2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

meleçim nasıl oldu tatlım sen toparlandınmı ben hala berbat durumdayım gece babamızı hiç uyutmadık neredeyse sabahladı birde işe gitti garibim uykusuz uykusuz:sinifsinif:

Ben ben ben, işte o benim, doğru dürüst bişey tüketemeyen, yemek yaparken öğüren, eşi yemek yapmayı bilmeyen, ve de ailesi uzakta olan benim işte ne arıyosun kuzumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hazır gıdalar tüketiyormusunuz peki bis bişi yememeye çalışıos dışardan hafta sonu kaynanamla geldi bise yemek yaptı ama okadar yağlıki yemeklr ayyyy berbat derecede yağlı dah beter oluyorum ya melekçim valla al benimki hiç anlamaz yemekten iş yapar ama yemekte 0 nasıl geççek bu son haftalar bilmiyorum

Ah ah sorma tatil bitti gitti, Pazartesi'ye iyileşmek için uğraşıyorum zaten. Senin öğrencilerin anlıyor mu hamile olduğunu? Benimkiler çakmadı daha köftelerkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Henüz pek kimse bilmiyor.Ama yakında herkes öğrenecek:jeyyar:

ya doğru dürüst bişi tüketemeyenler naapcak arkadaşlar tabiki paket şeylere bende karşıyım ama meraktan soruyorum herkes yemek yapabiliyormu yada eşi yemek yapmayı bilmeyen ailesi uzakta olan varmı

ben yapıyorum canım.benim ailem uzakta zaten yardımcımda yok..zaten yemek yapmakta nevar yani birtek soğanı doğrarken biraz zorlanıyorum ama onuda yağa at kavrulsun gerisi kolay zaten ıspanak pırasa fasulye at gitsin valla kolay oluyor kendi kendine pişiyor zaten.....

Canım benim.Valla benim eşim çok güzel yemek yapar ama geç geldiğinden vakti olmuyor.O da ne yapsın kahvaltılık hazırlıyor.Bende birşeyi çok yedikten sonra tiksiniyorum.Şu an kahvaltılık görmek istemiyorum.Eşime de söyleyemedim:kedi:

ahatı etmek ölüm bana artı içim almıyor peynir zeytin senağlama inan tükendim zaten yediimde durmuy içimde

ben yapıyorum canım.benim ailem uzakta zaten yardımcımda yok..zaten yemek yapmakta nevar yani birtek soğanı doğrarken biraz zorlanıyorum ama onuda yağa at kavrulsun gerisi kolay zaten ıspanak pırasa fasulye at gitsin valla kolay oluyor kendi kendine pişiyor zaten.....

ben mutfağa giremiyorum midem alt üst oluyo mutfağa girince bile hemen çıkarıyorum

ben mutfağa giremiyorum midem alt üst oluyo mutfağa girince bile hemen çıkarıyorum

allah allah ben hiç öyle yaşamadım.ya bende banyoya girince kusasım geliyo.hele o klozet çok iğrenç geliyor..hergün çamaşırsuyu dökmekten seramiğin rengi kaçacak.çok tiksindim<.....allahtan yemeklerle zorum yokopuyorumnanaktan

meleçim nasıl oldu tatlım sen toparlandınmı ben hala berbat durumdayım gece babamızı hiç uyutmadık neredeyse sabahladı birde işe gitti garibim uykusuz uykusuz:sinifsinif:

Ya ben buhar alıyorum akşamları, öksürmekten ciğerlerim ağzıma dolacak gibi oluyor. Ama bugün en azından ayağa kalkıp bişeyler yedim. Adama bi yemek yapayım diyorum akşama. İyiye doğru gidiyorum çok şükür. Benim bulantılarım azaldı, Eskisi gibi değil. Bugünümüze şükür olsun. a.s

allah allah ben hiç öyle yaşamadım.ya bende banyoya girince kusasım geliyo.hele o klozet çok iğrenç geliyor..hergün çamaşırsuyu dökmekten seramiğin rengi kaçacak.çok tiksindim<.....allahtan yemeklerle zorum yokopuyorumnanaktan

yok ya bende banyolu tuvalete giremiom küçüğü kullanıom daha rahat midem boşalıo klozete olmuyo kokuyo sanki ıyyy mutfak eşim ew heryer kokuyor bana

Ya ben buhar alıyorum akşamları, öksürmekten ciğerlerim ağzıma dolacak gibi oluyor. Ama bugün en azından ayağa kalkıp bişeyler yedim. Adama bi yemek yapayım diyorum akşama. İyiye doğru gidiyorum çok şükür. Benim bulantılarım azaldı, Eskisi gibi değil. Bugünümüze şükür olsun. a.s

ah tatlım tabii günüüze şükür benimde inşallah azlır annem anlattı babanem annem hamişken ona dermişki maşallah hiç bulantın yok ben 9ay toparlanamazdım ben galiba babaneme çekmişim meleğim miniğim ii olsunda razıyım ben geççek bugünler inşallahhhh

kiloalanınız varmı kızar hiç fark ettimi yani ve hamiş kıyafeti almaya başladınızmı benim cicilerim olmuyor bana :KK43:

kiloalanınız varmı kızar hiç fark ettimi yani ve hamiş kıyafeti almaya başladınızmı benim cicilerim olmuyor bana :KK43:

bende varım bende...
mutfağa adımımı atar atmaz öğürmeye başlıyorum.
yemek falan yapamıyorum eşim yapıyo yapıyo dediysem sadece tost.
2 gündür sadece haslanmış patates yiyebiliyorum o kadar.
su içemiyorum içer içmez öğürmeye başlıyorum meyve suyu vs hakgetire zaten...
birde oda parfümü asılıydı antrenin duvarda eşim onu açmış kokusunu alır almaz banyoya attım kendimi.
o güzelim koku ne iğrenç kokyor öyleeee....
eşime parfüm sıktırmıyorum ona ellerimle aldığım parfüm iğrenç kokuyo...

yarın hastaneye gideceğim inşallah yatırırlar beni inşallah...
ya serum versinler ya bulantı hapı çünkü artık gücüm kalmadı böyle yaşamaya...

X