- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ben ben, işte o benim, doğru dürüst bişey tüketemeyen, yemek yaparken öğüren, eşi yemek yapmayı bilmeyen, ve de ailesi uzakta olan benim işte ne arıyosun kuzumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Ah ah sorma tatil bitti gitti, Pazartesi'ye iyileşmek için uğraşıyorum zaten. Senin öğrencilerin anlıyor mu hamile olduğunu? Benimkiler çakmadı daha köftelerkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ya doğru dürüst bişi tüketemeyenler naapcak arkadaşlar tabiki paket şeylere bende karşıyım ama meraktan soruyorum herkes yemek yapabiliyormu yada eşi yemek yapmayı bilmeyen ailesi uzakta olan varmı
Canım benim.Valla benim eşim çok güzel yemek yapar ama geç geldiğinden vakti olmuyor.O da ne yapsın kahvaltılık hazırlıyor.Bende birşeyi çok yedikten sonra tiksiniyorum.Şu an kahvaltılık görmek istemiyorum.Eşime de söyleyemedim:kedi:
ben yapıyorum canım.benim ailem uzakta zaten yardımcımda yok..zaten yemek yapmakta nevar yani birtek soğanı doğrarken biraz zorlanıyorum ama onuda yağa at kavrulsun gerisi kolay zaten ıspanak pırasa fasulye at gitsin valla kolay oluyor kendi kendine pişiyor zaten.....
ben mutfağa giremiyorum midem alt üst oluyo mutfağa girince bile hemen çıkarıyorum
meleçim nasıl oldu tatlım sen toparlandınmı ben hala berbat durumdayım gece babamızı hiç uyutmadık neredeyse sabahladı birde işe gitti garibim uykusuz uykusuz:sinifsinif:
allah allah ben hiç öyle yaşamadım.ya bende banyoya girince kusasım geliyo.hele o klozet çok iğrenç geliyor..hergün çamaşırsuyu dökmekten seramiğin rengi kaçacak.çok tiksindim<.....allahtan yemeklerle zorum yokopuyorumnanaktan
Ya ben buhar alıyorum akşamları, öksürmekten ciğerlerim ağzıma dolacak gibi oluyor. Ama bugün en azından ayağa kalkıp bişeyler yedim. Adama bi yemek yapayım diyorum akşama. İyiye doğru gidiyorum çok şükür. Benim bulantılarım azaldı, Eskisi gibi değil. Bugünümüze şükür olsun. a.s
kimse yokmuuuuu huhu
kiloalanınız varmı kızar hiç fark ettimi yani ve hamiş kıyafeti almaya başladınızmı benim cicilerim olmuyor bana