2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bir de elbette doğum yapanlarda normal göbek olması ama göbeğim çok kaldı benim. halbuki korse falan da takmıştım. ama doğum nedeniyle mi, yoksa yağ göbeğimde birikti bilmiyorum ama çok antipatik :) bu konuda önereceğiniz birşey varsa memnun olurum.

kimsecikler yok. halbuki fikirlerinizi almak istiyordum. ama yazayım belki okuyunca yorum yaparsınız, bende bir dahaki geldiğimde okurum :)
evlendiğimde 58 kiloydum kızlar. boyum 1,70. korunma konusunda kendimi garantiye almak istediğim için jasmin adlı hapı kullandım. kullanırken hiçbir yan etkisini görmedim. oysa "dikkat et, hormon dengeni bozar, aniden kilo alırsın hapı kullanınca" diye uyarılar almıştım. ama hap kullandığım sürece kilom aynı kaldı. sonra hamile kalmayı düşünmeye başladığımda, doktor tavsiyesiyle 4-5 ay önce hapı bıraktım. hapı bırakınca aniden hızla kilo almaya başladım. hapın etkisi olduğunu nerden biliyorsun derseniz, yediklerim değişmedi, spor zaten hiç yapmadım hayatımda boyunca :KK43: , yeme alışkanlıklarım aynıyken kilom hızla artmaya başladı. ve 65 kilo olunca silkelenmem ve birşeyler yapmam gerektiğini anladım. sadece 4-5 ayda bu kadar kilo aldım.
sonra yürüyüş yapayım falan derken hamile kaldım. yani 65 kilo ile hamile kaldım. 80 kilo ile doğurdum. emzirdiğim süre 66 kiloya kadar düştüm, 4,5 ay emzirdim, sonra sütüm kesildi ve tekrar kilo aldım. 66 iken 68 kiloya çıktım.
şimdi sorum şu:
9 ayda alınan kiloyu 9 ayda vermek istiyorum ilk hedef olarak. bu nedenle 2 ay sonra 65 kiloya düşmeyi hedefliyorum. yıl sonunda da artık 58 kilo olmasına gerek yok, 60-62 ideal kilo benim için. yıl sonunda da bu ideal kiloya gelmek istiyorum. bu pazartesi beyaz ekmekten vazgeçip kepek ekmek yemeye başladım. ilk adımın bu oldu. bir de elma sirkesi- su- bal karışımını duydum. sanırım onu da denemeye başlayacağım. çalıştığım için erken akşam yemeği gibi bir şansım yok, 8'den önce eşim gelmediği için yemek yiyemiyorum. ama kepek ekmeği + elma sirkesi yardımıyla kilo vermeyi deneyeceğim. sizin uyguladığınız bir rejim var mı, sütü kesilen yada emzirmeyenlere soruyorum, emzirenlere bol süt dilerim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...asi-kilolarindan-birlikte-kurtulalim-199.html

kimsecikler yok. halbuki fikirlerinizi almak istiyordum. ama yazayım belki okuyunca yorum yaparsınız, bende bir dahaki geldiğimde okurum :)
evlendiğimde 58 kiloydum kızlar. boyum 1,70. korunma konusunda kendimi garantiye almak istediğim için jasmin adlı hapı kullandım. kullanırken hiçbir yan etkisini görmedim. oysa "dikkat et, hormon dengeni bozar, aniden kilo alırsın hapı kullanınca" diye uyarılar almıştım. ama hap kullandığım sürece kilom aynı kaldı. sonra hamile kalmayı düşünmeye başladığımda, doktor tavsiyesiyle 4-5 ay önce hapı bıraktım. hapı bırakınca aniden hızla kilo almaya başladım. hapın etkisi olduğunu nerden biliyorsun derseniz, yediklerim değişmedi, spor zaten hiç yapmadım hayatımda boyunca :KK43: , yeme alışkanlıklarım aynıyken kilom hızla artmaya başladı. ve 65 kilo olunca silkelenmem ve birşeyler yapmam gerektiğini anladım. sadece 4-5 ayda bu kadar kilo aldım.
sonra yürüyüş yapayım falan derken hamile kaldım. yani 65 kilo ile hamile kaldım. 80 kilo ile doğurdum. emzirdiğim süre 66 kiloya kadar düştüm, 4,5 ay emzirdim, sonra sütüm kesildi ve tekrar kilo aldım. 66 iken 68 kiloya çıktım.
şimdi sorum şu:
9 ayda alınan kiloyu 9 ayda vermek istiyorum ilk hedef olarak. bu nedenle 2 ay sonra 65 kiloya düşmeyi hedefliyorum. yıl sonunda da artık 58 kilo olmasına gerek yok, 60-62 ideal kilo benim için. yıl sonunda da bu ideal kiloya gelmek istiyorum. bu pazartesi beyaz ekmekten vazgeçip kepek ekmek yemeye başladım. ilk adımın bu oldu. bir de elma sirkesi- su- bal karışımını duydum. sanırım onu da denemeye başlayacağım. çalıştığım için erken akşam yemeği gibi bir şansım yok, 8'den önce eşim gelmediği için yemek yiyemiyorum. ama kepek ekmeği + elma sirkesi yardımıyla kilo vermeyi deneyeceğim. sizin uyguladığınız bir rejim var mı, sütü kesilen yada emzirmeyenlere soruyorum, emzirenlere bol süt dilerim :)

cay kahvede şeker kullanıyorsan tamamen bırakmanı öneririm.. çok faydası oluyor..

