- 18 Mayıs 2007
- 8.316
- 1
- 45
günaydına.s.
bende boyatmam ama kestirirm canım ya yani 9 ay kestirmeden duramam çok uzar saçlarım
sağol canım bi ara bakarı kentmeydanıda işyerimize yakın sayılırhepsini alıp bitirmezsen söylerim hahaha
valla benim bildiğim kent meydanında var.
koruparkta yok.
carrefour da var mı bilmiyorum
ama 20-25-30-35 lr ister kot ister kumaş çok hoş pant. vardı
üstlerdede çok hoş şeyler var
istersen lcw nin sitesinde resimleri ve fiyatları da var
hem lcw nin kendisinde üstelik indirim de var
orda yazandan daha uygun yani ama hepsinde değil yani
canım benimkide tunik dizlere kadar uzun oldumu bişi demiyor ama kısa tumık giyemiyorum hepten mini etek gibi durudğundan taytta muz çorap gibi algılanıor dikkat çekiyor diye öyle giyinemiyorum.dizlerde olunca sorun yok allahtan.onada zor alıştırdım kaydirigubbakcemile3ayyyy memleketimde olmak vardı şimdiiiiiii sanırım burda hamiş pantolonları 80 civarı önceki sayfalarıda okudum ne güzel tayt giyen arkadaşlar var bende bayılıyorum tayt tunik uyumuna ama izin veren yokki giyelimmmmm :mymeka:
ay canım bukadar yemek ismi verme dönerler falan hamileyiz hepimiz canımız falan çekiyor yani...bende rica ediyorum vermesek diye...Günaydın güzel anneler.... Nasılsınız bugün...
Akşam eşimi kandırıp cevahire gittim, iskender yemek istedi babamız, neysen ben de porsiyon döner söyledim.. Benimki önce geldi güzel güzel yiyordum. Taa ki garson eşimin iskenderiyle beraber bakır bir tavada erimiş tereyayını getirene kadar.. O nasıl bir kokuydu allahım...
Ne dönerimi yiyebildim, ne de yedilerimi mdemde tutabldim (
Eve gelince de biraz estireyim dedim ama sabah 7 de uyanabildim ancak..
Çok uyku yapmaya başladı bana bu aralar hep uyuyasım var...
Off her geçen gün yeni bişeyler çıkıyor.. Ama bebişim için herşeye değer...
Kızlar saç kestirme konusunda ne düşünüyorsunuz? Kestirme çocuğun ömrü kısalır dediler. Böyle batıl inançlarım yoktur ama sözkonusu yavrularımız olunca iş değişiyormuş. Napsam acaba, saçlarım kırık içinde...
bende boyatmam ama kestirirm canım ya yani 9 ay kestirmeden duramam çok uzar saçlarım