2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

maşallahh miniişşeee....

Canım yoktur bir sorun bebek bayabi yol almış ondan kesilmiştir bulantıların.
Sağlık ocaklarında ultrason yok diye biliyorum ama kalp atışlarını dinleyebilirler.

canım aslında bu 3. bebegım 2 dusugum var
dıgerlerındede gogus hassasıyetı kaybolmustu tam hersey bıttı normale donuyoruz derken meger bebegımın kalbı 15 gun once durmus
o yuzden herseyden bırsey cıkarıyorum.
saglık ocagı konusunda haklısın galıba sansımı deneyeyım dedım :)

bende çıkmadı canım kızımda 6 aydan sonra çenemde bi leke çıkmıştı doğumdan sonra kayboldu ama bizim dönemler için erken henüz. dr sor bakalım ne dicek.
bulantının olmaması çok güzel maşallah
demekki oğlun olcak :)) ( batıl inanç guclubacismile )

:çok üzgünüm:
canım yaa.. çok üzüldüm... rabbim bir daha yaşatmasın... kötü şeyler düşünme ama.. pozitif ol...beynin hep pozitif düşünceler üretsinki stresden, olumsuzluktan uzak olasın... 2 düşük olmuş olabilir bak bu sefer sağlıcakla kucağına alıcaksın bebeğini.. böyle düşün.. benim arkadaşım 5 düşük yaptı.. üstelik birisi down sendromluydu..şu an 9. ayına girdi..akşam sabah bekliyor =) gayet sağlıklı bir kızı olacak inş =)

ınsallah canım herseyın hayırlısıopuyorumnanaktan

çok üzüldüm canım
benimde 2 düşüğüm olmuştu ama bak bi kızım var şimdi 2. yavrum gelicek
diğerleri öyle diye bunuda öyle düşünme
güzel düşün güzel olsun sağlıkla gelicek meleklerimiz

ınsallah canım oyle umut edıyoruz
hayırlı saglıklı evlatlar olsunlar insallahopuyorumnanaktan

Hamilelikten olduğunu düşünüyorum çünkü daha önce hiç olmadı... Belkide vitamin eksikliği falandır Evet sanki banada oğlum olacak gibi geliyor her ne kadar insanlar leken çıkmış kızın olacak desede... Allahtan hayırlısı... Ama fena halde güzelliğimi kıskandığı ortada baksana şimdiden çirkinleştirdi beni sıpa... delikafadulden

sağlık ocaklarının h.sonu kapalı olması benim için dezavantaj, evde olanlar için iyi bence
hizmet ve uygulamaları çok güzel

Kızlar benim pazar günü sütlü kahverengi akıntım oldu biraz bel ağrım da çok fazla çok tedirgin oldum sizde de oluyor mu böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…