- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suraycım fİyatlar nasıl tatlım
saolun kızlar dualarınızı ihtiyacım var.çıkıorum ben gelince konuşuruz....
kızlar bende tayt giyiyorum çok rahat..üzerinede dize kadar olan tunik tarzı bişiler giyiyorum.sanki elbise gibide duruyor.çok rahat oldu valla..geçenlerdede yine bi tuniğimi buldun dolaptam oda tığla file örgü gibi üzerinde çiçekler var siyah..siyah ytaytın üzerine giydim üzerinede tüylü bir atkı attım ince okadar şirin oldu ki.2 gündür bunları giyiyorum ..taytla bisürü şey uydurdum..bitanede yine dizlerde triko elbise gibi bi hırkam var onu giyiyorum elbise hırka karışımı.altınada dizlere kadar olan bot giyiyorum tayt altına kilotlu çorap sıcacık tutuyo bide.bu giyim sitilini önerebilirim rahatım yani..
arkadaşlar mrb, bir ara bende bilgilerimi yazmıştım listenize eklermisiniz diye ama sanırım pek gören olmadı (
size bir şey sorucam, ben şimdi 6+6 yım, iki gündür kasık be ağrılarım var gelip giden, daha öncede oluyordu ama çok nadirdi, sanki şimdi adet ağrısı gibi, nette normal diyor ama bu haftalarda sizdede oldumu?
arkadaşlar mrb, bir ara bende bilgilerimi yazmıştım listenize eklermisiniz diye ama sanırım pek gören olmadı (
size bir şey sorucam, ben şimdi 6+6 yım, iki gündür kasık be ağrılarım var gelip giden, daha öncede oluyordu ama çok nadirdi, sanki şimdi adet ağrısı gibi, nette normal diyor ama bu haftalarda sizdede oldumu?