2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Huhu nerelerdesiniz yahuu:KK24::KK24::KK24:

yahu artık kimse uğramıyor buraya, sinir oluyorum :)
BEBEKLER YAŞINI DOLDURDU, ŞİMDİ devam sütü 3 numarayı bırakıp junior mamaya mı başladınız?
bir arkadaşımın doktoru demişki, 1 yaşından itibaren artık herşey yedirebilirsin. inek sütü içirebilirsin.
benim doktora bu haftasonu gideceğim.
ama sizler neler yediriyorsunuz, inek sütü veriyor musunuz, aptamilden kestiniz mi tamamen?
bebeklerin alması gereken süt miktarını hep inek sütü vererek mi sğalıyorsunuz?

yahu artık kimse uğramıyor buraya, sinir oluyorum :)
BEBEKLER YAŞINI DOLDURDU, ŞİMDİ devam sütü 3 numarayı bırakıp junior mamaya mı başladınız?
bir arkadaşımın doktoru demişki, 1 yaşından itibaren artık herşey yedirebilirsin. inek sütü içirebilirsin.
benim doktora bu haftasonu gideceğim.
ama sizler neler yediriyorsunuz, inek sütü veriyor musunuz, aptamilden kestiniz mi tamamen?
bebeklerin alması gereken süt miktarını hep inek sütü vererek mi sğalıyorsunuz?

Biz hiç devam sütü içmedik.Emdiğimiz için dr gerek yok süte dedi ama ben arada inek sütü veriyorum. Herşeyi yiyebilirler, yumurta beyazına çoktan başladık

ben burayı çok özlemişim bayadır yani 1senedir girmiyodum benm oğlumda yaşına girdi yürüyoruz kunuşuyo baba abla anne zeynep havhav miyav kelimelri bide bu arala ha hı adını çağırdığımızda işdahsız bi oğlum var beni halen emiyo 10tane dişimiz var 2 side yolda yemesinin dışın sağlıkla ilgili bi sorunumuz yok çok şükür ben inek sütü veriyorm sabah kavaltısna yarım çay bardağı bazen sütleç yapıyorum tabi yaptıklarımı yemiyo ama ben yinede yılmadan yapmaya çalışıyo artık bütün yemeklerden veriyorm bizde böle kızlar:KK71:

ben burayı çok özlemişim bayadır yani 1senedir girmiyodum benm oğlumda yaşına girdi yürüyoruz kunuşuyo baba abla anne zeynep havhav miyav kelimelri bide bu arala ha hı adını çağırdığımızda işdahsız bi oğlum var beni halen emiyo 10tane dişimiz var 2 side yolda yemesinin dışın sağlıkla ilgili bi sorunumuz yok çok şükür ben inek sütü veriyorm sabah kavaltısna yarım çay bardağı bazen sütleç yapıyorum tabi yaptıklarımı yemiyo ama ben yinede yılmadan yapmaya çalışıyo artık bütün yemeklerden veriyorm bizde böle kızlar:KK71:

Meloş sen facede de hiç yoksunnn

oraya takııyom ara sıra canım artık pek vakit bulamıyorum oğlumun peşinde koşmaktan uyudumuda iş:)

bende varım artık daha sık uğrayacağım.. 03/09 da doğduk 10,700 gr 77 cm dik ağustos 13 de 22/09 dan beri pıtır pıtır yürüyoruz ..iştah sorunumuz yok çok şükür ben gece veya sabah aptamıl 3 edevam edıyorum kahve nıyetıne... artık herşeyden yıyı-oruz gecen bı yere mangala gıttık 2 tane baharatsız köfte yedı 4 dişimiz var ama konuşmuyoruz.. ımmm ımmm dıyor bağırıyor..güzel bir şarkı duyarsa makam tutturuyor mırıldanıyor..favorisi Gökhan Tepe Yalan olur... kendı kendıne oyalanabiliyor genel olarak sakın bır bebek ama fazla karıştırıyor dibi bucağı ..çekmeceler dolaplar kapalı kapılar en sevdiği şeyler miniğimin...

