2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim pazar günü sütlü kahverengi akıntım oldu biraz bel ağrım da çok fazla çok tedirgin oldum sizde de oluyor mu böyle şeyler.

Çok fazla yürüdüysen yada iş yaptıysan ondan olabilir. Korkma umarım bişey olmamıştır olsaydı dayanılmaz ağrın olurda sanırım. Ama yinede doktorunla görüşmeni tavsiye ederim arkadaşım. a.s.

Kızlar benim pazar günü sütlü kahverengi akıntım oldu biraz bel ağrım da çok fazla çok tedirgin oldum sizde de oluyor mu böyle şeyler.

arkadaşım sende düşük tehlikesi var tuvalet haricinde hiç kalkmaman gerekiyor yatakta bide mümkünse ayağnı kaldırıp yatıcaksın ddikkat et kend,ine

günaydın herkeze...
kızlar benimde cildim bir güzelleşti anlatamam kaymak gibi oldu sanki fondoten sürmüşüm gibi...maşşallah yabayanssulusmiledün eşimde diyor bi güzelleştin sen diye ya utandırdı beni:kedi:
kızlar bide hafta sonu 2 gün çok bulantım oldu heryemekten sonra bir posta çıkardım ama allahtan 2 gün sürdü bugün iyiym....

kızlar bide arkadaşımın nişanı vardı ya orda bütün kızlar bana oğlun olacak dedi ..bende geçen cuma ultrasona girdiğimde bebeişkom hareket etmişti yay gibi onu dedimde herkez aaaaaa oğlan çabuk hareket eder oğlun olcak dediler.şimdi bende oğlum olcak gibi hissediyorum psikolojık herhaldekaydirigubbakcemile3

günaydın herkeze...
kızlar benimde cildim bir güzelleşti anlatamam kaymak gibi oldu sanki fondoten sürmüşüm gibi...maşşallah yabayanssulusmiledün eşimde diyor bi güzelleştin sen diye ya utandırdı beni:kedi:
kızlar bide hafta sonu 2 gün çok bulantım oldu heryemekten sonra bir posta çıkardım ama allahtan 2 gün sürdü bugün iyiym....

Mobsy benimde cildimde belirgin bir düzgünlük var :) kaydirigubbakcemile3

günaydın herkeze...

Günaydın cnm maşallah nazar değmesin güzelliğine... :) Bulantın oldu demek hiç olmamıştı dimi senin. bende artık benim olmaz diyorum senin bile olduysa korktum şimdi cnm. kafamçokkarıştı

kızlar bide arkadaşımın nişanı vardı ya orda bütün kızlar bana oğlun olacak dedi ..bende geçen cuma ultrasona girdiğimde bebeişkom hareket etmişti yay gibi onu dedimde herkez aaaaaa oğlan çabuk hareket eder oğlun olcak dediler.şimdi bende oğlum olcak gibi hissediyorum psikolojık herhaldekaydirigubbakcemile3

Valla cildim güzelleşti yazını okurken benimden içimden öyle geçti sanırım Erkek :) allah hayırlı evlat nasip etsin...

bulantısı az olan ve cildi güzel olanın erkek
bulantısı çok olan ve cildi lekelenenin kız derler

Günaydın cnm maşallah nazar değmesin güzelliğine... :) Bulantın oldu demek hiç olmamıştı dimi senin. bende artık benim olmaz diyorum senin bile olduysa korktum şimdi cnm. kafamçokkarıştı

ay evt canım ya bende şaşırdım inanki böyle bi tuhaf oldu içim.nişanda falan bütün yediğimpastaları söylemesi ayıptır gitti yani..onun günüdzündede öğle yemeğimide aynen....
dün pazar günü bütün gün yattım ayy ne kötü bişidi hareket ettikçe midem bulanıyordu valla zor yemek yaptım ...ama akşam yediğimi çıkarmadım yemekten sonra geçti<...bugünde iyiyim neden oldu bilemiyorum...

benimde erkek olucak diye düşünüyorum bulantım da az çünki Ama Allah kalbimi biliyor ben kız istiyorum :kedi: tabbi herşeyden önemlisi sağlıklı olsun.

ayy işte bende öğrendim bunu şimdi psikolojık erkek hissediyorum valla....
acaba erkekmi gerçekten....cildim güzel yani ben normalde fondoten sürerim nişanda falan hiç sürmedim sanki sürülmüş gibi..keşke hep böyle olsa...berrak parlak oldu ya negüzel.ben hep böyle bir cildim olsun istemiştim:kedi:

Benim hiç bulantım yok ama cildim kötü... Acaba benimki ne? önceleri oğlum dedim hep ama şimdi kız gibime geliyo baya bi karıştım. sanırım erkek gibi bi kızım olacak... sempatiksalakcinni Allah korusun...

ayy ben anlamıyorum gzellestımı cırkınlestımı
cıldım pek sorunlu degıldır o yuzden farkedemıyorum
bende merak ettım sımdı :)

Mobsy benimde cildimde belirgin bir düzgünlük var :) kaydirigubbakcemile3

belki seninde erkektir canım...
açıkçası biz biraz erkek ağırlıklşı istiyoruz ama kız olursada deli gibi sevineceğimiz kesin...erkek istemekteki sebeplerimizde biraz farklı özellikle benim ama kız evlatta daha yakın oluyor yanii ne bileyim hayırlısı neyse o olsun .hayırlı sağlıklı sıhatli olsunda.....

ayy ben anlamıyorum gzellestımı cırkınlestımı
cıldım pek sorunlu degıldır o yuzden farkedemıyorum
bende merak ettım sımdı :)

benimde cildim pek sorunlu değil aslında ama böyle heryeri aynı renk oldu gözaltlarımda sanki aydınlatıcı sürmüşüm gibi açıldı..aynı makyajlı gibikaydirigubbakcemile3

arkadaşım sende düşük tehlikesi var tuvalet haricinde hiç kalkmaman gerekiyor yatakta bide mümkünse ayağnı kaldırıp yatıcaksın ddikkat et kend,ine

Bu gün dr a gideceğim zaten, ama o dediğin mümkün değil, çünkü çalışıyorum, gerçi bütün gün oturuyoruz ama , bakalım dr ne diyecek. Özel çalıştığım için öyle uzun süreli rapor almam da pek mümkün değil. İnşallah kötü bir şey değildir.

Bu gün dr a gideceğim zaten, ama o dediğin mümkün değil, çünkü çalışıyorum, gerçi bütün gün oturuyoruz ama , bakalım dr ne diyecek. Özel çalıştığım için öyle uzun süreli rapor almam da pek mümkün değil. İnşallah kötü bir şey değildir.

inş genede dinlemeye çalış

kızlar yaa ikili teste giricek olan yokmu yakınlarda???? Ben bu cuma giricem de yanıma destek arıyorum:) Heyecan yaptım iyice. Bir aydır görmüyorum bebişi,hamilelikle ilgili bi belirtim de olmayınca ufak ufak tırsıyorum aslında :KK43:

X