- 25 Eylül 2008
- 365
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anne Karnında Embriyonun Gelişimi Belgeseli
Kızlar bunu izleyin çok güzel.
ya bende naapcaamı şaştım lastikli derken hamiş pantolonumu aldın
bende varım bende...
mutfağa adımımı atar atmaz öğürmeye başlıyorum.
yemek falan yapamıyorum eşim yapıyo yapıyo dediysem sadece tost.
2 gündür sadece haslanmış patates yiyebiliyorum o kadar.
su içemiyorum içer içmez öğürmeye başlıyorum meyve suyu vs hakgetire zaten...
birde oda parfümü asılıydı antrenin duvarda eşim onu açmış kokusunu alır almaz banyoya attım kendimi.
o güzelim koku ne iğrenç kokyor öyleeee....
eşime parfüm sıktırmıyorum ona ellerimle aldığım parfüm iğrenç kokuyo...
yarın hastaneye gideceğim inşallah yatırırlar beni inşallah...
ya serum versinler ya bulantı hapı çünkü artık gücüm kalmadı böyle yaşamaya...
kızlar benim bugün kavherengi lekem oldu ve adet olacakmışım gibi sancım var.çok korkuyorum.hemen doktordan randevu aldım saat 2 de gidecem.bebişime bişey olmasın yaa ne olur bize dua edin kızlar lütfeeennn.
sorma şekercim.Hafta sonu annemlere gideceğim.Görünce beni şok olacaklar.Kocaman oldum.bilmiyorumkismilekiloalanınız varmı kızar hiç fark ettimi yani ve hamiş kıyafeti almaya başladınızmı benim cicilerim olmuyor bana
melekçim valla ii etmişsin ancak varmıdır bu döneme uygun pantolaon onu bilemedim hoş seninde karnın çıkmıştır benim gibi biraz büyük ihtimalle buralarda yok satan yer zaten
tabii, 38 beden pantolon, bacak kesimi falan normal kesimli, öyle şalvar gibi değil. Yalnızca beline gelen kısma ek penye koymuşlar. Sanırım daha aylarca giyerim allah kısmet ederse. Ayarlanabiliyor zaten. şimdi en dar yerinde. Büyüdükçe bi düğme geri alcaz. Sen nerdesin ki şeker. Bu arada senin isim ne. şeker şeker deyip duruyorum. Kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ismim tebessüm cnm beylikdüzünde oturuyorum ve malesef burada hamile kıyafeti satan biryer yok deli oluyorum bu duruma kim bilir nereye gitmem gerekecek almak için ya avcılara gitcem ya şişliye bakalım