- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
Kızlar benim pazar günü sütlü kahverengi akıntım oldu biraz bel ağrım da çok fazla çok tedirgin oldum sizde de oluyor mu böyle şeyler.
Kızlar benim pazar günü sütlü kahverengi akıntım oldu biraz bel ağrım da çok fazla çok tedirgin oldum sizde de oluyor mu böyle şeyler.
günaydın herkeze...
kızlar benimde cildim bir güzelleşti anlatamam kaymak gibi oldu sanki fondoten sürmüşüm gibi...maşşallah yabayanssulusmiledün eşimde diyor bi güzelleştin sen diye ya utandırdı beni:kedi:
kızlar bide hafta sonu 2 gün çok bulantım oldu heryemekten sonra bir posta çıkardım ama allahtan 2 gün sürdü bugün iyiym....
günaydın herkeze...
kızlar benimde cildim bir güzelleşti anlatamam kaymak gibi oldu sanki fondoten sürmüşüm gibi...maşşallah yabayanssulusmiledün eşimde diyor bi güzelleştin sen diye ya utandırdı beni:kedi:
kızlar bide hafta sonu 2 gün çok bulantım oldu heryemekten sonra bir posta çıkardım ama allahtan 2 gün sürdü bugün iyiym....
kızlar bide arkadaşımın nişanı vardı ya orda bütün kızlar bana oğlun olacak dedi ..bende geçen cuma ultrasona girdiğimde bebeişkom hareket etmişti yay gibi onu dedimde herkez aaaaaa oğlan çabuk hareket eder oğlun olcak dediler.şimdi bende oğlum olcak gibi hissediyorum psikolojık herhaldekaydirigubbakcemile3
Günaydın cnm maşallah nazar değmesin güzelliğine... :) Bulantın oldu demek hiç olmamıştı dimi senin. bende artık benim olmaz diyorum senin bile olduysa korktum şimdi cnm. kafamçokkarıştı
bulantısı az olan ve cildi güzel olanın erkek
bulantısı çok olan ve cildi lekelenenin kız derler
Mobsy benimde cildimde belirgin bir düzgünlük var :) kaydirigubbakcemile3
ayy ben anlamıyorum gzellestımı cırkınlestımı
cıldım pek sorunlu degıldır o yuzden farkedemıyorum
bende merak ettım sımdı :)
arkadaşım sende düşük tehlikesi var tuvalet haricinde hiç kalkmaman gerekiyor yatakta bide mümkünse ayağnı kaldırıp yatıcaksın ddikkat et kend,ine
Bu gün dr a gideceğim zaten, ama o dediğin mümkün değil, çünkü çalışıyorum, gerçi bütün gün oturuyoruz ama , bakalım dr ne diyecek. Özel çalıştığım için öyle uzun süreli rapor almam da pek mümkün değil. İnşallah kötü bir şey değildir.