günaydınlar nasılsınız
perşembeden beri annemdeydim dün döndük kızımla
c.tesi dr daydık bulantı için bitkisel bir hap verdi sık kullanmamaya çalışıcam
bebeğimizi gördük minicikk
herşey yolunda çok şükür
gunaydın arkadaslar bulantısız saglıklı gunler haftalar aylar dılıyorum hepımıze :)
benım basta olmadı 8 haftada basladı yarın 10 olacagz sıklıkla bulanmıyor dun bugun olmadı acaba bı sorun varmı dıye de korkuyorum
bırde saglık ocakları ultrasonla bakıyormu acaba bılgınız varmı ben hıc gıtmedımde daha once
dr kontrolumuzede daha 2 hafta var
günaydın ipeek... aynı güzel dileklerimlleee opuyorumnanaktan
bulantıların olması yada olmaması birşeye işaret değildir dedi bana dr um... çünkü ben 6+4 ün ve hiç bir belirtim, bulantım, sıkıntım yok =))) ilerde başlayabilir dedi... dert etme herşey yolunda yerimseniben
sağlık ocaklarında ultrason varmı bilmiyorum.. ama tahmin hakkımı bullanırsam yoktur derim =)))
Günaydın kızlar :) umarım herkes bulantı dışında iyidir.
Çok şükür ben 8+3 oldum bir kere bile bulantım olmadı.
Fakat benim dudaklarımın kenarlarında çeneme doğru yani baya bir lekeler çıktı :gitme: doktora çarşamba gidicem ona da sorucam ama sizler de de çıktımı acaba...
canım aslında bu 3. bebegım 2 dusugum var
dıgerlerındede gogus hassasıyetı kaybolmustu tam hersey bıttı normale donuyoruz derken meger bebegımın kalbı 15 gun once durmus
o yuzden herseyden bırsey cıkarıyorum.
saglık ocagı konusunda haklısın galıba sansımı deneyeyım dedım :)
günaydın eylül anneleri nasılsınız bakalım
ınsallah canım herseyın hayırlısıopuyorumnanaktan:çok üzgünüm:
canım yaa.. çok üzüldüm... rabbim bir daha yaşatmasın... kötü şeyler düşünme ama.. pozitif ol...beynin hep pozitif düşünceler üretsinki stresden, olumsuzluktan uzak olasın... 2 düşük olmuş olabilir bak bu sefer sağlıcakla kucağına alıcaksın bebeğini.. böyle düşün.. benim arkadaşım 5 düşük yaptı.. üstelik birisi down sendromluydu..şu an 9. ayına girdi..akşam sabah bekliyor =) gayet sağlıklı bir kızı olacak inş =)
hoşgeldin ben şahsım adına iyiyim sen nasılsın
canım aslında bu 3. bebegım 2 dusugum var
dıgerlerındede gogus hassasıyetı kaybolmustu tam hersey bıttı normale donuyoruz derken meger bebegımın kalbı 15 gun once durmus
o yuzden herseyden bırsey cıkarıyorum.
saglık ocagı konusunda haklısın galıba sansımı deneyeyım dedım :)
a arkadaslar varmıs saglık ocaklarında ultrason tereddutunuz oldugunda gıdın dıyorlar
arkadas konu acmıs hatta
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-ocagina-gidip-muayene-olan-var-aramizda.html
a arkadaslar varmıs saglık ocaklarında ultrason tereddutunuz oldugunda gıdın dıyorlar
arkadas konu acmıs hatta
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-ocagina-gidip-muayene-olan-var-aramizda.html
bende gidicem =))) hep olumlu şeyler yazılmış...
sadece h.içi açık ama değil mi?
bende iyiyimçok şükür canım.bulantınız falan yok dimi bebişlerimiz birazcık daha büyüdü :)
çok üzüldüm canım
benimde 2 düşüğüm olmuştu ama bak bi kızım var şimdi 2. yavrum gelicek
diğerleri öyle diye bunuda öyle düşünme
güzel düşün güzel olsun sağlıkla gelicek meleklerimiz
bende çıkmadı canım kızımda 6 aydan sonra çenemde bi leke çıkmıştı doğumdan sonra kayboldu ama bizim dönemler için erken henüz. dr sor bakalım ne dicek.
bulantının olmaması çok güzel maşallah
demekki oğlun olcak :)) ( batıl inanç guclubacismile )
benim özellikle sabah ve akşamları oluyor canım
ama öyle çok çok zorlamıyor
kızımda daha kötüydü
seninde azaldı sanırım