• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Kontrolden çıktım kuş gibiyimm😁
Bebiş büyümüş. Sata göre 7+6 ultrasona göre 8+1. Çok şükür hersey yolunda, kalp atışı düzgün. Bi sonraki kontrolümüz 2 hafta sonra olacak. Doktor sordu aylık mı gidelim 2 haftalık mı diye. Hemen 2 haftalık dedim eşime diyor ki sen ek iş yapmaya başla bu kız seni çökertecek😂😂
Ağrılar için de adet dönemin gelmiş rahat ol dedi
Hahha bak seninki erkek benim ki kız 🤣 7 ay sonra demedi deme 🤣🤣

Kızlar kan uyuşmazlığımız var geçen hafta perşembe de lekelenmem olmuştu az miktarda da kanama alanı mevcut. Bebisimizi ve kalp atışlarını gördük bugün 🥰 doktor kan uyuşmazlığı iğnesi yapacak sonuçlar çıkınca birazda korkuyorum iğne bebeğe falan zarar vermez demi tecrübeli anneler öneride bulunabilir mi

Bebiş büyümüş. Sata göre 7+6 ultrasona göre 8+1. Çok şükür hersey yolunda, kalp atışı düzgün. Bi sonraki kontrolümüz 2 hafta sonra olacak. Doktor sordu aylık mı gidelim 2 haftalık mı diye. Hemen 2 haftalık dedim eşime diyor ki sen ek iş yapmaya başla bu kız seni çökertecek😂😂
Hadi gozun aydin sekercim🩷 bebisler buyuyor cok sukur 🧿☺️🙏🏼

Günaydın kızlar çıktım kontrolden 7+5 im ama 6+3 görünüyor ve çok şükür kalp atışı oluşmuş 🥰 heyecandan soracaklarimi unutup usg resminide alamadan çıktım 🥺
Çok sevindim canım çoook benim de randevu dört gibi inşallah ben de güzel haberlerle gelirim 😇😇

Aylık nasıl dayanacağız iki hafta iyidir 😂😂

Kızlar kontrole gidenlerin gözü aydın içiniz rahatlamıştır iyice. Bende yarın gidicem inşallah. Benim uyku düzenim hiç kalmadı ya gece karın ağrısıyla uyanıyorum sıkışmış oluyorum tuvalete gidiyorum bikaç kez. Nasıl bu kadar idrar üretebiliyorum hayret. Enerjimde yerlerde yaşayacak kadar hareket ediyorum ev Allaha emanet şuan 😂 Siz temizlik yapabiliyor musunuz.

Kızlar kontrole gidenlerin gözü aydın içiniz rahatlamıştır iyice. Bende yarın gidicem inşallah. Benim uyku düzenim hiç kalmadı ya gece karın ağrısıyla uyanıyorum sıkışmış oluyorum tuvalete gidiyorum bikaç kez. Nasıl bu kadar idrar üretebiliyorum hayret. Enerjimde yerlerde yaşayacak kadar hareket ediyorum ev Allaha emanet şuan 😂 Siz temizlik yapabiliyor musunuz.
Yok canım ben yapmıyorum vallahi. Azıcık ayakta kalayım ağrı başlıyor sanki. Psikolojik de olabilir 😂😂

Yok valla ne temizlik ne yemek hepsi eşimde hep sıkıntılarla boğuşuyorum karın ağrısı mide yanması bulantısı dün dokuzda yatmışım yediye kadar daha uyusam uyurdum da iş bekliyor

Yemegimi yaptigima sukrediyorum, onu da surekli yapamiyorum. Annem getiriyor disari gidip yiyoruz oyle takviyelerle yuvarlanmaca🤣temizlik konusuna esim ve robot bakiyor, bir kez kendimi denemek icin evi supurdum, onda da iki saat uzanip yattim yordu bir daha yapmadim🙈🙈 en duzenli gunluk yapabildigim tek sey lavabo tuvalet ve mutfak tezgahi dezenfekte etmek

Yattığım yerden kalkmıyorum pek ben de lekelenmem bazen oluyor diye inşallah risk kalkar da yürüyüş yaparım enerji var da mecburi yatıyorum 🥲

Yemegimi yaptigima sukrediyorum, onu da surekli yapamiyorum. Annem getiriyor disari gidip yiyoruz oyle takviyelerle yuvarlanmaca🤣temizlik konusuna esim ve robot bakiyor, bir kez kendimi denemek icin evi supurdum, onda da iki saat uzanip yattim yordu bir daha yapmadim🙈🙈 en duzenli gunluk yapabildigim tek sey lavabo tuvalet ve mutfak tezgahi dezenfekte etmek
Aynen bende sadece yemek ve bulaşık var. Tuvalet temizliğini eşime bıraktım o hallediyor. Süpürge işi riskli birdaha deneme bence ben onu da yapmıyorum. Çamaşırlar birikti oturduğum yerden ütülücem bugün artık. Camların da silinmesi lazım onu görmezden geliyorum 😂

Aynen bende sadece yemek ve bulaşık var. Tuvalet temizliğini eşime bıraktım o hallediyor. Süpürge işi riskli birdaha deneme bence ben onu da yapmıyorum. Çamaşırlar birikti oturduğum yerden ütülücem bugün artık. Camların da silinmesi lazım onu görmezden geliyorum 😂
Bulasigi da kaldirmiyorum egilmemek icin🙈 utu yaptim ilk kez pazartesi, onda da lekelenince ona yordum bir daha kolayla yapmam 🤣 giyicegimiz seye buharli el utusu tutariz dedik bir muddet 😅 ay cam silmek yapacagin son ev isi olsun hamileyken, doktorum hala da uzanma gerinme hareketlerini yasak diyor bana 🙈

Bulasigi da kaldirmiyorum egilmemek icin🙈 utu yaptim ilk kez pazartesi, onda da lekelenince ona yordum bir daha kolayla yapmam 🤣 giyicegimiz seye buharli el utusu tutariz dedik bir muddet 😅 ay cam silmek yapacagin son ev isi olsun hamileyken, doktorum hala da uzanma gerinme hareketlerini yasak diyor bana 🙈
Evet mecburen camları görmüyorum artık bide benim camlar çok büyük boydan cam. Eşimde hayatta silmez. Belki kız kardeşime rüşvetle sildirebilirim 🤣

Back
X