2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı şimdiden cnm... ama ben isim konusunda kimseyi karıştırmıcam...

kızlarr erken hareket edince erkekmi oluyomuşşş
ben 9 haftalıkken gittim oynuyodu :))

eşimde kimseyi karıştırmak istemiyor bakalım ne olacak :)

kızlarr erken hareket edince erkekmi oluyomuşşş
ben 9 haftalıkken gittim oynuyodu :))

ay valla banada öyle dediler ...acaba erkekmi çıkacak.erkekse kesin öyle olur ozaman...
ayşe sende dikkat et bakalım:)
buarada hoşgeldin ve hayırlı olsun.canım benimde doğum 8 eylül ama sezeryan olrsa ağustos annesi oluruz tabi ama neticede eylül annesiyiz..burda gelişmeleri daha güzel birbirimizden takipedebiliriz....ağustos anneleri cinsiyet öğrendi bile yani biz baya gerideyis şuan canım...oyüzden biz eylül annesiyizz:ecrin_bebek:

BENIMDE çin takvımınde erkek çıkıyor...ve içimede erkek doğuyor çok ilginç ...benım gibi hisseden varmı?

kızlar 1986 dgumlu olanlar varmı aramızda kaÇ yaŞında oluyoruz karıŞtım valla 23mÜ 24 mÜ?

kız olursada ben defne pelin ve tusem isimlerini düşündüm ama daha değişebilir tabi

erkek bebek te , anne daha rahat yaşarmış gebeliğini ,,, çok fazla uykusu gelmezmiş midesi bulanmazmış... bız kızlar, anne karnında bile rahat vermemişiz annelerimize :)))
kızda anne zorlanırmış , çok uykusu gelırmış ve mıde bulantısı çok olurmuş... herşey kokarmış....
bide tavuk etınden tıksınırmış:)))
tabıkı aslında bunlar hep çoğunlukta olan şeyler garantisi yok...en önemlisi evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almamız...çoğunlukla bu topicte kı bayanların ilk bebeği olacak sanırım.. o yuzden cınsıyet cok ta farketmez dıye düşüyorum.

günaydın eylül anneleri.sialer benden öndesiniz maşşallah kız erkek olayına girmişsiniz bile.ben bugün 7 haftayı doldurdum yarın kontrolum var bebeğimin kalp atışlarını görücem inşallah bir sorun çıkar da kalbi atmaz diye çok korkuyorum yarın 2 de öğrenicem inşallah

cnm aslında eylül yada ağustos anneliğinden ziyade haftalarımız beraber gidiyor dimi
bende gelişmeleri burdan sizlerle takip etmek istiyorum
ama belki sizlere göre biraz daha tecrübeli olabilirim ikinci gebeliğim bu
ilki vefat etti

kızlar çin takviminde benim yaşım hep kız kız kız kız diye gidiyor 21 yaşındakilerin hep kızı olcak demek

çin takviminde ay da önemli canım.<ayını doldurduysan 24 olursun mesela..hangi ay doğumlusun

bu yaş hesaplama çok muamma olduğundan geçen bi araştırma yaptım nette
çin takvimine göre yaş hesaplama linki buldum
ona göre mesela ben ekim 21 doğumluyum ama doğum tarihimi yazdığımda çine göre 24 çıktım
aslında 23 ün içindeyim
sanırım daha çok yıl önemli
linki akşam sizede yollarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…