2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

insanın kendi ana babası gibi olurmu yaa

çok haklısın :KK43: keşke benimkilerde sağ olsaydı anneciğim hamileliğimi görseydi yanımda

bana destek olsaydı bebeğimi kucaklasaydı senağlamaana gibi yar olmuyorrrsenağlama

Bak artık sen anne olma yolundasın, hayat işte elden ne gelir. Bebeğin için hep neşeli olmalısın, yüzündeki gülümseme hiç bitmesin canım. Kendi yuvana sarıl sen de. Rabbim yavrunu sana bağışlasın:Saruboceq:

insanın kendi ana babası gibi olurmu yaa

çok haklısın :KK43: keşke benimkilerde sağ olsaydı anneciğim hamileliğimi görseydi yanımda

bana destek olsaydı bebeğimi kucaklasaydı senağlamaana gibi yar olmuyorrrsenağlama

canım benimmmm üzme kendinide meleğinideeee :gitme:

Bak artık sen anne olma yolundasın, hayat işte elden ne gelir. Bebeğin için hep neşeli olmalısın, yüzündeki gülümseme hiç bitmesin canım. Kendi yuvana sarıl sen de. Rabbim yavrunu sana bağışlasın:Saruboceq:

amin melekcim:gitme: cümlemize inşallah cümlemizee:Saruboceq:

aklıma geldikçe üzülüyorum 15sene olmasına rağmen şu aralar daha bir duygusallaştım insanın her yaşta anneye ihtiyacı oluyor bilirsiniz...

canımmmm benim yaaa :teselli: bende annemi şimdi daha çok özlüyorum bekarlık günlerimde gereksiz yere annecimi üzdüğüm için oturup ağlıyomm seninde çoookkk başın sağolsun mekanı cennet olsun inşş eşim izin verse bende gitcem ama uzak die riske girmek istemiyoo bilmiyorumkismile

canımmmm benim yaaa :teselli: bende annemi şimdi daha çok özlüyorum bekarlık günlerimde gereksiz yere annecimi üzdüğüm için oturup ağlıyomm seninde çoookkk başın sağolsun mekanı cennet olsun inşş eşim izin verse bende gitcem ama uzak die riske girmek istemiyoo bilmiyorumkismile

bitterim çikolatam :))

sende üzme kendini emiiii en azından sağlar sağlıklılar bunu bile bilmek seni rahatlatsın

vefat ettiklerinde onları bi daha görme imkanın olmuyor

üzülme ve kafana takma riskli haftaları atlatınca sende gidersin belki hee olumunekankayizsmile

kızlar ne yemek yaptınız yaaa akıl verinnnnn kociş 2 saate kadar gelir bişi yapmadım daha :uhm:

Bitter canım sen de gurbettesin benim gibi. Aman şimdilik uzun yolu boşver. Eşin haklı. olumunekankayizsmile

arkadaşlar merhaba aranıza bende katıldım 8 haftalık hamileyim kısmetse eylülde doğum yapıcam

slm kızlar bende 6 hafta 4 günlük hamileyim beişimin boyu 5,8 mm sizin nasıldı normalmidir

kızlar ne yemek yaptınız yaaa akıl verinnnnn kociş 2 saate kadar gelir bişi yapmadım daha :uhm:

Bitter'im çikolatam 2 saatte ne yapılır bilmiyorum şimdi, ben kuru fasulye yapıyorum. Bugünden ıslat yarına yaparsın. Patates kavurma, salata gibi bişey yapsan nasıl olur?:bbo:

arkadaşlar merhaba aranıza bende katıldım 8 haftalık hamileyim kısmetse eylülde doğum yapıcam

aramıza hoşgeldin sevecen :)) arkadaşımız

sağlıkla kucağına alırsın inş

lila arkadaşımıza özelden bilgilerini yollarsan senide listeye ekleyecektir...

aramıza hoşgeldin sevecen :)) arkadaşımız

sağlıkla kucağına alırsın inş

lila arkadaşımıza özelden bilgilerini yollarsan senide listeye ekleyecektir...

tamamdır tşk ederim bişe daha sorcam bebeğim 8 haftalık şuan bir buçuk santim normalmi arkadaşlar .sizin bebeişlerin boyutu nedir

slm kızlar bende 6 hafta 4 günlük hamileyim beişimin boyu 5,8 mm sizin nasıldı normalmidir
sende aramıza hoşgeldin arkadaşım
sağlıkla gelirler inş...

Bitter'im çikolatam 2 saatte ne yapılır bilmiyorum şimdi, ben kuru fasulye yapıyorum. Bugünden ıslat yarına yaparsın. Patates kavurma, salata gibi bişey yapsan nasıl olur?:bbo:

mekelcim bende teyzemdeyim bizdede kuru fasulye var :)))

X