2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar kızımın saçında konak oldu nasıl geçer biliyorsanız yardım edin lütfen

Ben de özlemişim burayı,aylar oldu... Gönülcüğüm bu topiği açtığı günleri dün gibi hatırlıyorum. Ne günlerimiz geçti,neler neler paylaştık biz anneler,hamilelik başkaydı :82:

merhaba kızlar kızımın saçında konak oldu nasıl geçer biliyorsanız yardım edin lütfen

Merhaba Canım.Benim kızımda da olmuştu.Doktor banyodan 1 saat önce tatlı bademyağı ile hafifçe masaj yapın,sonra da şampuanlayın demişti.3 kere yaptım geçti ama ben kalanları banyo sonrası hafifçe tırnağımla kazıyordum.

bizdede var geçmesi uzun sürüyo ama dr.danış istersen konak şampuanları var daha etkili bize yazmıştı yavaş yavaş geçtiği için almadık

Tesekkurler.hımm dogru diyosun doktora da sorayım ben bi off yanerden cıktımbumşimdi:KK59:

Merhaba Canım.Benim kızımda da olmuştu.Doktor banyodan 1 saat önce tatlı bademyağı ile hafifçe masaj yapın,sonra da şampuanlayın demişti.3 kere yaptım geçti ama ben kalanları banyo sonrası hafifçe tırnağımla kazıyordum.

Teşekkür ederim canım yarın aktardan aldırıpdeniyim o zaman bideösaçları uzun kızımın hanı agız sılme mendıllerı varya onunla kuruuyorum ben siz nasıl kuruluyorsunuz kızlar bıdwökonak eden oluyomuş acaba

X