• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Dünden beri var aşırı korkuyorum yüzüm de felan da çıktı tüm vücudumu sardı resmen cildiyiye sırada yok acil bakarmı ki çok tedirginim bebeğime bişi olur diye korkuyorum kendim için de değil.
Acil bakar bence,biraz abartin durumu cok cogaldi bir anda oldu filan diye bakmalari icin. Hele bebek deyince bakmalari lazim hassas bir konu yani

İlk 15 gün tuttum
Hiç etkilemedi ama sonraki haftalarda mide bulantısından tutamadim zorlamanın da alemi yoktu zaten 😊
Ben de öyle 15 günden sonra iptal:)
Yani gerçekten hiç dizilerde filmlerde göründüğü gibi bisey değil hamilelik gerçekten zor bir süreç. Bütün vücut sistemi değişiyor insan sıkıntıya giriyor. Sıkıntıya girdikçe de korku endişe oluyor. Sağlıkla doğsunlar da herşey normale dönsün ya
Dizi demişken geçen sene İstanbullu Gelin izledim (bitiremedim ama). Neyse dizi ful bebek sahibi olma üzerinden gitmiş boğuyor insanı. Dedim Türkiye’de bi doğum patlaması olmuştur dizi yayınlanırken🤣
Ben hamile kalmadan once oyle seylere inanilmaz hevesliydim, su an genel halsizlik bitkinlikten mi yoksa her an kotu bir sey olur korkusundan mi bilmiyorum artik hic hevesim kalmadi 🥲🥹 mesela cok kitap okuyan biriyimdir, bir tane bile gebelik annelik vs uzerine kitap almadim hala🙈 bende geri tepti simdilik bu tarz seyler. Halbuki cok istiyordum ya
Ay benim de hiç kitap falan alasım yok. Ama hamile yogası ya da pilatesi bi şey düşünüyorum. Bi yoğunluğum vardı taze bitti şimdi?

Duygusallık diyince; bugün yaprak dökümünde Cem'in cenazesi vardı. Gözyaşım pıt 😅😅 Dün Leyla'da da çok duygulandım yaa ben böyle sulu göz değildimmm 🥺
Ya ben ya ben. Avrupa Avrupa dizisi izliyorum bu ara. Onda ağlamaklı olur mu insan. Zaten hamile olduğumu daha döllenme haftası o dizide ağlayınca anlamıştım😂

Ben de öyle 15 günden sonra iptal:)

Dizi demişken geçen sene İstanbullu Gelin izledim (bitiremedim ama). Neyse dizi ful bebek sahibi olma üzerinden gitmiş boğuyor insanı. Dedim Türkiye’de bi doğum patlaması olmuştur dizi yayınlanırken🤣

Ay benim de hiç kitap falan alasım yok. Ama hamile yogası ya da pilatesi bi şey düşünüyorum. Bi yoğunluğum vardı taze bitti şimdi?

Ya ben ya ben. Avrupa Avrupa dizisi izliyorum bu ara. Onda ağlamaklı olur mu insan. Zaten hamile olduğumu daha döllenme haftası o dizide ağlayınca anlamıştım
Benim su an gundelik kendi ihtiyaclarimi giderecek enerjimi zor buldugum icin yoganin y sini yapamam gibi yaa 🙈 yikaninca yoruluyorum 🤣🤣

Kızlar şuan 7+6 dayım aşırı saç dökülmem başladı benzetmek gibi olmasın ama kanser hastalarının eline yumak yumak gelir ya öyle sanki. Yaşayan var mı? Galiba vitaminlerim düşük baktırmam lazım gibi hissediyorum

Dünden beri var aşırı korkuyorum yüzüm de felan da çıktı tüm vücudumu sardı resmen cildiyiye sırada yok acil bakarmı ki çok tedirginim bebeğime bişi olur diye korkuyorum kendim için de değil.
Canım kızamık olmasın hafif ateş grip belirtileri v.s var mi ? Salgın varmış da geçmis olsun🌸

Yoo normal bence, benim yarın tahmini 2000lerde olacak 5+4 gösteriyor takvimim ama geç döllenme oldu. 4.haftadayım yani. Sat 17 şubat üstelik. Endişelenmeyin kese için yarın gideceğim bakalım görebilir miyiz 🙏
Sağlık ocağı hekimi korkuttu beni çok düşük dediği için endişelendim.

Günaydın kızlar aşırı aşırı halsizlik yaşayan var mı böyle bi yan etki olur mu ya kafam saman gibi uyuyorum uyanıyorum hiç kendime gelemiyorum hep uykulu gibiyim sanki hep çok uyumuşumda mal gibi olmuşum ama uykumuda alamamışım gbi bi enerjim gelmedi yerine dra gitcem sonunda bu ne ya 😭

Bi tanıdığım ikinci çocuğuna hamileyken keşke hamilelik süreci olmasa direkt çocuğu verseler bana demişti. Bende içimden şabalak suratlıya bak hamile kalmış bide beğenmiyo demiştim allah affetsin. Sanırım onu artık anlıyorum djdhdjhdjd Kurt kışı geçirmeye başladı.. yediği ayazı unutmucak😁😁
Bizim karnı büyümüş halimizi düşünemiyorum ya allah yardım etsin skdjdkjd
Bence biz de söylenmeyi bırakmalıyız keyfini yaşayamadık yahu şu gebeliğin 😀😀😀

Su an mesela allah adi versen yine yakamam 🤣 artik bu duzene de alistigimi dusunuyorum ben de acikcasi. Ya meger ben ne kadar sigara kokuyormusum kocama cok uzuldum cidden 🤣🙈
Ben sigara kokusundan nefret ederim evde içilmesinden de hiç hoşlanmam ama ben hariç ailemdeki herkes içiyordu evde hep bir koku savaşı.. çok şükür eşim benim de hassasiyetimi bildiğinden evlenmeden önce bıraktı yoksa kesin çok tartışırdık 😀😀 şimdi gül gibi geçiniyoruz 🤣🤣 içmeyene çok korkuyor gerçekten de ama herkesin mental olarak bir zamanı var zorlama kendini yani 🥰

Kızlar şuan 7+6 dayım aşırı saç dökülmem başladı benzetmek gibi olmasın ama kanser hastalarının eline yumak yumak gelir ya öyle sanki. Yaşayan var mı? Galiba vitaminlerim düşük baktırmam lazım gibi hissediyorum
Aynı şey bende de var endişelenme hormonal olarak saç dökülebilir ben tüp bebek tedavisi gördüğüm dönemden beri ilaçlardan dolayı çok dökülüyor artık durum normalleşti benim için

canım bende baskılama iğnesi yapıldı 3 aylık bir tedavi sürecimiz vardı aslında ocakta transfer olacaktım ama önceden bir yurtdışı gezi planı yapmıştık onu ertelemek istemedim transferi erteledim 1 aycık 😂😂 memurhanim memurhanim canım senin de donmuş transferdi dimi senin ne zaman dondurulmuştu grubun en büyüğünü arıyoruz 🤣🤣
aralık ayında donduruldu benim embriolar :)

günaydın kızlar ben akşam yemekten sonra başımı kaldıramıyorum .Feci uyku bastırıyor gecede en az 3 kere tuvalete cıkıyorum .Uykum parça bölük .Siz nasıl saat 1lere kadar sohbet ediyorsunuz .Tüm muhabbeti kaçırıyorum :)

Bizi tarif ediyor kizlar 🥰 gunaydin herkese🌸 ilk kez gece boluk porcuk tam dalamadan uyudum 😟 cok mutsuzum oglen 11e kadar uyuyamadigim icin 😁

Back
X