bizde zorla yiyoruz yaa annem bakıyor benim kızıma kadının içi gidiyo şöyle birgünde iştahla hiç bişey yemio diye.bizimkide su içmeyi çok seviyor yemekleride su biberonunu göstererek kandırıyoruz biberon yanaşır agız açılır sonra agıza kaşık sokulur :)))))

maşşallahhh canım kilosuda boyuda çok iyi.sağlıkla büyüsün yaramaz. ama şu bir gerçek erkek çocuklarının konusma gelişimi kızlara göre daha yavas çunku erkekler dogdugunda her iki kulaklarıda aynı duymazmış onların bedensel gelişimleri hızlı kızlara göre boy kilo oda maşşallahhh bayağı iyi sizin 11 kilo:nazar:

evet kg su ıyı ama son 20 gunde verdı 300 gr :)) göbeği kayboldu..zaten doktorumuzda kıloya acayıp takınılı bir adam(şişman çcouk istemıyor obez nesıller yetıştırmeyın ) . oğluma şişman ama yürüyünce verecektir demişiti ..öyle de oldu.. kız bebeklerde iştah sorunu daha mı fazla ? dikkatimi çekti... o yaşta başlıyor kızlar rejıme anlaşılan... :))) neyse sağlıklıysa cokta takma kafana .. kılo ıyı bır şey değil

evet kg su ıyı ama son 20 gunde verdı 300 gr :)) göbeği kayboldu..zaten doktorumuzda kıloya acayıp takınılı bir adam(şişman çcouk istemıyor obez nesıller yetıştırmeyın ) . oğluma şişman ama yürüyünce verecektir demişiti ..öyle de oldu.. kız bebeklerde iştah sorunu daha mı fazla ? dikkatimi çekti... o yaşta başlıyor kızlar rejıme anlaşılan... :))) neyse sağlıklıysa cokta takma kafana .. kılo ıyı bır şey değil

benim erkek ama işdah diye hiç bişey yok yemek saatlerimiz bana işgence saati oldu ama şuan azı dişler çıkıyo büyük ihtimal ondan diye düşünüyom dr da götürdüm kan tahlili faln yaptık kanı çok düşük değil iştahsız yapacak kadar ne yapacak bişey yok canı sağ olsun elbet bi gün yer işdahla::KK20:

Ahhh ahh Meloş aynıyız yemek saati işkence saati. Kahvaltımız yok bişey yemiyoruz, süte alıştırmaya çalışıyorum yok onu da içmiyor. Yumurta, peynir, süt, yoğurt hiçbirini yemiyor

Ahhh ahh Meloş aynıyız yemek saati işkence saati. Kahvaltımız yok bişey yemiyoruz, süte alıştırmaya çalışıyorum yok onu da içmiyor. Yumurta, peynir, süt, yoğurt hiçbirini yemiyor

aynısı bendede var canım benm oğlan kavaltıyı hiç ama hiç sevmiyo denemediğim tat çeşit peynir yumarta aklına gelen gelmeyen süt bile içmiyo

merhaba 7.5 aylık bir kızım var.
sinirlerim harap oldu her şeyi deniyorum
2 aydır ek gıdalara başlatmaya çalışıyorum şiddetle reddediyor.
kaşık istemiyordur dedi doktor elinle ver dedi yok yine olmuyor.
yutamıyor sanki ağzının önünden arkaya götürmüyor. sıvılar hemen kaçıyor dökülüyor, bulamaçlar katılar zaten ilerlemiyor:KK43:
emzik ve biberon hiç almadı hiç alışık değil
haala sadece emiyor ve 7 kiloyu anca geçtik :)
sizin çocuklarınız büyümüştür
eskiden lütfen benim durumumda olanlar var mıydı lütfen bana özelden yazabilir miii???
bi kaç yere daha yazıyorum aynı şeyleri..
şimdiden teşekkür ederimm...

Merhaba Anneler, Anne Adayları

Eylül Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Eylul Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

eylulanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Eylül Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz. Yani facebook sayfasina girmeden oraya da ileti yollayabilirsiniz.

Aylara göre anne gruplarında yıllara göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Eylül Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

:KK49:

Bozo merhaba canım, benim oğlum da süt içmiyordu. Ben şöyle bir taktik uyguladım. Gece uyurken süt ısıtıyorum ve içine de cici bebe koyuyorum 3 tane 1 tane de kesme şeker. O uyurken biberonla veriyorum ilk zamanlar az içiyordu şimdi bir biberon içiyor geceleri. Sabah kahvaltısını da süt cic bebe ve kahvaltılıklarını karıştırıyoum veriyorum. Tavsiye ederim.

Bozo merhaba canım, benim oğlum da süt içmiyordu. Ben şöyle bir taktik uyguladım. Gece uyurken süt ısıtıyorum ve içine de cici bebe koyuyorum 3 tane 1 tane de kesme şeker. O uyurken biberonla veriyorum ilk zamanlar az içiyordu şimdi bir biberon içiyor geceleri. Sabah kahvaltısını da süt cic bebe ve kahvaltılıklarını karıştırıyoum veriyorum. Tavsiye ederim.

X