- 29 Aralık 2009
- 569
- 0
ay canım çok fena puding istiyor amaaaaamirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
paketlive dondurulmuş ürünler tüketme zararlı kendin yap pudingini daha güzel misler gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım çok fena puding istiyor amaaaaamirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
hoşbuldumm tatlımm iyiyimm sen nasılsınnn
canım bende de var adet olmam geeken gün bi başladı hala ara ara devam ediyo hele soğuğa çıktığımda bi,rden bi bıçak saplanması oluyo ki sormayın ama akıntı kanlı olmadığı sürece ağrıda akıntıda normla dedi drum
paketlive dondurulmuş ürünler tüketme zararlı kendin yap pudingini daha güzel misler gibi
evt valla bende pudingi severim yani hatta bugün öğlende yemekte var ..Yok canım sen o paketi unut gitsin, hatırlamamaya çalış. Acaba pudingler zararlı mı, katkı maddesi falan sorun olmazsa en güzel süt tüketme biçimi olabilir. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
evt ondan oluyormuş 2.adet günümüz geldiğinden rahim adet olacakmışsın gibi otomotik kasılmalara başlarmış ne ilginç yaabilmiyorumkismile2.regli zamanımız geldi ondan olabilir
benim en son regli 4 aralıktı bugünde 4 benim de ara ara sancım oluyor
bende de var.. Hamile bir arkadaşım rahim büyüdüğü için böyle ağrılar oluyor demişti.. Ne kadar doğru bilemem tabi ama mantıklı geldi bana
dikkat et kendine... tüm sıkıntılarımız geçecek inş şu tehlikeli zamanları atlatınca
içim yanıyo sürekli meyve suyu ve puding tarzı yiyesim geliyo. Benn de meyve yiyorum onun yerine. :1shok:
selam kızlar herkese nasılsınız bakalım minik mercimeklerdde ii inşallah
İçim yanıyo sürekli meyve suyu ve puding tarzı yiyesim geliyo. Benn de meyve yiyorum onun yerine. :1shok:
Kız şeker ne mercimeği, bizim yavrular mercimeği çoktan geçti. Benimki övünmek gibi olmasın 3 buçuk santimdi teyzesi geçen cuma.
ya doğru dürüst bişi tüketemeyenler naapcak arkadaşlar tabiki paket şeylere bende karşıyım ama meraktan soruyorum herkes yemek yapabiliyormu yada eşi yemek yapmayı bilmeyen ailesi uzakta olan varmı
ya doğru dürüst bişi tüketemeyenler naapcak arkadaşlar tabiki paket şeylere bende karşıyım ama meraktan soruyorum herkes yemek yapabiliyormu yada eşi yemek yapmayı bilmeyen ailesi uzakta olan varmı
edaahmetcim bir süre sonra çıkartmayada başlicaksın büyük bir ihtimale bendede bulantı olarak başladı halele iki gündür dün gece eşm soruyor 3 çocuk istiyordun nooldu hala istiyomusun die okadar fenaydımki dün gece 3 gibi fln ancak yattık çıkar allah çıkar ıyyy iğrencim valla dedim eşime hiç bilmiyorum şuanda hayır ama belli olmaz ileride kızlar okadar zorki bulantıların şiddetlenmesi
geçmiş olsun canım.İnşallah çabucak iyileşirsin.Dönemde başlıyor pazartesi.Bol bol dinlen şimdi.olumunekankayizsmile
Bende hala kahvaltı yapmadım.canım hiçbişey istemiyor.Sadece 1 elma yedim