogun. Sukur iki gundur kesikdi şimdilik. Bu haftalik buyuycegi kadar buyudu heralde dedim rahmim kesem 🤣

Kizlar İstanbul Anadolu yakasında doktor tavsiyesi olan yok mu ay bi muayene ye 3500 diyorlar çok pahali geldi bana 🤦🏻‍♀️daha bunun testi vs si de var . Nasıl olacak bilmiyorum.

Ne kadarlik gebeydiniz, ben hic oyle olcu sormamistim acikcasi o yuzden onu bilemem ama tam 6+0 da gordum ben kese bebek kalp atisi uclusunu

Canım benim de pazartesi öyleydi yuvarlak çember dediğin yolk kesesi olabilir mi

Kizlar İstanbul Anadolu yakasında doktor tavsiyesi olan yok mu ay bi muayene ye 3500 diyorlar çok pahali geldi bana 🤦🏻‍♀️daha bunun testi vs si de var . Nasıl olacak bilmiyorum.
Gülşen Barçınlı ve Fatih Esen, gülşen hanım özel göztepede fatih bey de oradaydı ama muayenehaneye geçmiş.

Dünden beri var aşırı korkuyorum yüzüm de felan da çıktı tüm vücudumu sardı resmen cildiyiye sırada yok acil bakarmı ki çok tedirginim bebeğime bişi olur diye korkuyorum kendim için de değil.
Acile git gündüz çok kaşınıyorum de bakmaları lazım canım gebesin sonuçta sıra alırsan da önceliğin var beklemek zorunda kalmazsın sıra veren personele bildirirsen öncelik girmeli

Kızlar ben bugün tekrar yürüyüşe başlıyorum. İki haftadır zorunlu ara vermiştim. Kendime yürüyüş buddy arıyorum var mıdır birbirimizi gazlayacağımız hamiş

Kontrolden çıktım kuş gibiyimm😁
Bebiş büyümüş. Sata göre 7+6 ultrasona göre 8+1. Çok şükür hersey yolunda, kalp atışı düzgün. Bi sonraki kontrolümüz 2 hafta sonra olacak. Doktor sordu aylık mı gidelim 2 haftalık mı diye. Hemen 2 haftalık dedim eşime diyor ki sen ek iş yapmaya başla bu kız seni çökertecek😂😂
Ağrılar için de adet dönemin gelmiş rahat ol dedi

Kızlar ben bugün tekrar yürüyüşe başlıyorum. İki haftadır zorunlu ara vermiştim. Kendime yürüyüş buddy arıyorum var mıdır birbirimizi gazlayacağımız hamiş
Valla yürüyüş istiyorum aslında ama kilo verme dedi doktor. Her kontrole gittiğimde tartıda gram gram eksiliyorum😂

Back
X