- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
günaydın kızlatr ne kadar kalabalık bir topik burası nasılsınız bende eylül annesiyim
Hoşgeldin aramıza sağlıklı gebelikler...a.s.
benimde eşim erkek olursa uluç koyalım diyordu bende he he diyodumkaydirigubbakcemile3
bi belli olsunda diyordum içimden..şimdide kızlar erken hareket etmiş oğlun olcak falan diyince eşime dedim ay sevindi garibim...kaydirigubbakcemile3klasik türk erkeği işte..ondan sonra ay dedim uluçmu olcak yaw ben sarp istiyorum...
yokk şimdi erkek birazcık ağırlık basınca taktın benim isme dimi olmaz uluç olcak kız olursa senin dediğin diyorr kafamçokkarıştı
benımde çinde erkekti....
diğer bi takvim daha varmış adını unuttum şimdi onada baktım ordada kızbilmiyorumkismile
Hayırlısı şimdiden cnm... ama ben isim konusunda kimseyi karıştırmıcam...
kızlarr erken hareket edince erkekmi oluyomuşşş
ben 9 haftalıkken gittim oynuyodu :))
kızlarr erken hareket edince erkekmi oluyomuşşş
ben 9 haftalıkken gittim oynuyodu :))
kızlar 1986 dgumlu olanlar varmı aramızda kaÇ yaŞİnda oluyoruz karıŞtım valla 23mÜ 24 mÜ?
ay valla banada öyle dediler ...acaba erkekmi çıkacak.erkekse kesin öyle olur ozaman...
ayşe sende dikkat et bakalım:)
buarada hoşgeldin ve hayırlı olsun.canım benimde doğum 8 eylül ama sezeryan olrsa ağustos annesi oluruz tabi ama neticede eylül annesiyiz..burda gelişmeleri daha güzel birbirimizden takipedebiliriz....ağustos anneleri cinsiyet öğrendi bile yani biz baya gerideyis şuan canım...oyüzden biz eylül annesiyizz:ecrin_bebek:
çin takviminde ay da önemli canım.<ayını doldurduysan 24 olursun mesela..hangi ay doğumlusun