Züleyha tickerın kalmış öyle :))

kurucular geldi, biz buranın sahibiyiz dedi, şimdi ortada yoklar,
yeniler yazışıyordu, onlarda eskilere bozuldu gitti, ortada yoklar,
birbirimizle fikir alışverişi yapıyorduk, 3-4 kişi kaldı burada. sayfalar ilerlemiyor bile.
ne güzel grup ne hale geldi. madem yine facebooka gidecektiniz, burada yazışanlara laf etmeseydiniz,
madem ettiniz, yorum- fikir yazsaydınız.
kimseler kalmayınca iyice neşesi kaçtı grubun.

bebeklerinizin emekleme durumu ne aşamada.
benim ki sadece dönüyor. beyefendi 8,900 gr olmuş, popoyu yerden kaldıramıyor :) sanırım.
sizinkilerde durum nedir, emeklemeye başlayan vardır sanırım.

kurucular geldi, biz buranın sahibiyiz dedi, şimdi ortada yoklar,
yeniler yazışıyordu, onlarda eskilere bozuldu gitti, ortada yoklar,
birbirimizle fikir alışverişi yapıyorduk, 3-4 kişi kaldı burada. sayfalar ilerlemiyor bile.
ne güzel grup ne hale geldi. madem yine facebooka gidecektiniz, burada yazışanlara laf etmeseydiniz,
madem ettiniz, yorum- fikir yazsaydınız.
kimseler kalmayınca iyice neşesi kaçtı grubun.
Siz kendinizde fazla gelmiyorsunuz bi soru sorsanız eminim cevap veren olur. Ayrıca kimse kimseye sayfadan gidin diye bişey demedi isteyen yazar istemeyen yazmaz herkes özgürdür. Bide siz bi önceki sayfa da soru sormuştunuz cevap veren oldu bende link vermiştim size
benim ki sadece dönüyor. beyefendi 8,900 gr olmuş, popoyu yerden kaldıramıyor :) sanırım.

Evet benim kızım 1 aydır emekliyor

Evet benim kızım 1 aydır emekliyor[/QUOTE]

Oooo maşallah minik prensese. Benimkini örtünün üstüne bırakıyoruz, anca azıcık dönebiliyor :)

Evet benim kızım 1 aydır emekliyor

Oooo maşallah minik prensese. Benimkini örtünün üstüne bırakıyoruz, anca azıcık dönebiliyor :)[/QUOTE]

Benim kız nerdeyse yürüycek ayak parmaklarının üstünde duruyor ama doğrulamıyor henüz o aşamaya gelmedik :) 1-2 aya yürür :nazar::nazar::nazar::nazar:

bizimki 2 haftadır geri vitesle gidiyordu koltukların altından çıkarıyorduk, 3 gündür iki ileri bir geri derken istediği yere ulaşıyor oğluşum :KK1:

Benim kizim da emekleniyor henuz .Poposunu kaldirip ittiriyor ama kollariyla guc verip ilerlemiyor bizim evimizde hali yok cok yere koymadim alismadi sanirim ondan bilemiyorum .Bazi bebekler emeklemeden yurur benim kucuk kardesim emeklemedi ayakta durmayi ogrendi sonrada yurudu .Hem emekleme 6-9 aylari arasida oluyor yani daha zaman var.Emekleyen bebisler hizli masallah hepsine .

ahan da bende geldim sonunda şifremi doğruladı bayadır girmiyorum bu siteye
herkes iyidir inşalah:KK16:

Kızlar bebeğime diş buğdayı yapacağım haftasonu fakat oğluşuma ne giydirmeliyim bilemedim, kız olsa elbiseler çeşit çeşit ama erkek çocuklarına çok bişey yok :KK43: siyah takım elbiseler var ondan mı alsam :18:
farklı bi fikri olan var mı?????

Kızlar bebeğime diş buğdayı yapacağım haftasonu fakat oğluşuma ne giydirmeliyim bilemedim, kız olsa elbiseler çeşit çeşit ama erkek çocuklarına çok bişey yok :KK43: siyah takım elbiseler var ondan mı alsam :18:
farklı bi fikri olan var mı?????

Takım elbise güzel olur küçük adam :):emir_bebek:

X